Ti értitek? Mert én nem!
2018. október 30. írta: L. Alex mondom a magamét

Ti értitek? Mert én nem!

Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság.

A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott, mert úgy hitte, mert elhitették vele, hogy ezek után a szocialista tábor „legvidámabb barakkja” státuszból, pár év alatt lekörözik a szomszédos Ausztriát (is).

Hát nem így lett!

Ebben a furcsa országban fontosabb volt a döntéshozók számára, hogy átkereszteljék az utcákat, mint az, hogy felelősségre vonják azokat, akik cselekedeteikkel embereket, családokat tettek tönkre, akik rossz döntéseikkel eladósították ezt a kis országot.

…és az emberek, a nép, mert így volt szocializálva, ezt el is fogadta!

Ebben az elmúlt 31 évben elvették ettől a néptől az önbecsülését, a hitét, az eszméit, az íróit, a művészeit, a kedvenc sportjait. Elprivatizálták a tulajdonait, tönkretették az oktatását, lerohasztották az egészségügyét, eladták a gyárait, a földjeit, az erdőit és cudarul eladósították.

…és félelemben tartották!

Ennek a népnek hazudtak „éjjel és nappal” és azért hazudtak, mert mindig volt egy új milliárdos éhes száj, mert mindig volt valaki, akinek a „saját lábára” kellett állnia!

Azért hazudtak, mert ezek végig ugyanazok voltak, mert ezek még most is ugyanazok!

Azt hazudták, hogy rendszerváltás volt, és légy rá büszke! Azért hazudtak, hogy ne arra figyelj, hogy az elvtársból NERtárs lesz, hanem mindig löktek valami gumicsontot eléd, amin rágódhattál, és amíg te rágódtál ők tovább gazdagodtak.

Azt hazudták, hogy itt demokrácia épül, meg piacgazdaság, meg szólás és sajtószabadság. Amikor pedig élni akartál a demokratikus jogaiddal, téged kiáltottak ki vagy fasisztának, vagy kommunistának, te lettél hazaáruló, ők pedig hazafiak.
Amikor láttad, hogy itt nem piacgazdaság épül, hanem rablógazdaság és ezért szólni akartál, elvették a sajtó és a szólásszabadságodat is!
letoltes_1_3.jpgTörvényeket hoztak, mégpedig olyanokat, hogy csak te lehetsz a vesztes. Átírták a múltadat, tönkretették a jelenedet és elvették a jövődet!
Ott tart ez a kis ország, hogy állampolgárainak jó része már nem akar ebben az országban élni, sőt, jó része már el is ment!

Nincs jogod a valódi sztrájkhoz, nincs se érdekvédelmed, se érdek képviseleted, nincs jogbiztonságod, hiszen akár visszamenőleges hatályú törvényeket is hoznak, hogy eltiporjanak és tönkre tegyenek.

…és ez a nép, amelyiktől már elvettek szinte mindent, és rabszolgaként dolgoztatják éhbérért egy országnyi összeszerelő műhelyben, még mindig nem emelte fel a fejét, még mindig nem emelte fel az öklét, hogy elég volt!

Ebben az országban, az a bűnös, aki az utcán él, és az a hazafi, aki az utcára tette!
Ebben az országban évente több ezer ember kerül az utcára, mert szegény, viszont belőlük nagyon jól megélnek azok, akik utcára rakták őket!
Ebben az országban Jézusra és tanításaira hivatkoznak, miközben naponta köpik szembe a hivatkozók Jézus tanításait!
Ebben az országban a legmagasabbak az adóterhek, és a legalacsonyabbak a bérek azon a közösségen belül, amihez tartozik (még) ez az ország!
Ebben az országban az a hazafi, aki adót csal, aki ellopja mások jövőjét, álmait és az a hazaáruló, aki ezt számon kéri!

Ebben az országban, már nincsenek hiteles politikusok és döntéshozók, már csak ők vannak, akik a nép zsírjából jól élnek és mi, a nép, a kifosztottak!
images_1_2.jpg Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr1414335139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 12:24:35

@math0: Neeem matyika te leszel kénytelen liberálfasiszta világod leépüléséve szembesülni. Jövő tavasszal pl. éppolyan hülyén fogsz magad elé bámulni az EU parlamenti választások után, mint április 8-án. Bizony kis köcsög, új idők jönnek és te csak egyre szomorúbb leszel. És egyre több politikus osztja majd a bevándorláskritikus politikát nyugaton. Trump és Kurz csak az első fecskék. Muttikádnak pedig úgy tűnik befellegzett..;)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:34:42

@EU zászlót mindenhova!:

1) Belelóg a bilibe a kezed.
2) Még ha így is lenne, ha egész Európa nácivá válna, akkor is te fogsz szopni, amikor megdöglesz a kórházban, nem én. Pontosan azért vagytok ti idióták, mert azt hiszitek, hogy attól neked tényleg jó lenne, ha egész Európa olyan idióta náci lenne, mint ti. Nem, ettől nektek még nem lenne valójában jó. 1945-ben a német idióta náciknak se lett attól jó, hogy majd egész Európa náci hatalom alá került. A végén ti buktok, és ti szívtok.

De egyébként nem, az EU választásokon semmiféle náci áttörés nem lesz.

A nyugati országokban tényleg nem olyan idióta nácik az emberek, mint ti.

index.hu/kulfold/2018/10/31/a_zsidokat_jobban_birjuk_mint_a_muszlimokat/

Azok az emberek, akik akár a családjukban is elfogadnának egy muszlimot, nem fognak iszlamofóbiás pártokra szavazni.

Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2018.11.01. 12:41:03

@math0: Koalicito ?? Egy lofaszt !!!!!
Kivel , SZEMKILOVETO GYILKOSOKKAL ? (dk)
Az ISZLAM FANATISTA ALLATOKKAL ? (jobbik)
A KOMMUNISTA UTODPARTOKKAL ? (mszp)
Es egyebb VICC partokkal ? (lmp)
Ezekkel a kulfoldrol penzelt megelhetesi partokkal sehova nem jutnank, mint ahogy 2010- ig, CSAK LOSZAR volt az orszagban. Szegenyseg, nyomor, munkanelkuliseg, sehova nem jutott az orszag 21 ev alatt.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 12:42:57

@Brendel Mátyás: Én nem fogok megdögleni a kórházban, mert nem egy dagadt, nagyseggű, lufifejű kis buzeráns vagyok mint te, aki 8 lépcsőfok után kapkodja a levegőt.
Európa pedig nem fog nácivá válni, ez csak a ti hazug kifejezésetek arra, amikor egy ország a saját állampolgárai védelmét és érdekeit tartja szem előtt. Kénytelen leszel szembesülni azzal, hogy szépen folyamatosan az ilyen politikát hirdető politikusok fognak vezető pozícióba kerülni nyugaton is.
A valódi nácik pedig ti vagytok: dogmatikus liberálnácik, ez a jó kifejezés rátok. De szépen lassan ki lesztek fingatva. Tíz év múlva nem fogsz ráismerni erre a földrészre..:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:53:14

@Francba már megint nem az Orbán bukott meg.: a demokrácia nem attól függ, hogy te kit nem akarsz koalícióba, te Fidióta barom!

az nem demokrácia, hanem diktatúra, ha egy párt 48%-nyi szavazattal kormányoz, pláne kétharmaddal. felfogod, te Fideszes selejt?! PÁRTÁLLÁSPONTTÓL FÜGGETLENÜL, ez diktatúra.

morph on deer 2018.11.01. 12:53:23

@illiberális:
“De gondolom ennek ellenére nem állítod azt az USA-ról hogy fasiszta állam”

Mint ahogy nem is tettem.
Rosszabb hírem van: még az orbanista Magyarországról sem állítottam, hogy fasiszta állam lenne, képzeld.

Azt viszont állítottam, és továbbra is fenntartom, hogy a módszerek amelyekkel haladunk a nemzetiszocialimus jelenkori és magyaroschitott változata felé, kisértetiesen emlékeztetnek, vagy egyenesen azonosak például ahogy a náci propagandaminisztérium működött, vagy mint esetünkben a titkosszolgálat.

Nyilván ugyanonnan vették át az “elvtársak” is a régi szép időkben, én konkrétan tudok róla, hogy egy egész elemző részleg foglalkozott a rendszerellenesnek ítélt írások feldolgozásával, rendszerezésével.

Az pedig, hogy hol vannak még mocskosabb módszerek, az engem qrvára nem érdekel, és végképp nem vigasztal. A relativizálás úgy sem mossa tisztára ezt a mocskos bagázst, szóval feleslegesen fáradsz... :))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:57:12

@EU zászlót mindenhova!:

"Én nem fogok megdögleni a kórházban, mert nem egy dagadt, nagyseggű, lufifejű kis buzeráns vagyok mint te, aki 8 lépcsőfok után kapkodja a levegőt."

Dehogynem, kis Fidióta paraszt, te egy genetikai selejt, 4 elemis, kövér disznó vagy, és meg fogsz dögleni a kórházban. Azért, mert a csuti parasztra szavaztál, és az mindent szétvert. Halálhörgések közepette utálhatod majd a négereket, meg a melegeket, nem fog rajtad segíteni.

"Európa pedig nem fog nácivá válni, ez csak a ti hazug kifejezésetek arra, amikor egy ország a saját állampolgárai védelmét és érdekeit tartja szem előtt."

Az ország érdekeit mi tartjuk szem előtt. Ti tönkreteszitek az országot. És nácik vagytok. Nyugat Európa nem ilyen hülye. Nyugat Európa nem náci, és az országaik érdekeit tartja szem előtt a többség. A muszlim meg melegutálat sehol nem érdeke semmiféle országnak, te idióta selejt!

" Kénytelen leszel szembesülni azzal, hogy szépen folyamatosan az ilyen politikát hirdető politikusok fognak vezető pozícióba kerülni nyugaton is."

Nem fognak, nincs támogatottságuk, ott a felmérés.

Te viszont meg fogsz hamarosan dögleni egy kórházban Orbán miatt. Meg is érdemled, mert idióta vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:58:03

@EU zászlót mindenhova!:

"Én nem fogok megdögleni a kórházban, mert nem egy dagadt, nagyseggű, lufifejű kis buzeráns vagyok mint te, aki 8 lépcsőfok után kapkodja a levegőt."

Dehogynem, kis Fidióta paraszt, te egy genetikai selejt, 4 elemis, kövér disznó vagy, és meg fogsz dögleni a kórházban. Azért, mert a csuti parasztra szavaztál, és az mindent szétvert. Halálhörgések közepette utálhatod majd a négereket, meg a melegeket, nem fog rajtad segíteni.

"Európa pedig nem fog nácivá válni, ez csak a ti hazug kifejezésetek arra, amikor egy ország a saját állampolgárai védelmét és érdekeit tartja szem előtt."

Az ország érdekeit mi tartjuk szem előtt. Ti tönkreteszitek az országot. És nácik vagytok. Nyugat Európa nem ilyen hülye. Nyugat Európa nem náci, és az országaik érdekeit tartja szem előtt a többség. A muszlim meg melegutálat sehol nem érdeke semmiféle országnak, te idióta selejt!

" Kénytelen leszel szembesülni azzal, hogy szépen folyamatosan az ilyen politikát hirdető politikusok fognak vezető pozícióba kerülni nyugaton is."

Nem fognak, nincs támogatottságuk, ott a felmérés.

Te viszont meg fogsz hamarosan dögleni egy kórházban Orbán miatt. Meg is érdemled, mert idióta vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 13:01:35

@EU zászlót mindenhova!: ja, és még valamit, Fidióta kis elmerokkant! Az EU választásokon nincs olyan, hogy kisebbségből kétharmadot csal a Fidesz magának. Az EU választásokon a kisebbség az kisebbség marad.

Kivlov 2018.11.01. 13:04:04

Ha nem érted, akkor te szimplán h*lye vagy. :D
"Tetszettek volna forradalmat csinálni..."

Kivlov 2018.11.01. 13:06:13

@Brendel Mátyás:
Te meg tanulmanyozd először a magyar választasi rendszert, mielőtt f*szságokat írsz. Nem a szavazatok száma a lényeg, hanem a mandátumoké, mivel nem aránxos, hanem vegyes választási rendszer van 1990 óta!!!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 13:10:11

@Kivlov: " a magyar választasi rendszert"

Ismerem a magyar választási rendszert. Nem sikerült felfognod, hogy az állítás az, hogy az Orbán féle választási rendszer szar, az a diktatórikus. Idióta vagy, hogy ezt neked a szádba kell rágni?!

Kivlov 2018.11.01. 13:22:56

@Brendel Mátyás:
Nem ismered, mert f*szságokat írsz.
Amúgy meg sz*ptatok megint, "oszt jónapot." :D

pepin_nymburk 2018.11.01. 13:40:34

@midnightcoder2: a hülye KSH szerint Magyarország lakossága csökken, utána kell nézni, nem pedig lódítani...

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 14:17:28

@Brendel Mátyás: Nézz már magadra te szerencsétlen hülye! Érzed a veszted te mocsok liberálfasiszta patkány. Bizony az utóbbi 3 évben olyan dolgok történtek, amiket még legrosszabb rémálmaidban sem tudtál volna elképzelni.;). Kipucolásotok az öreg földrészről elkezdődött...:)

"Nem fognak, nincs támogatottságuk, ott a felmérés."

Hányszor bíztál már a felmérésekben kis buzi..? Emlékszem amikor a 2014-es választások előtt valami felmérés alapján a Fidesz vereségét jósoltad nagy pofával, aztán szépen pofára estél, mert segghülye vagy a statisztikához. Jövő tavasz után egy egész más EU parlamenttel és más brüsszeli politikával leszel kénytelen szembesülni.

Ma Baker 2018.11.01. 14:29:15

Irigylitek kedves libsik hogy most hasít a gdp csökken az államadósság kilônek a reálbérek alacsony az infláció egyre kevesebben mennek el külföldre nô a termékenységi ráta nem jönnek a migrik és nindemellé még közel rekordnépszerû a fidesz. Ezt ti még álmaitokban sem vagytok képesek mégcsak megközelíteni sem.

illiberális 2018.11.01. 14:58:07

@math0: " Viktor és bandája amellett, hogy tolvaj bűnöző, bizony náci, és pont a náci szavazók közül a legidiótább 2,8 millió támogatásával tartják fenn a maffiaállamot. Orbán Viktor beszédeiben, a kormány különféle intézkedéseiben, annak indoklásában, a kampányaikban, a sajtótájékoztatókon egyértelműen megjelenik az a náci nézet, hogy más bőrszínű és vagy muszlim emberek alacsonyabbrendűek. Ez rasszizmus, ez fajelmélet, ez nácizmus. akárhogy is sipítozol, hogy nem az."

Beteg lelkületű, téveszmék rabjává lett emberekkel felesleges vitatkozni. Te eldöntötted hogy a magyarok fasiszták ezért támogatják Viktort hát akkor biztos így van. Nézeteid alapján kb. 60 éve még USA is fasiszta állam volt tekintettel arra hogy milyen törvényeik voltak és hogyan bántak a fekete bőrszínű lakossággal.

nimand 2018.11.01. 15:11:54

Nekem annyira nem tunik megleponek a dolog, inkabb csak elszomorit es megijeszt.

1., alapvetoen nepszavazassal nyertek, tehat egyelore ezt meg nevezhetjuk demokratikusnak (meg ha velhetoen voltak is csalasok, a legtobben onkent valasztottak oket)

2., nem talaltak fel ujdonsagot, ismert modszereket alkalmaznak
- felelem keltes (a szimpatizansok a migransoktol, a tobbiek meg az ujraepulo kader es kozponti hatalmi rendszertol)
- szukitsd es iranyitsd az informacio aramlast (birtokoljak a jelentosebb mediak nagy reszet)
- oszd meg es uralkodj (legyen kelloen nagy szakadek a ket tabor kozt, semmikep se legyenek egyseges velemenyen semmiben, mert az egy veszelyes szovetseg alapja lehet)
- egyszeru igazsagokat fogalmazz meg (soros terv)
- a zsidok (az elmult sok szaz evben mindig bevalt, ha oket tettek meg bunbaknak (ugy velem leginkabb azert, mert oket akkor azonnal le lehetett rabolni, gyors es konnyu zsakmany gyanant))
- tartsd oket a letminimumon (a politizalas uri huncutsag, akinek az eletben maradas minden napos problema, az konnyen megvasarolhato par ezer forinttal, nem foglalkozik a nagyok jatekaval, mert nem engedheti meg maganak)
- kialts ki mindenkit kozellensegnek, aki ellened szol

Ha a felteveseim helytalloak, akkor a varhato jovo meg ijesztobb:
- haboru/katona allam (a migracio megadja az alaphangulatot es okot, beindult a loveszet kepzes, intenziv testneveles oktatas, kiterjesztett katonasag) ez ismeros valahonnan, nemde?

nimand 2018.11.01. 15:16:08

Ezzel egyebkent reszben azt is akartam mondani, hogy nem az emberek birkasagarol van itt szo, hanem a nagyok ugyesen keverik a lapokat es tul sok esely most mar nincs a valtozasra. Minden nappal egyre konnyebb dolguk van.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01. 15:17:15

@Brendel Mátyás: "az Orbán féle választási rendszer szar, az a diktatórikus"

Hát rendben, tegyük fel. Orbánt ma szünet nélkül basztatják a németek és a franciák, néha a kiskutyáik is. Van-e emléked arról, hogy ezek az országok a választás előtt magát a választási rendszerünket támadták? Mert ahogy most megtehették egy ostoba félholland spinét eszközül használva, megtehették volna ugyanezt már akkor is, magát a rendszert kifogásolva.

"A nyugati országokban tényleg nem olyan idióta nácik az emberek, mint ti."

Ezt a nácizmust végre alátámaszthatná valaki pár fogalmi definícióval vagy ténnyel. Merthogy az, ha az illegális bevándorlókat nem csípjük, bár a legális bevándorlókat többé-kevésbé békében hagyjuk, és az illegális bevándorlók jellemzően egy-két, tőlünk eléggé láthatóan különböző etnikai csoportból származnak, még ugyanúgy nem nácizmus, mint ahogy antiszemita sem volt az, hogy leírták egy plakátra, hogy Soros György nem jó. Értem én, hogy mindenféle eszköz után kapkodtok azért, mert Orbánba akartok hangzatosan belekötni, és az sem tart vissza benneteket ettől, hogy az eszközök egy része szimplán nevetséges, de én nem szeretnék nevetséges eszközökbe kapaszkodni, magamat is folyton nevetségessé téve.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01. 15:20:25

@illiberális: "kb. 60 éve még USA is fasiszta állam volt tekintettel arra hogy..."

Szerintem ez stimmel is. A Ku-Klux-Klan sem egy maroknyi mozgalmár gyermeteg mobilmutogatásával vett részt a közéletben.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.01. 15:47:03

@$pi$: Kábé annyian mentek ki,mint németországból.

Te idióta, azzal villogsz hogy a 10 milliós Magyarországból kivándoroltak száma pont annyi mint a 80 milliós Németországból kivándoroltaké?

Ti illibbant orbán birkák, ti tényleg kivétel nélkül ennyire hülyék vagytok???

laci_52 2018.11.01. 15:52:23

Nagyon profi módon megfogalmazott cikk. Kár, hogy a megállapításai jórészt nem igazak. Hogy miért hallgat a nép és miért tűr még? Mert sokaknak jó a mostani rendszer! Különben is: demokráciában élünk, még csak fél éve, hogy meg lett választva a mostani parlament és demokráciában illik elfogadni a választás eredményét.

Hőbörögni, tüntetni lehet, de minek? Akar itt valaki forradalmat? Legfeljebb néhány elmebeteg.

Akinek nem tetszik az Orbán-rendszer, ne szavazzon '22-ben a Fideszre és ha az ilyenek elegen lesznek, Orbán megbukik. Addig tetszik vagy nem tetszik, el kell viselni, hogy ő a főnök.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.01. 15:53:16

@teéjesenmindegy:

ma is bemutatod a hülyét fidesz troll? A külföldre megélhetési és egyéb célokból kivándorolt magyart MIGRÁNSnak hívják. Az Európába jövő szírket, afrikaiakt stb meg menedék kérőknek. A migráns marad, a menedékkérő meg mehet haza ha elutasítják. Egy külföldi országot tehát nem a menedékkérők szállnak meg és veszik el a helyiek munkáját hanem a magyar migránsok.

Amikor az agymosó fideszmaffia média állandóan a migránsokról beszél, akkor tehát az egymillió magyar migráns ellen uszít!

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.01. 15:57:35

@Hajléktalanokat a CEUba!:

illiberált fiodesz troll mesélj már bővebben arról, hogy Soros évekig pénzelte Orbánt, luxus repülőztette, Orbán pedig az európai LIBERÁLIS INTERNACIONÁLE ALELNÖKI posztjáig küzdötte fel magát.

A mocskos hazaáruló álmagyar libsi Orbánját!!!!!! A Figyelő remélem őt is rárakta a Soros bérencek listájára!!!

Orbán Viktor 2010.......2030 2018.11.01. 16:33:45

@Brendel Mátyás: "az nem demokrácia, hanem diktatúra, ha egy párt 48%-nyi szavazattal kormányoz,"

Ezt a FASZSAGOT nyugodtan elfelejtheted. Egy demokraciaba, nem az nyeri a valasztast, aki 50 %-ot vagy tobbet eler, ilyen sehol sincs,(egy kormany akar kisebbsegben is lehet ) hanem az nyer aki a legtobb szavazatot kapja. Es a valasztasi rendszerek ugy vannak kialakitva, hogy a legtobbet elert part kepes legyen kormanyozni. Ha 50 %-ra vagy tobbre varnanak, akkor akar evtizedekig varhatnanak az orszagok arra, hogy kormanyuk legyen, mert az egy ritka kiveteles helyzet, hogy annyi ember egy iranyba szavazon.

amit még megtehetsz 2018.11.01. 16:35:55

@nimand: kihagytad, az oktatász

Lógás Hugó 2018.11.01. 16:41:54

Füzesi Alex a poszter... Keressetek rá a facén...
Igazi retek. Fogatlan proli mlm ügynök

OneBall · http://oneball.blog.hu/ 2018.11.01. 16:45:42

Elolvastam a posztot, gondoltam hozzászólok. Aztán végigolvastam a kommentfolyamot. Elszomorító, de legalább mindent megmagyaráz. 2018-at írunk, szégyen, hogy ezt tudjuk produkálni...

Jakab.gipsz 2018.11.01. 16:58:51

@Brendel Mátyás: "Az ország érdekeit mi tartjuk szem előtt."

Áruld már el, ki az a MI, honnan származtatható ez a királyi többes mert a mondataid szitkozódás, egy kinyilatkoztatás és befejezetlen, ezért a véleményed értelmetlen.

Segítek "MI a sátánfajzat Soros lelketlen ateista csicskásai" így befejezett és igaz!

Te pedig ne hazudozz Matyi ! Még vudu varázslónak is gyöngécske vagy.

jajdehülyevagyok 2018.11.01. 16:59:13

@morph on deer: ez olyan, mintha a sörivók nácik lennének,mert a náci párt a Hofbrauhausban alakult meg.

Péter51 2018.11.01. 17:14:15

Ahhoz hogy valaha le tudjátok váltani a Fideszt ,az kell,hogy a szavazói közül milliós tömeget áthozzatok.Az itt kommentelő ostoba barmok ,akik nácikról,,fidiótákról,birkákról fröcsögnek láthatóan ezt nem akarják.
Ugyan miért kellene átszavaznom azokra,akik szerint gyengeelméjű gazember vagyok? Tehetetlenségeteket nem pótoljátok mocskolódással.

nimand 2018.11.01. 17:15:41

@amit még megtehetsz: valoban, az hirtelen nem jutott eszembe, de teljesen jogos az eszrevetel, az oktatas folyamatos leepitese illetve politikai toltetu koordinacioja jelentosen hozzatesz

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.01. 17:16:25

@Geza vagyok:

Oroszország célja a független létezés és a nagyhatalmi státusz visszaszerzése. Ez már meg is történt 10-15 éve.

midnightcoder2 2018.11.01. 17:54:09

@math0: Ha megnézed az adatokat 2002 és 2018 között, akkor azt fogod látni, hogy ezt a lemaradást nagyrészt Fletóék hozták össze. Akkor húztak el mellettünk Pl. a szlovákok mint a versenyautó a trágyásszekér mellett. Persze az is tény, hogy Viktorék sem igazán lendítettek semmit a helyzeten, max. lassabban romlik tovább a relatív pozíciónk a térségen belül, mint a szocik alatt. Persze az is igaz, hogy 55%-os GDP arányos államadóssággal valamivel könnyebb lett volna jó gazdaságpolitikát csinálni mint 78% körülivel.

midnightcoder2 2018.11.01. 18:03:51

@Orbán veje: Azért ne szerénykedjünk, anno két ciklus alatt a szocik is szétlopták egy ország vagyonát. Ezzel persze nem mentegetem Orbánékat, mert tolvajbanda mind a kettő, de ne tegyünk úgy mint ha a másik csapat nem lenne az. Azon lehet vitatkozni hogy ki a nagyobb tolvaj, de mint ahogy az ide vonatkozó szakállas vicc poénja szól: asszonyom azt hogy Ön micsoda az előbb tisztáztunk, csak az áron vitatkozunk. Másrészt Pl. ha egy egymilliárdos céget a jóelvtárs elad mondjuk fél milliárdért, amiből ő csak 5 millió forintot forintot kap, akkor lehet hogy az ő személyes haszna csak 5 millió, de a veszteség ettől még ugyanúgy fél milliárd. Arról nem is szólva, hogy azt hogy Orbánék lopnak leginkább onnan tudni, hogy Mészáros itt is beruház valamibe, ott is beruház valamibe. Ha a lopott pénzt nem ilyen nyíltan használják fel, a büdös életben nem tud róla senki.

midnightcoder2 2018.11.01. 18:13:24

@bóvli ország jobban teljesít: Azért mennek, mert kinn ugyanazért a melóért kb. 4x annyi fizut kapnak. És azért kapnak 4x annyi fizut, mert a gazdaság olyan amilyen, és az hogy ilyen nem kis részben az elkúrt privatizációnak illetve Antallék balfék húzásainak tudható be. 8 év alatt sikerült az első két kormánynak felszámolni szinte a teljes hazai gazdaságot, lerombolni az addigi piacainkat. Az egész termelési infrastruktúra úgy tűnt el, hogy közben az államadósság is durván emelkedett, plusz még az emberek életszínvonala is csökkent, és hazai gazdaság sem jött létre. Ami maradt az a MÉH telepről megmentett volt szovjet gépekkel termelő hazai cégek, és a többnyire zöldmezős beruházó multik, akik persze az itteni munkaerőpiachoz igazítják a béreket, és akik eleve az olcsó munkaerő miatt jönnek. Ez az az örökség amit Orbánék 98-ban átvettek, és alapvetően ez határozza meg a mai helyzetet is. Fletóék persze elkúrták és nagyot rontottak a helyzeten, de az igazi bajunk a 40 év szocializmus, és az utána következő két ciklus eredménye. És persze Orbánék is csinálhatnák sokkal jobban a dolgokat, de biztos vagyok benne, hogy ha valami istentelen csoda folytán holnaptól az MSZP vagy a DK kerülne hatalomra, esetleg az LMP-vel fűszerezve, akkor 4 év múlva sokkal szarabb lenne itt a helyzet mint Orbánékkal.

midnightcoder2 2018.11.01. 18:14:28

@pepin_nymburk: Utánanéztem, igazad van. Mea culpa.

bandiras2 2018.11.01. 18:20:40

De mostmár a jövőhéten tényleg megbukik a fidesz ugye?

pepin_nymburk 2018.11.01. 19:02:31

@illiberális: addig amíg vidéken többdiplomás magyarokat lemigráncsoznak, mert beszélnek idegen nyelvet, és szóba mernek állni egy külföldivel, akinek barna a bőre ( idei megtörtént eset), akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy a kormány náci eszközökkel operál, és többszázezer vidéki polgár nácivá tételén dolgozik kábé 3 éve. Öcsényről már ugye ne is ejtsünk szót....

Kunhallmi Agnes 2018.11.01. 19:09:01

@bandiras2: Ugy lesz, meg fognak bukni, ez mar biztos. Osszefognak a DK-as nyugdijasok, meg a Jobbik alkalmazottjai, es mind a 300-an, elsoprik a gonosz diktatort. Hat nem lennek az Orban helyebe, durva lesz.

Proud Mary 2018.11.01. 19:11:32

@SomiTomi: jaja, ez a lila libsifing. hogyan teszel kompromisszumot egy eldöntendő kérdésre?

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.01. 19:17:18

@Proud Mary: Egy eldötendő kérdésre nem, de őszintén szólva egy ország kormányzása kapcsán szerintem semmi sem egy sima eldöntendő kérdés.

Gábor Révész 2018.11.01. 20:10:15

@midnightcoder2: Alapvetően egyetértek, de azért azt ne hagyd ki, hogy Gyurcsányék alatt volt egy gazdasági világválság is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 20:47:10

@illiberális: igen, az volt. ennyikeh. tökön szúrtad magad.

Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.11.01. 20:49:23

"Ti értitek? Mert én nem!"
Ertjuk, a magyarok utaljak az araszopo libsiket, ezert nem szavaznak rajuk.

Gábor Révész 2018.11.01. 20:53:42

@Demokrácia nélküli liberalizmus: Ezért kár volt új fikanicket csinálnod, csak hogy többnek tűnjetek, idióta fiseszbuzik!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 20:57:21

@laci_52: valójában senki nem fog annak örülni, hogy megdöglik a kórházban. az idióták csak azt hiszik, hogy jól mennek a dolgok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:01:49

@Orbán Viktor 2010.......2030: hülye vagy. 48%-kkal kétharmadot csinálni nem demokrácia. azt meg, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot, azt feldughatod a kurva anyádnak, nem ez a demokrácia. bazdmeg, amilyen fasz vagy, nálad 5%kkal lehetne kormányozni, ha az a legtöbb szavazat. ti Fideszesek mind ekkora idióta, totálkáros, kis görény faszok vagytok. egytől egyik selejtes, a társadalom legalja vagytok

illiberális 2018.11.01. 21:02:34

@math0: Az biz a Te körbemetélt tököd volt de örülök hogy ennyire boldog vagy tőle!!! Még jó hogy ebben a világban ahol lassan már mindenki fasiszta meg náci (kivéve az arab országokból érkező migránsokat ők mint tudjuk igazi demokraták imádják a zsidó származásúakat és tisztelik és becsülik a női nemet) még az amcsik is vannak ilyen elkötelezett antifasiszták mint Te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:22:38

@Jakab.gipsz:

kérdezd az ostoba náci kollégádat:

"ez csak a ti hazug kifejezésetek "

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:23:33

@Jakab.gipsz: Soros támogatta Orbánt. nekem soha egy vasat se adott. ellenben a kurva anyádnak fizetett miután seggbekúrta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:25:07

@Péter51: "Ahhoz hogy valaha le tudjátok váltani a Fideszt ,az kell,hogy a szavazói közül milliós tömeget áthozzatok."

nem. van pár millió tartózkodó, és elég, ha azok felkapják a vizet, hogy mégiscsak szánalmas, hogy olyan idióta barmok rontsák el az életüket, mint ti.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:27:01

@midnightcoder2: a lemaradást Orbánék folytatták. és ha 8 év után már nem okolhatod Gyurcsányt amiatt, hogy Románia idén és tavaly hozott annyit rajtunk, te idióta, Fideszes faszfej! ez tisztán Orbán elbaszása.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:28:18

@midnightcoder2:

"anno két ciklus alatt a szocik is szétlopták egy ország vagyonát."

Mészáros egy év alatt lop annyit, te geci kis köcsög!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:30:04

@midnightcoder2: "a gazdaság olyan amilyen, és az hogy ilyen nem kis részben az elkúrt"

Oranisztánnak tudható be. ne mutogassál már mindig vissza az őskorba, te idióta Fideszes geci! a hibás Orbán. 8 éve van itt a geci paraszt, ezalatt fellendíthette volna Magyarországot, de elbaszta, mert lemaradunk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:31:06

@SomiTomi: "őszintén szólva egy ország kormányzása kapcsán szerintem semmi sem egy sima eldöntendő kérdés."

egy csomó minden az, mert nincs félmegoldás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:31:58

@Demokrácia nélküli liberalizmus: a magyarok, a 2,8 millió idióta legalábbis magát utálja, mert meg fog dögleni a kórházakban. a saját szavazata miatt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:33:00

@illiberális: ennyit tud a náci. érvelni nem, ahhoz szegény túlságosan elmebeteg. helyette körbemetéltezik, és sipítozik, hogy de ő nem náci.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.01. 21:35:41

@math0: Mi az a csomó minden, ahol egy parlament döntési lehetőségei kimerülnek egy egyszerű "igen/nem" választásban?

kvadrillio 2018.11.01. 21:53:45

háááénesztetet nemértem.......ennyire hüjjjje vezetőink, főügy-----észünk nem lehet ! VAGYDEEEEE ?????

Három Facebook-poszttal ment a kukába 13 év karrier
nt 03
Német Tamás
Német Tamás
követés
2018.10.30. 07:31
A fővárosi főügyészt és helyettesét is tanúként meghallgató munkaügyi per van folyamatban: egy ügyész 13 év ügyészi szolgálat és számos szakmai elismerés után három, választások előtti Facebook-posztja miatt a választást követő napon kapta a telefont, hogy fegyelmi eljárás indul ellene. Végül menesztették. A döntést bíróságon támadta meg. A pernek tárgya többek között, hogy a posztok szétfeszítik-e a szólásszabadság kereteit, de leginkább az, mennyire arányos ez a büntetés.

Egy kirúgott ügyész perli volt munkahelyét, miután pár Facebook-posztja miatt egy fegyelmi eljárás után felmentették. A per tárgya eldönteni, hogy

a lefolytatott fegyelmi eljárásban bizonyított volt-e a jogsértés;
ha igen, akkor ennek bizonyítása jogszerű volt-e;
a szólásszabadság része-e a három Facebook-poszt;
és végül, arányos szankció-e a hivatalvesztés a fegyelmi jogsértés miatt egy ilyen szakmai előéletű, munkája elismeréséért folyamatosan jutalmakban részesített ügyész esetében.

SZEGÍÍÍÍÍNY !...SZEGÍÍÍNY...AGYARORSZÁG !

MEDDIG SENYVED MÉG E NÉP ?????!

kvadrillio 2018.11.01. 21:57:57

EZÉÉÉÉÉ...,EG EZÉÉÉÉÉ???
És akkor nézzük a posztokat, nem időrendi sorrendben:

Az egyik poszt egy kép, amin egy birkanyáj van, ehhez a képhez pedig a következő szöveget írta ki az ügyész: „A mai ünnepről ennyi fog megmaradni nekem. Itthon is maradtam, alszom, filmet nézek, elvagyok. Remélem jövő ilyenkor már kedvem lesz kimenni."

A poszt az ügyész szerint semmilyen politikai állásfoglalást nem tartalmaz, csak egy humoros megjegyzés, hogy nem mozdulna ki. Nyilván a bíróság dolga eldönteni, hogy ez így van-e, azért érdemes hozzátenni, hogy a poszt március 15-én készült, a választás előtti március 15-én pedig ellenzéki tüntetéseken kívül kormánypárti békemenet is volt a városban.

A másik poszt egy megosztás az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága nevű Facebook-oldalról. A képen összefogó kezek láthatók, minden kézen egy-egy ellenzéki párt logójával, a szöveg a képen pedig a következő: „Ha ezt a képet 1 millióan megosztjuk, akkor biztosan lesz összefogás! Itt az idő, most vagy soha!"

Az ügyész szerint az összekapcsolódó kezek a nemzeti zászló előtt, illetve a nemzeti dal egy részlete csak az összefogás nemzeti erényére hívja fel a figyelmet, és bár a pártlogók adhatnak fogódzkodót egyfajta értelmezésre, de nincs ott, hogy ki ellen is kellene összefogni. Szintén a bíróság dolga eldönteni erről is, hogy ez mennyire politikai üzenet, és hogy mennyire alkalmas az ügyészi hivatás lejáratására, de laikusként itt sem lehet nem látni: az összefogásról posztolni, ellenzéki pártok logóival, a választások előtt talán picit több, mint fogódzkodó az értelmezéshez, pláne a megosztásra való buzdítás kíséretében.

És a harmadik poszt, amit képen is megmutatunk – mert az első tárgyalási nap alapján a legerősebb –, és amit a tanúként meghallgatott budapesti főügyész is leginkább kifogásolt, és ami leginkább meghatározó volt a felmentési döntésében, a következő:

papp

A március 14-i poszt tehát egy Index-cikk – ami arról számolt be, hogy a Fidesz erős emberét hogyan vezette meg egy csengeri javasasszony –, a címe az volt, hogy „Kósa: Valósnak tűntek a papírok, de németül voltak", az ajánlója pedig: „A miniszter azt állítja, az őt csőbe húzó nő ragaszkodott ahhoz, hogy közokirat rögzítse az ügyüket". Az ügyész pedig azt írta a megosztás fölé:

NOS, MINDEN „VÁDLOTT" MAGA VÁLASZTJA MEG A VÉDEKEZÉSE SORVEZETŐJÉT, MAXIMUM KIRÖHÖGJÜK. HAJRÁ... JA, ÉS ÁPRILIS 8.

RÖHÖGJEK VAGY SÍRJAK-ÉÉÉ ?????

A LEGFŐBB GONDOM AZ, HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN SZÜLETTEM, NŐTEM FEL ÉS 30 ÉVVEL EZELŐTTIG CSAKIS NORMÁLIS ORSZÁGVEZETŐK ALATT ÉLTEM. MOST VISZONT A LEGHÜJÉBBEK MIATT KESERVESEN TŰRÖKMÉG EGY KIS IDEIG.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:58:22

@SomiTomi: nyuszókám, nem fogok neked óvodás dolgokat magyarázni, fordulj kezelőorvosodhoz!

illiberális 2018.11.01. 22:25:04

@math0: Biztos voltam abban hogy a körülmetélés szóra nácizni fogsz, én érvelek Te nácizol, aki nem ért veled egyet az náci és egyben elmebeteg. Neked lassan az egész világ náci lesz de ha ettől érzed jól magad akkor ám legyen!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 22:34:12

@illiberális: az, hogy körülmetéltezéssel érvelsz az legfeljebb az elmegyógyintézetben lehet "érv" a nácizmusod ellen. mindenhol máshol tökéletes érv amellett, hogy náci vagy. erősebb érvet magad ellen nekem már nem kell felhoznom. úgy szúrtad tökön magad, hogy azóta is a falon lógsz a töködnél fogva.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.01. 22:52:31

@math0: Ne agódj, ezt a választ látva a hülyének nézés kölcsönös. Ha a kezelőorvosod súg valami értelmes választ a kérdésemre, postafordultával írd meg.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01. 22:55:44

@math0: "nácik. TÉNY."

Ja, az más, akkor neked van igazad.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 00:49:13

"Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!"

Tévedsz, a nép nem hallgatott és nem is tűrt. Nyolc év balfaszkodásotok után ezért penderített ki benneteket a hatalomból zsinórban 3-szor 2/3-os többséggel.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 00:55:41

@math0:

"nekem soha egy vasat se adott. ellenben a kurva anyádnak fizetett miután seggbekúrta."

Először is az nem Gipsz Jakab, hanem a te anyád volt. A kurva tényleg stimmel, az anyád valóban a Kocsisoron szokott strichelni. Te azonban nem valamelyik kuncsafttól születtél, hanem egy kóbor kutyától, akit a seggrészeg anyád kuncsaftnak nézett és megdugatta magát vele.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 01:02:27

@Gábor Révész:

"Alapvetően egyetértek, de azért azt ne hagyd ki, hogy Gyurcsányék alatt volt egy gazdasági világválság is."

Alapvetően egyetértek, de azért azt ne hagyd ki, hogy Gyurcsányék alatt már 2006-ban pár óra híján csődbe ment az ország, pedig 2006-ban még sehol nem volt a világválság.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 01:10:55

@midnightcoder2:

"azt hogy Orbánék lopnak leginkább onnan tudni, hogy Mészáros itt is beruház valamibe, ott is beruház valamibe. Ha a lopott pénzt nem ilyen nyíltan használják fel, a büdös életben nem tud róla senki."

Valami rémlik nekem arról, hogy a rendszerváltáskor a vérliberális szadesz azt prédikálta, mindegy, kinek a kezébe kerül az állami vagyon, a lényeg az, hogy működtesse, mert az állam rossz gazda.

Ezek után a liberális urak és hölgyek miért lettek hirtelen olyan kényesek? Mészáros jól működteti a lopott vagyont, beruház itt, beruház ott. Hirtelen már nem mindegy, kié lesz az állami vagyon?

Ki érti esztet? :O

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:45:12

@SomiTomi: természetesen. Neked Dunning-Kruger effektusod van, nekem meg 8-as H indexem. Ez a különbség. Meg az, hogy te erre a kérdésre nem tudod a választ, szerintem még a kérdést se tudod felfogni:

X= {x_1,x_2,x_n: sum_i=1^n x_i = 50}, |X|=?

Az, hogy te a 80-as IQ-ddal hülyének nézed az okosakat, az természetes. Csak kicsit Magyarországra nézve baj, amikor a társadalom selejtje azt gondolja, hogy majd ők irányítják az országot, mert ők az okosak a 4 elemijükkel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:45:48

@Hajléktalanokat a CEUba!: ott volt az érv, nem is tudsz rá mit makogni. ennyit tudnak a Fidióták.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:46:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A kurva tényleg stimmel, az anyád valóban a Kocsisoron szokott strichelni. Te azonban nem valamelyik kuncsafttól születtél, hanem egy kóbor kutyától, akit a seggrészeg anyád kuncsaftnak nézett és megdugatta magát vele.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:49:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az elmegyógyintézetben ezt mesélték neked az ápolók? 2006? ennyit tudnak az elmebeteg idiüták. ti vagytok a társadalom selejtjei, a legalja, az elmebetegek, a pszichopaták. Fidesz szavazók.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:51:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"mindegy, kinek a kezébe kerül az állami vagyon, a lényeg az, hogy működtesse, mert az állam rossz gazda. "

a lopás egyébként akkor is lopás.

Mészáros meg ráadásul akkora idióta, hogy ő az államnál rosszabb gazda. a Fidesz nemcsak nagyságrendekkel többet lop, hanem koncentráltan egy paraszt baromnak adja a pénzt.

Éhesló 2018.11.02. 09:40:55

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: te szerencsétlen hülye nicktolvaj, a trágárságoddal együtt mehetsz el a retkes kurva anyádba!

Exploiter 2018.11.02. 10:26:19

Az országnak nagyon nagy kárt okoz a jelenlegi kiegyenlítetlen felállás, a kormány ellen mindenképpen szükség lenne egy alternatív erőre, ami kordában tudja tartani a vadhajtásokat.
Ez nyilván nem a kormánypárt érdeke, mindenki más érdeke lenne, akik nem ők.
Épp ezért kiemelten fontos, hogy végre olyan pártok erősödjenek meg, akik képesek valami értelmessel megszólítani az embereket.
Megfordítom a kérdést: miért nem történik ez? Ki érti? Mert én nem.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.02. 11:00:46

@math0: Ezt a lekezelő stílust most hagyd abba, diplomás emberrel beszélsz. De nyilván mindenki más hülye, csak te vagy helikopter, ezért értelmes diskurzus helyett

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.02. 11:12:14

@math0: Ezt a lekezelő stílust most már tényleg hagyd abba, diplomás emberrel beszélsz. De ezek szerint az is természetes, hogy te a mittudoménhányas IQ-d elefántcsonttornyából mindenkit hülyének nézel, mert az egyszerűbb az értelmes diskurzusnál.
A kérdésre valóban nem tudom a választ, nem nagyon kellett halmazelméletet tanulnom és az is rég volt. Ha jól értem, amúgy megadtál egy halmazt és ennek a számossága a kérdés.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.02. 15:56:49

@math0: "ott volt az érv"

Ott? Akkor ha megadnád annak az érvnek az időpontját, megpróbálnám újra értelmezni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:44:04

@Hajléktalanokat a CEUba!: ugyan már, nyuzsókám, ha már egyszer letagadtad, minek ismételném meg?! bárki visszanézheti. te lusta és idióta vagy, de ettől nekem még nem kell helyetted dolgoznom. ugráltasd a kurva anyádat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:48:36

@SomiTomi:

1) igen, egy halmaz számossága a kérdés.
2) Ph.D.-ssel beszélsz
3) nem meglepő módon tényleg okosabb vagyok nálad, és itt mindenkinél

ennyi. ez akkor is így van, ha neked meglepő. de nem az én dolgom a meglepetésed kezelése.

Miután eleresztetted ezt:
" a hülyének nézés kölcsönös"

nagyot koppantál.

máskor ne nézzél hülyének nálad okosabb embereket! próbálj meg magadhoz mérten szerénynek lenni! mert egy nálad okosabb ember könnyen meglehet, hogy olyat válaszol, amire utána csak sipítozni tudsz, mint most is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:49:17

@SomiTomi: @SomiTomi:

1) igen, egy halmaz számossága a kérdés.
2) Ph.D.-ssel beszélsz
3) nem meglepő módon tényleg okosabb vagyok nálad, és itt mindenkinél

ennyi. ez akkor is így van, ha neked meglepő. de nem az én dolgom a meglepetésed kezelése.

Miután eleresztetted ezt:
" a hülyének nézés kölcsönös"

nagyot koppantál.

máskor ne nézzél hülyének nálad okosabb embereket! próbálj meg magadhoz mérten szerénynek lenni! mert egy nálad okosabb ember könnyen meglehet, hogy olyat válaszol, amire utána csak sipítozni tudsz, mint most is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:50:23

@SomiTomi: "Ezt a lekezelő stílust most hagyd abba"

miután ezt eresztetted el:

" a hülyének nézés kölcsönös"

elmész te a jó édes kurva anyádba, hogy még neked áll feljebb, te köcsög kis paraszt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:52:10

@Exploiter: "Épp ezért kiemelten fontos, hogy végre olyan pártok erősödjenek meg, akik képesek valami értelmessel megszólítani az embereket.
Megfordítom a kérdést: miért nem történik ez? Ki érti? Mert én nem."

vannak ilyen pártok. az emberek a hülyék. ezeket az embereket csak Sorosozással és niggerezéssel lehet megszólítani. ezeket a fontos dolgok nem érdeklik, mert idióták. természetesen a demokratikus ellenzéki pártok szavazóira ez nem vonatkozik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:54:29

@Exploiter: megmondanád, hogy mi a jó édes nénikéd volna az a téma, amivel az embereket meg kéne szólítani, ha leszarják, hogy ellopják a nyugdíjukat, ha leszarják az egészségügy, az oktatás tönkretételét, ha leszarják a demokrácia lerombolását, ha leszarják a korrupciót, a lopást, ha leszarják, hogy PAKS II évtizedekre tönkre fogja vágni az országot? ha elszarják, hogy bevándorlás nélkül az ország tönkremegy?!

mi a jó édes faszomat kellene ezeknek az idióta szavazóknak mondani, ha ez nem szólítja meg őket, te idióta?!

Exploiter 2018.11.02. 20:53:16

@math0:

1: ha a pártok nem képesek olyat mondani, amivel megszólítják az embereket, az nem a nép hibája.
2: annyira okos nem lehetsz, ha egy olyan országban élsz még mindig, aminek megveted és gyűlölöd a lakóit, te degenerált szubhumán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 21:21:47

@Exploiter: "ha a pártok nem képesek olyat mondani, amivel megszólítják az embereket, az nem a nép hibája."

de. felsoroltam azokat a fontos kérdéseket, amelyekkel a pártok megszólították az embereket. akit ez nem szólít meg, az idióta. mind.

"2: annyira okos nem lehetsz, ha egy olyan országban élsz még mindig, aminek megveted és gyűlölöd a lakóit, te degenerált szubhumán."

biztos, hogy abban az országban élek, amelyre te gondolsz, te idióta faparaszt?!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.11.02. 22:45:24

@math0: "mi a jó édes faszomat kellene ezeknek az idióta szavazóknak mondani, ha ez nem szólítja meg őket, te idióta?!"

Noha a fogalmazásmód nem az én stílusom szerinti, a mondandóddal, a történelem során először, egyetértek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 23:03:56

@Androsz: nem volt cél, hogy tetsszen a stílusom. Expoiltert illetően kifejezetten az volt a cél, hogy ne tessen.

Gábor Révész 2018.11.03. 07:50:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Te hülye fideszkurva! Ez csak a fidesz-legendáriumban létezik, az olyan segghülyék számára, mint te vagy!

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.03. 09:35:27

@math0: Lehet, hogy okosabb vagy nálam, de ez nem látszik. Kérdeztem valamit, amire válasz helyett lenézően közölted, hogy nincs kedved elmagyarázni. Majd folytattad azzal, hogy "Dunning-Kruger effektus" meg "80-as IQ" és velem ellentétben továbbra is lekezelően beszélsz. Szóval ennek kapcsán nem nagyon anyázhatsz. Szerénységről kioktatni meg pláne képmutató dolog részedről.
Szerintem amúgy te is koppantál, miutál eleresztetted ezt az amúgy teljesen irrelevánt matekpélda kapcsán: "szerintem még a kérdést se tudod felfogni".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 12:06:37

@SomiTomi: "Lehet, hogy okosabb vagy nálam, de ez nem látszik. "

Már elmagyaráztam, hogy ez pont azért van, mert hülye vagy. Ahhoz is hülye vagy, hogy felismerd az okosabbat. Dunning-Kruger effektus. A te, azaz egy ostoba véleményével szemben van a PhD fokozatom, kutatási eredményeim, H-index, sakk fokozatom, go fokozatom, és sok más ember véleménye. Szerinted a te kis szaros véleményedre fogok adni?! Te tényleg ennyire idióta vagy?!

"válasz helyett lenézően közölted, hogy nincs kedved elmagyarázni."

Igen, nyuszókám, nem vagyok kisegítőiskolai tanár, nem vállalkoztam óvodás szintű dolgok elmagyarázására.

"és velem ellentétben továbbra is lekezelően beszélsz. "

Hazudsz. Te is hülyéztél.

" a hülyének nézés kölcsönös"

Már rád bizonyítottam, idéztelek. Fasznak ismétled meg a hazugságodat, te kis geci görény?!

Elmész te a kurva anyádba a hazugságaiddal!

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.03. 19:43:05

@math0: Pont azért kéne belátnod, hogy én sem vagyok teljesen idióta, mert okosabb és képzettebb vagy. Ergo viszonylag okos emberek is butábbak nálad.
Hazugságot meg nem bizonyítottál rám. Kiemelném a "továbbra is" részt, az általad többször idézett hozzászólást követően ugyanis én végig udvariasan és higgadtan válaszoltam. Te viszont még mindig alpári stílusban fröcsögsz és próbálsz földbe döngölni, ami szerintem undorító és méltatlan egy doktori címhez. Mellesleg olvasni sincs kedvem, úgyhogy a viszontlátásra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:34:03

@SomiTomi: rád bizonyítottam, idéztelek. Hazudós pszichopata vagy:

"SomiTomi · somitomi.blog.hu 2018.11.01. 22:52:31
@math0: Ne agódj, ezt a választ látva a hülyének nézés kölcsönös."

És iszonyat idiótának is kell lenned, hogy egy olyan dologban hazudj, ami visszaidézhető, visszanézhető, mert itt, pár napja írtad.
süti beállítások módosítása