B@ssza meg poszt, ilyen is kell néha :))))
2018. november 02. írta: L. Alex mondom a magamét

B@ssza meg poszt, ilyen is kell néha :))))

Szóval kedves véreim emlékezzetek vissza a bohócforradalomra, vonultak a rendvédelmi dolgozók, Orbánék beszarva a parlamentben, a nép meg otthon csücsült, hogy majd most, mi lesz?
Nem lett semmi, mert b@ssza meg a rendőr, a mentős, meg a tűzoltó is magát, mert a magyar polgárnak nem fáj a másik baja.
Azután ott volt a "Hoffmann Rózsa gyere ki a hóra!", fiatalok, lendületesek, bejártam velük Tolnát, Baranyát  , ennek is vége lett.
Pedig az volt talán a legforradalmibb, mégis az anyukák, apukák, pedagógusok leszarták, otthon maradtak.
Majd jött a "fekete nővér"megint egy felfutás, megint egy lejtmenet.
Ez volt a legérthetetlenebb megmozdulássorozat számomra, annyira nyilvánvaló, hogy két hét alatt kormányt tudtak volna buktatni, ha tényleg fontosak lettek volna az egészségügyi dolgozók számára azok a követelések, amiért harcba szálltak.
Nem így lett, kihátráltak Sándor Mária mögül, magára hagyták, csak üres ígéretek és szelfi hegyek maradtak és a sok levegőbe kiáltott - "Veled vagyunk Mária!"
Nem baj, az egészségügy egyre rosszabb, emberek halnak meg az elégtelen ellátás miatt, ami az emberhiányból és az eszközhiányból fakad.
B@sztunk melléjük állni, de hát ez van, beteg ez a társadalom és bezárt az OPNI, így már bátran lehet LOPNI!
Jöttek még egy utolsó menetre a kockás ingesek, megtelt talán utoljára a Kossuth, aztán Pukliék kipukkantották a forradalom lufiját, lett egy, meg két óra sztrájk és ENDE.

Azóta? Ó, azóta már ismét sokszor elmondtuk, hogy "nem hagyjuk", Orbán meg röhög rajtunk és jól teszi!

Magyarország csendes újra csendes, és az is marad, gyáva megalkuvó nép vagyunk, Orbán Viktor csicska, fél-ázsiai nemzete. 
Gyáván lapulunk otthon és véres csatát vívunk az akciós csirkelábért.
Büszkék vagyunk, a befizetett csekkekre, ami pedig ezen felül megmarad a rommá adóztatott jövedelmünkből, azt elverjük a turkálóban!

dscf3531.JPGAzt mondta a költő - Gyáva népnek nincs hazája!

Tévedett, van. Úgy hívják - MAGYARORSZÁG!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr2314339747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyula Foldi 2018.11.03. 13:33:36

S mindez 74'evvel a ll vilaghaboru utan
süti beállítások módosítása