A düh kiáltása 71 életért!
2015. augusztus 30. írta: L. Alex mondom a magamét

A düh kiáltása 71 életért!

Maguknak keresték…

Mondja a Fidesz – KDNP kormánynak szóvivője…egyet_ertsunk_meg_vegre.jpgNézem a képeket, a cseh feliratot a teherautó oldalán, annyira snassz és morbid, élőből, halott hússá válni, egy, egykor, hentesárut szállító teherautó rakterében.
menekultek-holttestet-talaltak-meg_960x640_1.jpgOlvasom az elborzadó véleményeket, a részvét és a fájdalom hangjait és látom, bár nem akarom elhinni, azokat a hozzászólásokat, amelyek 71 ember halála feletti örömnek ad hangot.

…és sokan vannak, egyre többen!

Kerítést akarnak, pengéset, véreset, nem számít, kinek a vére festi pirosra, csak már hulljon, csak már ömöljön, áztassa már a pogányok vére, az áldott, magyar földet. Ez a föld szent, bár eladása haszon és a pénznek, mint tudjuk, nincsen szaga.
11144435_909571372413571_6488974021204666292_n.jpgMásik kép, más hangulat, felakadt őz, már nem lő rá senki sem, nem jön Semjén, se Lázár, lóg, mint egy ócska ruhadarab a cigánysoron, kiterítve napra, hóra, tort ül az értelem felett, a barbár őrület!
11902527_1104947726200947_5511797751593398235_n.jpgÚj kép, teherautó nyitott raktere, örökre egymásba csavarodott testek, kusza halmaza. Tömegsírok képe villan, egymásra dobált emberhegyek, a bűz orrfacsaró és személytelen. Nagyobb autó kellett volna, mentőstől talán még embertelenebb a szó, mi elhagyja a billentyűzetét, átfolyik rám a monitoron, gusztustalan trutymo, lelkemre rátelepszik lelketlensége.
gy_g.jpgMeleg van, mintha nem nyár vége lenne, hanem közepe, találkozok emberekkel, beszélgetek, boltba megyek, füvet nyírok, élem az életem, még békében. Közben jönnek a hírek, újabb kerítésről, újabb milliókról és milliárdokról, tűzparancsról, rendkívüli állapot bevezetéséről, katonákról. Zúg a taps, hajrá! Előre magyar hazaffyak, „véggyétek” a magyar hont és bassza meg, most, meg sem álljatok a Don kanyarig!kisvaros1-1440x564_c.jpg…és minden olyan szép lesz megint, Horthy unoka mossa nagypapát, igaz, elegánsan főúri méltósággal, nem Bayer írta a beszédét, a Zsolti, a Fidesz ötös számú mosónője, ő mást ír! Gyűlölködik havi egy millkáért és szarni rá, igaza van!
horthy-istvan.jpgKi beszél itt már Mexikóról vagy a magyar fociról?

Senki!

Legfeljebb a szotyiköpködő, alsópolcos tapad rá a képernyőre, a zsebzsötem koronázatlan királya, a felcsúti pampák vad Or(bán)ja.

Ki fog szólni a vezérnek? Ki fogja megmondani neki?
kenyszer.jpgÖCSI BETEG VAGY! EZ MÁR NEM EURÓPA!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr917744652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

roczky 2015.08.30. 14:45:20

Szégyen, ami t most elkövetnek a kiszolgálttott emberekkel. Magyarként azok helyett is szégyenkezem, akik ezt helyesnek tartják. Ez a rezsim a legaljasabb módszereket alkalmazza embertársainkkal szemben. Még ezek mondják magukról, hogy jobboldali keresztények?
Miért kell ilyen barbár módon bánni kiszolgáltatott emberekkel? Miért nem hagyták őket vonaton tovább utazni, ahol nagyon sok családtagjuk már várja? Hol van a keresztényhit? Hiszen aki hisz Istenben, nem tartja helyesnek, amit elkövetnek a migránsokkal! Ezt tanította Jézus, ezért halt meg? Nem azt mondta, hogy segítsétek a kitaszítottakat, a betegeket, a kiszolgáltatottakat, az éhezőket, a rászorultakat? Hozzátok szólok ti álkeresztény jobboldali emberek: milyen emberek vagytok ti, akikből még ez a tragédia is csak a gyűlöletet hozza ki ? Szégyelljétek magatokat, és gondoljatok arra, hogy ezért még elér benneteket Isten büntetése, mert semmi nem marad büntetlenül, el ne felejtsétek.

Anna Hamar 2015.08.31. 00:03:33

Mélyen egyetértek "roczky" írásával. Tudnia kell a magyar kormánynak, hogy mi elől, vagy miért menekül ennyi ember a saját hazájából, de a gyűlöletkeltés, a hazudozás már lételemükké vált, és sajnos nyitott fülekre is talál. Főleg azok körében, akik csak a kormány propagandákat ontó közmédiát tudja nézni, hallgatni, ezek főleg a vidéki emberek, nyugdíjasok, akik nem tudnak szolgáltatót (UPC, DIGI, stb.)

VT Man 2015.08.31. 09:38:58

@roczky:
"Miért nem hagyták őket vonaton tovább utazni, ahol nagyon sok családtagjuk már várja?"

Azért, mert a nemzetközi egyezmények értelmében nem utazhatnak el papír nélkül magyarországról.
Kinek a hibája, hogy ez alól nem kaptunk felmentést?

Ehhez kellene az osztrákok, németek jóváhagyása.

Proud Mary 2015.09.01. 15:51:27

mi a fasz köze van a magyar kormánynak vagy ovinak ezeknek a szerencsétlen embereknek a halálához?
süti beállítások módosítása