Ti értitek? Mert én nem!
2018. október 30. írta: L. Alex mondom a magamét

Ti értitek? Mert én nem!

Van egy ország, valahol Európában, annak is a közepe táján, ahol cirka 31 évvel ezelőtt, hallgatva az idők szavára, úgy döntöttek páran, hogy ne legyen többé szocializmus, meg ne legyünk népköztársaság, felejtsük el a népet, legyünk csak köztársaság.

A nép, meg úgy hallgatólagosan rá is bólintott, mert úgy hitte, mert elhitették vele, hogy ezek után a szocialista tábor „legvidámabb barakkja” státuszból, pár év alatt lekörözik a szomszédos Ausztriát (is).

Hát nem így lett!

Ebben a furcsa országban fontosabb volt a döntéshozók számára, hogy átkereszteljék az utcákat, mint az, hogy felelősségre vonják azokat, akik cselekedeteikkel embereket, családokat tettek tönkre, akik rossz döntéseikkel eladósították ezt a kis országot.

…és az emberek, a nép, mert így volt szocializálva, ezt el is fogadta!

Ebben az elmúlt 31 évben elvették ettől a néptől az önbecsülését, a hitét, az eszméit, az íróit, a művészeit, a kedvenc sportjait. Elprivatizálták a tulajdonait, tönkretették az oktatását, lerohasztották az egészségügyét, eladták a gyárait, a földjeit, az erdőit és cudarul eladósították.

…és félelemben tartották!

Ennek a népnek hazudtak „éjjel és nappal” és azért hazudtak, mert mindig volt egy új milliárdos éhes száj, mert mindig volt valaki, akinek a „saját lábára” kellett állnia!

Azért hazudtak, mert ezek végig ugyanazok voltak, mert ezek még most is ugyanazok!

Azt hazudták, hogy rendszerváltás volt, és légy rá büszke! Azért hazudtak, hogy ne arra figyelj, hogy az elvtársból NERtárs lesz, hanem mindig löktek valami gumicsontot eléd, amin rágódhattál, és amíg te rágódtál ők tovább gazdagodtak.

Azt hazudták, hogy itt demokrácia épül, meg piacgazdaság, meg szólás és sajtószabadság. Amikor pedig élni akartál a demokratikus jogaiddal, téged kiáltottak ki vagy fasisztának, vagy kommunistának, te lettél hazaáruló, ők pedig hazafiak.
Amikor láttad, hogy itt nem piacgazdaság épül, hanem rablógazdaság és ezért szólni akartál, elvették a sajtó és a szólásszabadságodat is!
letoltes_1_3.jpgTörvényeket hoztak, mégpedig olyanokat, hogy csak te lehetsz a vesztes. Átírták a múltadat, tönkretették a jelenedet és elvették a jövődet!
Ott tart ez a kis ország, hogy állampolgárainak jó része már nem akar ebben az országban élni, sőt, jó része már el is ment!

Nincs jogod a valódi sztrájkhoz, nincs se érdekvédelmed, se érdek képviseleted, nincs jogbiztonságod, hiszen akár visszamenőleges hatályú törvényeket is hoznak, hogy eltiporjanak és tönkre tegyenek.

…és ez a nép, amelyiktől már elvettek szinte mindent, és rabszolgaként dolgoztatják éhbérért egy országnyi összeszerelő műhelyben, még mindig nem emelte fel a fejét, még mindig nem emelte fel az öklét, hogy elég volt!

Ebben az országban, az a bűnös, aki az utcán él, és az a hazafi, aki az utcára tette!
Ebben az országban évente több ezer ember kerül az utcára, mert szegény, viszont belőlük nagyon jól megélnek azok, akik utcára rakták őket!
Ebben az országban Jézusra és tanításaira hivatkoznak, miközben naponta köpik szembe a hivatkozók Jézus tanításait!
Ebben az országban a legmagasabbak az adóterhek, és a legalacsonyabbak a bérek azon a közösségen belül, amihez tartozik (még) ez az ország!
Ebben az országban az a hazafi, aki adót csal, aki ellopja mások jövőjét, álmait és az a hazaáruló, aki ezt számon kéri!

Ebben az országban, már nincsenek hiteles politikusok és döntéshozók, már csak ők vannak, akik a nép zsírjából jól élnek és mi, a nép, a kifosztottak!
images_1_2.jpg Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr7114335139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csobi2011 2018.10.31. 13:11:25

Nem hallgat a nép, hanem rekord magas részvétellel újraválasztja a kormányt. És ez így helyes. Néhány ballib nyafogó véleménye meg szerencsére nem sok vizet zavar.

Herbert Putzenschramm 2018.10.31. 13:14:19

mingyár előbújnak a derék pártkatonák, és elmagyarázzák hogy azért vagy ballipsi hazaáruló, mert soros györgy.
40 komment után pedig te magad fogsz rájönni az összes válaszra

Herbert Putzenschramm 2018.10.31. 13:15:20

na, amíg betöltött az oldal itt is termett 2 jól kifejlett példány, látszik hogy jó helyre megy az összes forint :)

Magánvéleményem · http://maganvelemenyem.blog.hu/ 2018.10.31. 13:24:38

@Herbert Putzenschramm: Felhívnám a figyelmedet erre a bekezdésre ebből az irományból:
" ... Ebben az elmúlt 28 évben elvették ettől a néptől az önbecsülését, a hitét, az eszméit, az íróit, a művészeit, a kedvenc sportjait. Elprivatizálták a tulajdonait, tönkretették az oktatását, lerohasztották az egészségügyét, eladták a gyárait, a földjeit, az erdőit és cudarul eladósították. .... "

Ennek a fényében a posztoló egy sima Kádár-korszakot sirató f@szkalap.

Lady Ann 2018.10.31. 13:29:41

Egyszerűen folyamatosan irtják, űzik és degradálják a magyar elitet, azokat, akik valódi közösségi vezetők lehetnének, mint pl. a tanárok, az orvosok. A birkák pedig vezetőkre vágynak, Viktor tudja ezt. A birkák nem néznek körül, hisznek Viktornak, bármit mond, csak az nem látják, hogy a mészárosukat követik a vágóhídra. Nem maradt már senki a régi "tanítók" közül, akik fel tudnák nyitni a szemüket, sőt, ha egy ilyen közelükbe kerül, a homokba is dugják a fejüket, nehogy észrevegyék, hogy egy langyos sz*rtócsában élnek.

Gábor Révész 2018.10.31. 13:30:03

@Magánvéleményem: Szerintem meg te vagy egy söpredék fideszbuzi!

bontottcsirke 2018.10.31. 13:33:48

A nép egy hétvégi kerttol és egy új suzukitol el van ájulva és ennyi a lényeg

bontottcsirke 2018.10.31. 13:36:48

@Lady Ann: pontosan. Langos-kalbasz-mackónadrag háromszög és ennél tovább nincs, aki gondolkodik majd elmegy vagy meghulyul és lemegy kutyába

nemecsekerno_007 2018.10.31. 13:38:56

A rendszerváltáskor átverték a népet de erre sajnos csak sokára jött rá. Akik átverték és az utódaik azt hitték, hogy ez már "elfelejtődött" mert már demokrácia és piacgazdaság van és miután EU tagok lettünk már minden oké. Tévedtek.

Vatador 2018.10.31. 13:41:16

Miért hallgat a nép? Mert nincs oka kiabálni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.10.31. 13:41:59

A nép nem hallgat, 20 év liberális görénykurzus után elkergette a liberális nagyurakat és megmondóembereket.

nemecsekerno_007 2018.10.31. 13:42:42

@bontottcsirke: Mások meg a melegfelvonulástól és egy iPhone-tól vannak elájulva, ami egyébként nem gond. Csak ne cseréljék el ezekre az állami vagyont. Lásd privatizáció...

morph on dear 2018.10.31. 13:44:41

Egy újabb nyávogó aki azt hiszi hogy a százhúsz facebook ismerőse (akikből negyvenet letiltott) = "a nép".

Gábor Révész 2018.10.31. 13:46:30

Amúgy szerintem nem rendszerváltás, hanem gengszterváltás volt, csak a mostani garnitúra Magyarország történetének legkártékonyabb embereiből állt össze. Ez a mocsok banda ellopott már szinte mindent, meghülyített 2 millió birkát, saját magára szabta a gránitszilárdságú "alaptörvényt", úgy csűrik-csavarják a jogot, ahogy úri kedvük diktálja, azt taposnak a sárba, akit akarnak. És még mindig vannak ilyen magánvélemény nevű barmok, akik csípőből megvédik ezt a tolvaj, nemzetrontó bandát.

Gábor Révész 2018.10.31. 13:48:52

@maxval balcán bircaman: És a helyükbe ültetett százszor rosszabb illiberális megmondóembereket, mint például te!

morph on dear 2018.10.31. 13:54:32

@Gábor Révész: hát ha ennyire rossz, akkor biztosan úgy elvesztik a most májusi EU választást mint a sicc.

no de... mi lesz ha mégse?

Csató 2018.10.31. 13:57:31

"az elmúlt 28 évben elvették ettől a néptől az önbecsülését, a hitét, az eszméit, az íróit, a művészeit, a kedvenc sportjait. Elprivatizálták a tulajdonait, tönkretették az oktatását, lerohasztották az egészségügyét, eladták a gyárait, a földjeit, az erdőit és cudarul eladósították."

Egyrészt a Kádár-rendszerben egy tál lencséért adta oda mindezeket a nép, majd a rendszerváltástól kezdve önként felajánlotta a Nyugatnak, csakhogy lehessen Bécsben cukrászdája, meg a gulyás mellé a hamburget is kipróbálhassa.

Gábor Révész 2018.10.31. 14:07:06

@morph on dear: Ez vicc volt, ugye? Már most megy a csalás előkészítése, majd szavaznak a megvett ukrán, román, horvát határon túliak.
Legalább az alapokkal lennél tisztában!

Gábor Révész 2018.10.31. 14:09:31

@Csató: Vagy nem éltél a "Kádár-rendszerben", ezért mocskolod, vagy szimplán megvett a narancsuralom kilóra.

különvélemény 2018.10.31. 14:12:46

A környező országok kidobták a komcsikat.
Nálunk hol pufajkás Horn, hol D209-es ügynök Medgyessy, hol KISZ vezető, Apró klántag Gyurcsány volt a miniszterelnök.

Gábor Révész 2018.10.31. 14:13:18

@maxval balcán bircaman: Mármint melyik nép, és mit vesz vissza?

Gábor Révész 2018.10.31. 14:15:49

@morph on dear: Na hallod! Birca most írta, hogy a "nép" visszaveszi, ami az övé! Hogy is van ez a nép-kérdés?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.10.31. 14:20:37

@Gábor Révész:

A világ népei a háttérhatalmisták ellen.

Ez napjaink harca. S nyerésre állunk...

Gábor Révész 2018.10.31. 14:21:32

@maxval balcán bircaman: A gyíkemberek mikor jönnek a listádon?

nick papagiorgo 2018.10.31. 14:22:01

Írásaidat olvasva, Te nagyon sok mindent nem értesz, ez csak egy e közül.

Képzeld el, hogy nem mindenkinek az a véleménye, ami a Tiéd, és előfordulhat (óborzalom) hogya többségnek nem az - ekkor nem az lesz, amit Te szeretnél, hanem az, amit az ún "többség" (Te meg alumaradsz a véleményeddel). Ezt hívják demokráciának amúgy. Emésztgesd azt a tényt is, hogy aki nem úgy szavaz, vagy nem azt gondol, amit Te, az nem feltétlenül hülye, hanem adott esetben megvan rá a nagyon jó oka,amit Teesetleg nem tudsz.
(Ahogy Parkinson törvényében szól az igazgató az ifú beosztotthoz: "Képzelje el, hogy ezt a vállalatot a maga érkezése előtti100 évben is elvezetgették valakik valahogyan", Te is képzeld el, hogy éltek itt előtted is emberek pár évig, és azok is "elboldogultak" valahogy.)

Ha ezt mind sikerült megemészteni, esetleg lehet beszélgetni a folytatásról, addig felesleges.

különvélemény 2018.10.31. 14:25:41

@Gábor Révész:
Gimnazista korában. de gyorsan rájött, hogy tévút, mint ahogy a modern liberalizmusból is hamar kiábrándult.

Gábor Révész 2018.10.31. 14:31:22

@különvélemény: De azért a Soros-pályázathoz jól jött még, ugye?

Minden ballib bérretteg 2018.10.31. 14:32:28

Azért mert az 5%-nyi agybeteg Gyurcsanyista csürhe vinnyogása magasról leszarható.

SOHA TÖBBET BALLIB ELKÚRÓKAT !

nu pagagyí 2018.10.31. 14:47:17

Ez a nép nem nemzet, a nép itt még nem teremtette meg a hazáját. A mindenkori kollaboráns elit idegen hatalmak érdekeit képviseli, a mostani az oroszokét. A hatalomba emelt helytartóknak és sleppjének semmit nem jelent a nép, az országot saját szemétdombjuknak tekintik, ahol többé-kevésbé szabadon kapirgálhatnak (amíg a protektor engedi).

Magyarország balszerencséje a "birodalmi" múlt. Amíg az (utóbbi évszázadokban csak formális) magyar birodalom népei a magyarok ellenében sikeresen nemzetté váltak, nekünk ez nem sikerült. A maradék birodalom random népének azóta is csak a síránkozás, trianonkodás maradt, ahelyett hogy az adott keretekből kihozza a legjobbat, nemzetté váljon. A nemzettudat hiányát a legaljasabb módon használják ki mindenféle politikai kalandorok, leginkább azt a blöfföt adják el, mintha nemzet lennénk, persze a nép hatalmának garanciái nélkül A nemzetté válás ugyanis ott kezdődik, amikor a nép kinyilvánítja, hogy ő az ország ura, az ország választott vezetőinek pedig a népet kell szolgálnia.

különvélemény 2018.10.31. 14:51:41

@Gábor Révész:
Persze, hisz akkor még liberális volt.
De ma már marxizmus, meg áltudományos genderizmus terjed a soros típusú egyetemeken, ők is elmozdultak a liberalizmustól.

Horváth András zöld dossziéja a Nagyi receptjeivel 2018.10.31. 14:54:44

@bontottcsirke: ne Bp-ből indulj ki, gyere el vidékre, meglátod ott nem ilyen emberek élnek

jajdehülyevagyok 2018.10.31. 14:57:32

@Gábor Révész: tipikus, gondolkodásra képtelen, mantrázó megnyilvánulás.

LucretiaBorgia 2018.10.31. 14:58:00

@Gábor Révész: "Azért hazudtak, mert ezek végig ugyanazok voltak, mert ezek még most is ugyanazok!" Ezt mondja a poszt is.

rallus 2018.10.31. 14:58:27

Nem érdemes az apró dolgokkal foglalkozni! Elég megnézni, hogy egy egy kormány mekkora GDP arányos hiánnyal vette át az államkasszát és mekkorával adta tovább. Fogadok, hogy egyetlen lángoló agyvelejű ballib sem aláz meg az adatokkal....

Fülig José 2018.10.31. 14:59:43

@maxval balcán bircaman: ...és jöttek helyette illiberális nagyurak és megmondóemberek. Hallelúja...minek is örülünk?

LucretiaBorgia 2018.10.31. 15:01:23

@Magánvéleményem: A demencia alattomosan támad, szegényem. Onnan ismerszik meg, hogy a távoli múlt egyre élesebb a közelmúlt meg egyre homályosabb. A Cavinton hatásos lehet.

Fülig José 2018.10.31. 15:02:31

@Minden ballib bérretteg: ne ordíts, tudjuk anélkül is hogy hülye vagy.

különvélemény 2018.10.31. 15:04:55

@csiri bá:
Ez a rendszerváltáskor kellett volna, ma már tök mindegy.
Én nyilvánosságra hoznám, de csak a közszereplőkkel kapcsolatos adatokat.

Fülig José 2018.10.31. 15:08:25

@különvélemény: kurvára nem tök mindegy! Ráfagyna a “hazaáruló” szó a szádra, ha kiderülne ki is a gazdád.

Fülig José 2018.10.31. 15:11:21

@maxval balcán bircaman: amiről te beeeeegetsz azt csürhének hívják. ( önálló gondolkodásra képtelen, aluliskolázott ((falun: buta)), ennek megfelelően könnyen és olcsón befolyásolható emberek csoportja) itt nincsnek, mert otthon rettegnek a migráncstól...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.10.31. 15:14:47

@Fülig José:

A "csürhe" szó jelentése ballibául = aki nem a ballibekre szavaz.

n3spr3ss0 2018.10.31. 15:16:53

@Magánvéleményem: 13.24

Te meg egy fasiszta kormányt ajnározó geci vagy.

inteligencs elenzeki 2018.10.31. 15:37:35

@Lady Ann:

"A birkák pedig vezetőkre vágynak, Viktor tudja ezt. A birkák nem néznek körül, hisznek Viktornak, bármit mond, csak az nem látják, hogy a mészárosukat követik a vágóhídra. "

Ezek a birkák szavaztak 3 ciklusban is a ballibákra, csak akkor még nem birkázták őket.
A képlet nagyon egyszerű. Nem a kádárizmust akarja senki visszahozni, hanem egy kicsit a létbiztonságot. Amit a ballibák, mindenféle felelőtlen költségvetési húzások árán sem tudtak megteremteni. (2006-ban már "nem lesz gázáremelés"-ezni kellett.)
Ezzel szemben most, mindenki tud dolgozni, ha akar. Ha másképpen nem, hát a cigó kőműves mellett. Nagyon sok szakember ment ki dolgozni nyugatra, (ami egy kormányzati kompetenciáktól független folyamat) így itthon hihetetlen kereslet lett a munkaerő iránt. Ezt mindenki érzi. Messze nincs az a válság fíling, ami 2005-2010 időszakig jellemezte az országot.
A vállakozók is kicsit jobban meg tudják nyomni a cerkát, az embereiknek is többet fizetnek.
Nem birka a magyar, csak gyakorlatias.
Ami működik, azt mi a f.szért kéne lecserélni.

Fonák dolog, de ezt a posztot pont inkább a birkáknak szánták, akik az irodából hazaérve a kis belvárosi lakásukban, a gép elé ülve, innen szerzik az "info"-t, az átlagemberek életéről.

amit még megtehetsz 2018.10.31. 15:42:03

lehet itt ballibázni, meg gyurcsányozni, de ez már nagyon lejárt lemez.

Volt egy lehetősége a kormánynak, hogy jobban csináljon mindent mint az Mszp, hogy tegyen az emberekért de sajnos nem akartak.
Itt az elszegényedés növekedett. Még jó hogy nem akarnak ide szülni a fiatalok, mert minden kiszámíthatatlan. Minden leamortizálódik: kórházak, iskolák, közszolgáltatás, minden.
De megmagyarázzák, hogy ez így jól van.
A trollok megjelenése igazolja, hogy közelebb vagyunk a kommunizmushoz, mint valaha is voltunk.

nu pagagyí 2018.10.31. 15:45:17

@rallus: A legnagyobb GDP arányos adósságcsökkentést a Horn-kormány érte el, cirka 30%-kal csökkentették a hiányt.

LucretiaBorgia 2018.10.31. 15:50:42

@amit még megtehetsz: Az meg van, hogy a 2/3-ad már nem demokrácia, ab ovo ? Egy tisztességes választási törvény 50+1-nél megállna.

langesz 2018.10.31. 15:55:45

@nu pagagyí: Mert minden mozdíthatót eladtak, többek között az áramszolgáltatókat olyan szerződéssel, hogy amikor mínusz 7% volt a gazdasági "növekedés", akkor is ki kellett csengetni az új német tulajnak a 8%-os nyereséget, amiből a németek lettek még gazdagabbak.

inteligencs elenzeki 2018.10.31. 15:56:16

@nu pagagyí:

"A legnagyobb GDP arányos adósságcsökkentést a Horn-kormány érte el, cirka 30%-kal csökkentették a hiányt."

Ja, b.meg, mikor vállalkozóként a havi 300,000 bevétel mellett havi 100,000 volt a fixen befizetendő járulékok összege. (Sírtunk mind a napos malac.) Úgy nem nehéz.
Ha a mostani kormány egyszer csak random bejelentené, hogy mostantól a különböző járulékok összege 300,000 lenne minden munkavállaló után, simán menne a 30%-os csökkentés. (Na meg a cégek szlovákiába telepítése is megindulna nyilván)

nick papagiorgo 2018.10.31. 15:57:10

@amit még megtehetsz:
de haí gy nézed, rajtad kjvül kb mindenki "troll", mert - ahog Puzsér is mondja - összehegesztettek Orbánnak 3x is kétharmadot.

Én nem nagyon értem, hogy ha tényleg így van, hogy az ország rohamosan szegényedik, pusztul, pattan lefele, akkor miért szavaznak a népek még még mindig Orbánra (mert rá szavaznak, nem pl a DK-ra). A Fidesz népszerűsége akkora, vagy még nagyobb, mint a választásokkor, a különböző ellenzépi pártoké meg stagnál vagy csökken. Meg tudnád magyarázni ezt az apró ellentmondást, kérlek? :) Az emberek mind vakok, mind hülyék,mind meg vannak vezetve, stb. stb. vagy mi az oka?

Fülig José 2018.10.31. 16:08:03

@maxval balcán bircaman: nincs ilyen jelentése, ne legyél hülyébb mint az átlag. Tudom h ciki de ezek vagytok. Menjetek tanulni, okosodjatok ne sokasodhatok. Nektek is jobb lesz, hidd el. ( láttad 23-án a fideSSnyuggereket...? Nna, róluk beszélek...)

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.10.31. 16:10:00

A megmondók, lázítók, hangulatgyilkosok azt még sehol nem írták le, hogy ha a nép fellázad, akkor utána mi legyen. Mert ha a folytatás még nincs kitalálva, akkor a dolog csak sima basztatás.

MACISAJT1 2018.10.31. 16:15:04

Ja. A nép. Ugye, menjenek ki az utcára és csináljanak forradalmat meg polgárháborút, ugye?
Mert abból aztán kurva jól jöttek ki, nézzed az arab tavaszoktól a kijevi narancsosokig...

Ugyan kérem. Demokráciában választások vannak. Ott kell győzni és kész.
No de amíg a ballibák és az operettnácik erre képtelenek, addig marad az uszulás. Azt meg ki nem szarja le ugye.,

Muhaha

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.10.31. 16:20:48

Mert magyarok vagyunk,mert hülyék vagyunk .
Ez van.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.10.31. 16:22:04

@MACISAJT1: Itt az a baj seggnyalókám,hogy leginkább a győztesek uszítanak!:((

Jójó tudom:Deabaloldal...!

nick papagiorgo 2018.10.31. 16:24:07

@Hajléktalanokat a CEUba!:
Milyen lázadás?
Azért nézzük már komolyan, egy "lázadáshoz" kell 1. elégedetlen tömeg 2. vezetők 3. a dolog el kell jusson arra szintre, hogy csak lázadással lehessen megoldani.

Elégedtelen tömeg: az nincs. Vannak azok az arcok, akik esténként elfoglalják az Oktogont, aztán hazamennek, kb ennyi. Meg a "megmondemberek", akik szerint "rohadt sokan vagyunk" aztán az első következő választáson kiderül, hogy rohadtul nem.

Vezetők: a leszerepelt arcok (pl. Gyurcsány) mellett ilyenek jelennek meg, hogy Erzsi macska gazdája, stb, hát ezek nagyon karizmatikus arcok.

3. simán meg lehetne oldani egy dolgot egy "demokratikus" választással, csak ezzel az a baj, hogy ezeket (pár helyi választást kivéve) mind a Fidesz nyeri meg. Tegyük fel, hogy mondjuk átveszik egy hatalmat egy puccsal (nem tudom, hogyan, mert a honvédség stb. nem áll melléjük), de mondjuk mégis sikerül - pl. az EU meg a többi ország ezt vajon elfogadná/legitimálná?

Ezért nevetséges ez az egész. Nem a Fidesz s..ét akarom nyalni, nézzük már logikusan, ez van, választást kéne nyerni, gyerekek, nem "lázadozni", mert az (sem) fog érni semmit.

amit még megtehetsz 2018.10.31. 16:25:38

Attól h a többség vmire szavaz, még nem lesz jobb a helyzet.
Miért kéne helyeselni a döntéseiket, mert a többség (bár ez így nem igaz) a mostani kormányra szavazott?!
Tudom, h ez a demokrácia. De azt csak ki lehet mondani, hogy igenis sok dolog nagyon szarul megy.
Az emberek mindig az erősebbnek, nagyobb hangúnak vélt mellé akarnak állni. Nagyon nehéz ellenvéleményedet vállalni nyilvánosan, pláne itthon, ahol általában is leszólják azt aki nem az átlaghoz húz (bármilyen tekintetben).
Az még nem legitimálja az értelmetlen beruházásokat, döntéseket, hogy az emberek többsége rájuk szavazott. Sajnos nem.
Az emberek szavaznak, valamire, valakire de hogy választottjaik mit kezdenek a felhatalmazással, az nem mindegy.
Sajnos nem látom, h az embereket képviselnék (nyilván az Mszpnél sem láttam), de volt/,volna rá lehetőségük h f@szán csinálják.
Fiatalok, értelmesek. De nem.
Én csak azt mondom, hogy csinálhatnák jobban is.

amit még megtehetsz 2018.10.31. 16:33:08

@nick papagiorgo: Te is csak az erős többséghez akarsz tartozni. Ezzel az eszmefuttatással véded meg a döntésedet. Nincs ezzel semmi baj. Erre mindenkinek egészen fiatalkorától kezdve szüksége van, h az erősebbnek vélt többséghez tartozzon. Sajnos előfordul, h az erős többség céljai nem jók. Volt ez már így a világtörténelemben.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.10.31. 16:35:26

@amit még megtehetsz: Ááááááh!Ez a vélemény túl normális ide!
Mindjárt ballipsi leszel ezért,mert nem értik.

moletty 2018.10.31. 16:41:23

Szarfaszú fideSS bérenc gecikurva Birka meg Macigeci : Szopjátok csak a faszát a sőtét Nagyúrnak.... meg lesz a jutalom, csak győzd nyelni faszfej !

amit még megtehetsz 2018.10.31. 16:41:40

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:
Lehet.
Igazából sajnálom azokat akik csak ilyen dichotómia mentén képesek érveiket felsorakoztatni, illetve a saját helyzetüket legitimálni.
Csak ez annyira óvodás szint... bár hatásos túlélőtechnika.
Nincs zavar, meg bizonytalanság.
Működik egy életen át.
Mi meg ők.
Így a legegyszerűbb megmagyarázni mindent.

Proud Mary 2018.10.31. 16:44:51

@LucretiaBorgia: Jézusom. hol bujkáltál eddig a hülyeségeiddel?

Éhesló 2018.10.31. 16:48:36

A demokrácia szar ügy poszter a fajtádnak.
Szerencsére a többség nem olyan barom, mint te, meg a fajtád.
Ez a kettő együtt adja ki azt, hogy most szopsz.
Ez sokunkat örömmel tölt el.

Ajvékolj, isszuk a könnyeidet!

putris72 2018.10.31. 16:51:11

Ki akarná vissza azt a balib oldalt akik mindkét ciklusuk alatt csődbe vitték az országot!Több 100%-os gáz,viz villanyáremelés,adó,áfaemelés...!Államháztartás hiány az egekben,munkanélküliség 12%,szóval miért is! Valamit több mint 10 kórházat zártak be valamit rendelő intézeteket,közel 10 ezer egészségügyi dolgozó lett munkanélküli! Ebből kb 1500 orvos volt! Ők húztak elsőként külföldre akkor! Valamit kb 20 ezer kórházi ágyat szüntetek meg! Szoval miért is?Ja és az EU mindig mindent elnézet nekik!Érdekes mi? Azért nem ártana tisztában lenni a dolgokkal kedves,ruhatár,és büfé szakon végzet balib barátaim!

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.10.31. 16:51:39

@Éhesló: Kurva anyád aidses testnedveit igyad, mocskos fideSS troll bérenc!

nick papagiorgo 2018.10.31. 16:55:34

@amit még megtehetsz: én sehova nem akarok tartozni; én csupán az az ember vagyok, aki kb logikusan megpróbáljaelmagyarázni, hogy mi mért van :)
Ha máshogy lenne, kb azt is ugyanígy el tudnám magyarázni. Ennyi :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.10.31. 16:59:00

Azért trollokat kirendelték erre a szánalmas vergődéses posztra is!:))

Cpeti654321 2018.10.31. 17:01:05

@maxval balcán bircaman:
Bakker te tényleg minden temahoz értesz.
Fantasztikus...

dare 2018.10.31. 17:03:36

"Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!"
Aki nem érti, az nem akarja megérteni, és mivel nem akarja megérteni, ezért nem is fogja rá megtalálni a választ.
Én értem, a választ is tudom rá, de mit érek vele?

maxval bircaman szeredőci oroszbérenc 2018.10.31. 17:04:05

@Cpeti654321: Kirendelik rá a rohadékot, egy putyin-kurvának pedig azt kell tennie amit a gazda parancsol ! Ez az anyját is megölné, ha kiderülne, hogy S. GY. megbaszta egy táncdélután végén a klotyón !

2018.10.31. 17:23:47

@csobi2011: A nép tényleg nem hallgat. Tegnap ismertették a Závecz legfrissebb közvéleménykutatását: A Fidesz tovább növelte a nyomasztó előnyét, a Jobbik nagy zuhanás után azonos súlyú lett a stagnáló Maszop-pal, az LMP szinte szétmállott, már a Momentum is megelőzi... Az össz-ellezék összeszámolva sincs sehol. A nép nem hallgat, hanem TÁMOGAT. Na, ez az, amit az ajvékolók immár 12. éve nem értenek...

kvadrillio 2018.10.31. 17:29:17

hmmmm....és, ha ez nép már nem tűr majd tovább, akkor Te, HOVA FOX BÚJNI ELŐLE ??? :o)

aztán.....
Azonnal megfojtották, amint belépett a nagykövetségre

Hír TV

2018. október 31., szerda 17:02

Azonnal megfojtották a szaúdi újságírót, amint belépett a törökországi nagykövetségre – erre jutott a török vizsgálat. Az isztambuli főügyészség közleménye szerint Dzsamal Hasogdzsit előre kitervelt módon ölték meg.

Vizsgálatuk azt is feltárta, hogy a szaúdi kormányzattal kritikus újságíró holttestét a gyilkosságot követően feldarabolták, majd megsemmisítették.

namost, ez a szaud....arábijjjahhh , egy barbár ország, barbár vezetőkkel sztem ! és azok az országok is barbárok, akik ezekhez a gyilkos szaudiakhoz dörgölőznek !

vashuszár 2018.10.31. 17:34:23

@maxval balcán bircaman: Te mennyit keresel a kommentjeiddel? Gondolom, jól megfizetnek érte, nehéz elképzelni, hogy magadtól ilyen becsicskult légy.

inteligencs elenzeki 2018.10.31. 17:35:51

@amit még megtehetsz:

"Itt az elszegényedés növekedett. Még jó hogy nem akarnak ide szülni a fiatalok, mert minden kiszámíthatatlan. Minden leamortizálódik: kórházak, iskolák, közszolgáltatás, minden. "

1. Nekem úgy tűnik, hogy nagy átlagban az embereknek több a pénzük.
2. A fiatalok nyugateurópában sem akarnak szülni. De ha ez megnyugtat, van nálunk egy olyan társadalmi réteg, ahol igenis nagy a szülési kedv.
3. A korházak iskolák stb. kb úgy 40 éve amortizálódnak, időnként egyet kettőt helyrehoznak, kormánytól függetlenül. Ez keleteurópában nem megy egyik pillanatról a másikra. Sőt, ez még pl. Angliában, és Amerikában is gond . Ez pénz kérdés, kormányfüggetlenül általános keleteurópai probléma.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.10.31. 17:36:02

@nick papagiorgo: Szerintem a demokráciának erős félreértelmezése, hogy ha 51% szeretne valamit, akkor a maradék 49%-nak kuss a neve. Azért vannak képviselők, hogy parlamentben érvényesítsék az általuk képviselt lakosság nézeteit, érdekeit. Ideális esetben a végeredmény valami kompromisszum, amit a lakosság nagyobb része (nem csak az 51%) el tud fogadni. Persze ez a félreértéelmezés pártunk és kormányunk viselkedését látva érthető...

Danubius 2018.10.31. 17:49:07

Képzeld el hogy egy faluban élsz és a falu vezetése diktatórikus. Ha van energiád veszekedsz, vitatkozol, de mindezt abban a tudatban teszed hogy bármikor elmehettsz a szomszéd faluba, ahol még jobb is az élet. ez megy nagyban is: rossz itt és egyre szarabb, de még bármikor elmehetsz egy jobb élet reményében északra, nyugatra, vagy keletre. Ráadásul az aktív fiatalság már felvette az irányt, ők kéne maguknak formálják a jövőt, de inkább európa kell nekik mint Ázsia. Tehát a válasz: a probléma forrása az EU. Amíg el lehet innen menni ráadásul jobb környezetbe, addig az emberek nem fogják veszélybe sodorni magukat és a családjukat.

Péter51 2018.10.31. 17:50:01

Na most aztán jól megaszontátok szerencsétlen ballib/ballik kommentelők.
Esetleg mi lenne ha Merkel anyunak is megírnátok,hogy ne akarjon kormányozni a maga 30% körüli támogatottságával?
Fogalmatok sincs arról mit kellene jobban csinálni,csak a patás Orbánozás megy.Törődjetek bele,hogy még SOKÁIG igy maradtok.

Hajdú Peter 2018.10.31. 17:54:14

A BLOGGER EGY TIPIKUS ARABSZOPO SOROSBERENC !!!!!!!

zaturek 2018.10.31. 18:06:54

Ez melyik ország? Az nem derül ki a végén.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.10.31. 18:24:17

@nick papagiorgo: " Tegyük fel, hogy mondjuk átveszik egy hatalmat egy puccsal ... pl. az EU meg a többi ország ezt vajon elfogadná/legitimálná?"

Legitimálták ezek azt is, amikor a spanyol kormány börtönbe csukta a katalán népszavazás fő szervezőit, az eredményt pedig egyszerűen leszarta. Ha itt a libsik törpe kisebbségből megpuccsolná a kormányt, az nem bolsevik módszer volna, hanem csak győzne a demokrácia, leváltanák a tömegeket félrevezető diktátort ("reggel, éjjel meg este"), helyreállítanák a jogállamiságot. Minden csak azon múlik, hogy az ő híveik lennének-e itt kormányon.

Egymással megegyeznek ezek bármilyen mocsokságban, a többi nyugati ország pedig engedelmesen bólogatna nekik, mint mindig. Talán csak hajszálon múlik az is, hogy a franciák száz év után ismét megmutassák legjobb természetüket, és elcsatolják az Alföldöt Romániához. Juncker úgyis percekig lefetyelt a román kormánynak, lényegében biztosítva őket arról, hogy a közeljövőben esetleg várható nemzetiségi háborgások esetén az erő mellettük fog állni. Ha ezek megegyeznek valamiben, azt pofátlanul meg is csinálják. Ha nem csinálják meg, annak csak annyi lehet az oka, hogy valakiknek, akiknek irtózatosan sok pénze van, nincs benne érdeke.

dukeekud 2018.10.31. 18:30:24

"Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!"

AZERT MERT SZANALMASAN NEVETSEGESEK VAGYTOK. Annyira NULLAK vagytok, hogy meg foglalkoznunk sem kene veletek, es csak rohogni jarunk ide. Ha kimentek tuntetni, akkor az elsopro nepharag, amirol vizionaltok 8-9 eve, altalaban 100-200 emberbol all, max 1000. Es rinyaltok, csodalkoztok meg birkaztok, hogy miert hatastalan ? Azert mert az emberek koszonik jol vannak, NINCS MIERT TUNTETNI, senki nem akar kormanyt buktatni.
Emlekszem, a 2010 elotti idokben amikor az emberek kormanyt akartak valtani, mert tenyleg minden teren KATASZTROFA volt, akkor fel - egy millios VALOBAN spontan tuntetesek voltak, nem pedig az ellenzeki partok nehany tucat fizetett alkalmazottja balhezik vezenyszora, mint most.
Az orszag a leheto legjobb allapotban van, es csak 8 ev telt el a 2010-es VALODI RENDSZERVALTAS ota.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.10.31. 18:31:57

@vashuszár:

A mindenkori minimálbér 10-szeresét kapom. Szóval remélem jócskán meglesz emelve a minimálber januártól!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.10.31. 18:51:04

Természetesen olyan értelemben nem érthető, hogy jó indok nincs arra, hogy miért hallgat a nép egy jelentős része, sőt, miért szavaz a Fideszre. Olyan értelemben viszont van magyarázat, hogy hát mert hülyék. Van 2,8 millió totál idióta, akinek csak az a fontos, hogy a néger ne menjen el 100 kilométerre a kertek alatt. És nem baj, ha közben szétlopják az országot, és tönkremegy.

És van még pár millió, aki csak annyira hülye, hogy nem szavaz a Fidesz ellen. Részben lehet, hogy szintén azért, mert azt hiszi, a néger a fontos.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.10.31. 18:53:09

@Péter51: Merkel a szavazatok 53%-ával kormányoz. Orbán 48%-kkal. Egyértelmű különbség: többség-kisebbség. Orbán diktátor.

bóvli ország jobban teljesít 2018.10.31. 18:54:07

@maxval balcán bircaman:

te szerncsétlen éhenkórász Putyin ügynöke a bulgár illib nyomortelepeden, te maximum csak az etiópiai minimálbér 10-szeresét kapod. De azt is csak akkor, ha naponta 100-szor nyalod ki a neten Putyin picsáját és akkor kapod a troll gyárból a napi 5 rubeledet.
Ha meg nem jön, akkor még tüzifára se futja neked, megint itt fogsz segélyszállítmányért kluncsorogni mint tavaly.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.10.31. 18:54:41

@Danubius: "Amíg el lehet innen menni ráadásul jobb környezetbe, addig az emberek nem fogják veszélybe sodorni magukat és a családjukat."

Van benne egy kicsi igazság, de azért az itt maradt család szopik rendesen.

nyerafidesz 2018.10.31. 18:58:38

Nem érted? Segítek! Mert egyre jobb ma itt élni.

bóvli ország jobban teljesít 2018.10.31. 19:07:50

@nyerafidesz:

seggfej fidióta troll, egymillióan léptek le már orbánsiztánból, orbánnak már csak a magadfajta féleszü hülyéi maradnak.

Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2018.10.31. 19:27:09

KÉTHARMADNYI ILLIBERÁLT FIDESZES LÉGY NEM TÉVEDHET!

Nem fos az amire ők már nyolc éve szállnak, hanem Európa legédesebb csokitortája. Ugyebár?

Ha orbán Nemzeti Elhülyítési Rendszere ilyen rohamtempóban folytatódik ebben a ciklusban is (és már miért is ne?), akor itt nemsokára négyötödnyi illiberált fidióta légy fog repdesni a szarra.

midnightcoder2 2018.10.31. 19:38:02

@bóvli ország jobban teljesít: A környező országokból még többen léptek le. Teccettek volna nem szétlopni az országot a gengszterváltás alatt, és akkor esetleg lehetne hazai gazdaság is, és nem keresne Bécsben 4x annyit ugyanaz a melós mint itt.

konrada 2018.10.31. 20:05:21

@math0:
Abban azért ne legyél biztos, hogy a 17%-pontnyival szocdem mind Mertkellt akarta...

... legalábbis ezt mutatja mélyrepülésük

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.10.31. 20:08:05

@math0: "akinek csak az a fontos, hogy a néger ne menjen el 100 kilométerre a kertek alatt. És nem baj, ha közben szétlopják az országot, és tönkremegy."

Vagy inkább két tolvaj közül az egyik van olyan rendes, hogy csak ellopja a kis motyódat, de legalább a kutyáját nem uszítja rád. Azért nem kell eljátszani hogy a Pannon Puma azért fulladt a vízbe, mert az emberek megijedtek a négerektől 2010-ben és gyorsan megválasztották a fasiszta Szarbánt. Ez azért még viccnek is elég durva.

Mármint nem kell is zsákbamacskát árulni. Lopazorbán. Rendben. De akkor ki legyen a vajda? Mert itt már azért bomlik a pogányság rendje, hogy akkor Gyurcsány, bárki akit Soros bácsi a térdét ma is meglovagoltatna, bárcsak feltámadna Kádár elvtárs, csak a Vona, bocsánat már nem, akkor csak a Berni á khm... .

Komolyan legalább egy ilyen nagy forradalmi hevületű cikkhez EGY nyomorult nevet oda lehetne kanyarítani, hogy ki legyen az új Kossuth, mert ez így bizony nagyon lájtos.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.10.31. 20:15:18

Régen ugye még legalább azért lehetett hőbörögni, hogy Táncsicsot hozzák ki a várbörtönből. Vagy nem olyan régen Budaházyt. Meg ma is van bőven halomnyi igenis tiszteletreméltó ember, akin én is bólintok, hogy ejj a kisvonat de rondán átgázolt. De nagyon jól lehet látni, hogy miért nem kerülnek elő ezek a nevek, mert ahogy előkerül valaki, rögtön neki lehet esni, hogy "miért nem a Gyurcsány", miért fasiszta, miért kommunista, miért akarja betelepíteni fél Afganisztánt. Az ellenzék, meg akik nem szeretik Orbánt jelenleg nem tudnának kormányozni azon egyszerű oknál fogva, mert nem alkotnak egy politikai erőt. Tehát azért nincs politikai változás, mert a magyar politikusok és politikai aktivisták erejéből ennyire futotta.

Amúgy meg az ország is azért olyan amilyen nagy vonalakban, mert az emberek olyanok, amilyenek, de ez már túl messzire vezetne.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.10.31. 20:24:43

@Comte de Gippaude: a 2, 3-as pont pedig összefügg. Egy sokkal szegényebb ország is tudna többet áldozni az oktatásra, egészségügyre, ha az emberek nem lennének hedonisták és nihilisták. Eleve kevesebb az ember, mert fogy a lakosság, mert az embereket nem teszi boldoggá a nagy család, fontosabbak az anyagi kényelem feltételei, mint amennyi örömet pusztán a családi lét, a házasság, a gyerekek önmagukban adnának. Ez mindenhol így a jelenlegi "fejlett" világban. Egy Magyarországnyi ember is hozhatna áldozatot, de nem fog. Itteni életszínvonallal is lehetne sokkal több gyerek, de nem lesz. Az alapvető "problémák" abból fakadnak, hogy az emberek olyan értékrenddel élnek, amilyennel. Fontosabb a kényelem, az önzés, mint valami magasabbrendű, közösségi célok, majd amikor az emberek, akik nem fektettek be a jövőjükbe, nem léptek fel egységesen a saját érdekükért és tettek a közért akarnak valami kis lélekmelengető hazugságot, akkor nyugodtan leszavazhatnak valakire, aki megadja nekik.

Akinek pedig ez nem tetszik, válthat jobb országelőfizetési-csomagra, egy kis kényelmetlenség, de utána kaphatja ugyanezt, de magasabb színvonalon.

Vajk a Vitéz Várjobbágy 2018.10.31. 20:27:21

@bóvli ország jobban teljesít: de miért akarna valaki mindenáron a féleszű hülyék országában lakni, ha még csak nem is gazdagok a féleszű hülyék?

DFK 2018.10.31. 21:19:48

@nu pagagyí: a nemzeti vagyon elkótyavetyélésével. Sőt, a hazaárulást súroló módon privatizáltak, suchmanosítottak: az energiaszektor privatizációjánál a vevőnek garantálták az évi 8 % hasznot, ha kell állami pénzt is ígérve a vevőnek.

conchita wurst 2018.10.31. 21:19:54

En koszi jol vagyok, nem csinaltam kormanyvaltast a tavasszal, s ma sem latom, miert kellett volna.

A lippsik mar korabban is kinlodtak, most a jobbik is szetesett, a tobbi meg mind fovarosi part ami nem erdekel.

DFK 2018.10.31. 21:21:23

@LucretiaBorgia: tehát az a demokrácia, hogy felülírjuk a választás eredményét; a választók csak korlátozottan dönthessenek?

különvélemény 2018.10.31. 21:22:28

@Gábor Révész: " úgy csűrik-csavarják a jogot, ahogy úri kedvük diktálja"

Erre ideális példa a mai index cikk:

"Milliós bírságot kapott a miskolci szülészet romák diszkriminációja miatt"

"A bíróság szerint a miskolci kórház ezzel megsértette a szülő nők egyenlő bánásmódjához való személyiségi jogát. Azt is kimondta a testület, hogy mivel a védööltözetért elkért pénz elsősorban a szegényeknek okozott problémát, akik között sok a roma, így közvetve a roma nők jogai is sérültek."

Tehát, mert a roma szegényebb, ezért diszkrimináció.
Értem.
Ki kellene szabni már egy pár száz milliós bírságot a Ferrari-ra is, mert a romáknak túl drága. Kivéve Győzikét persze.
Vagy Bokrost is le kellene ültetni pár évre, mert megszüntette az ingyenes fogorvosi ellátást, ami szintén nagyobb mértékben sújtotta a romákat, lásd móúúnika' show.

m54 2018.10.31. 21:31:34

Ungváry szerint a tényleges hálózati személyek így oszlottak meg frakciók szerint:

FKGP: 8 fő;
MDF: 5 fő;
SZDSZ: 3 fő;
MSZP: 2 fő;
KDNP: 2 fő.

Fideszesek nem voltak érintettek.

index.hu/tudomany/tortenelem/2017/12/11/a_rendszervalto_orszaggyules_minden_10._kepviselojerol_egyertelmu_allambiztonsagi_adat_van/

pepin_nymburk 2018.10.31. 21:38:18

@midnightcoder2: Csehország, Szlovákia, Szlovénia lakossága növekedett, ők az elment fiatalok helyére 10 éve (!) fogadnak vendégmunkásokat.
A többi régiós országra stimmel, amit írtál

2018.10.31. 21:56:51

A magyar nép nem hallgat! A nép elmondta a véleményét április 8-án. Akár tudomásul veszitek, akár nem. Kár, hogy nem hallotok, nem láttok. Birkák vagytok, akik a tényeket nem akarjátok elfogadni. Csak a mantrátokat szajkózzátok állandóan. Birkák.

prakp 2018.10.31. 22:02:06

@Éhesló: Propaganda agymosott kérdés felmérés szeredőczi ajvék balliba orbán kisvasút kúrmány elkúrt8év
...
Segítsek még? Dobja a szűrő?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.10.31. 22:04:33

@Magánvéleményem:
Ennek a fényében a posztoló egy sima Kádár-korszakot sirató f@szkalap."

Hát ezért tart itt ez az ország. Egy magyar nyelven írt szöveg értelmezése sem megy. Tényleg másnak kell megmondani, mi a véleményed?

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.10.31. 22:08:33

@maxval balcán bircaman: "A mindenkori minimálbér 10-szeresét kapom."

Ilyen jól fizetik a kommentelést, vagy ilyen fizetésért is inkább egész nap kommentelgetsz munka helyett?

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.10.31. 22:11:37

@maxval balcán bircaman: lófaszt kapsz te 1743 eurót! Ne hazudj, birka!

Belzebubo 2018.10.31. 22:16:37

@valaki nagyon más: Bocsi, de melyik nép? Az ukrán, meg a román? Meg a lefizetett cigány? És a magyar nép, aki Londonban, Münchenben, Bécsben él, az miért nem mondhatta el?És még így is csak annyian szavaztak az Orbánbasira, mint ellene

szanalmas 2018.10.31. 22:24:19

Gondolom, a kommenteket olvasva már érted a dolgot.
A nép 90 százaléka idióta, ahogy a kommentelőké is. Mivel viszont 90 százalékos többségük van, ők ugatnak. Nincs ez másképp sehol máshol sem, világtrend, mindig így volt és lesz is. Idiocracy rulez!

pepin_nymburk 2018.10.31. 22:42:15

@conchita wurst: a kulcsmondatod, miszerint ma sem látod, miért kellett volna kormányt váltani, elárulja, hogy számodra a kormány lopásai és hazudozásai elfogadhatóak. Van még pár millió hasonló honfitársunk, aki szintén szemet huny efelett. Ezt elfogadom, és sajnálkozom, hogy a nép, mely 1526-ban felszállt a szopórollerre, még ma sem akar leszállni onnan. Sikeres ország lopásra és hazudozásra ugyanis nem építhető...

teéjesenmindegy 2018.10.31. 23:17:05

"Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!"
Az meg se forduljon a fejedben, te ostoba majom, hogy esetleg te látod rosszul a dolgokat. Nehogy már, hiszen te valami liberált barom vagy, csak igazad lehet, amikor ilyen baromságokat írsz, mint
"jó része már nem akar ebben az országban élni, sőt, jó része már el is ment!"
" visszamenőleges hatályú törvényeket is hoznak, hogy eltiporjanak és tönkre tegyenek."
"rabszolgaként dolgoztatják éhbérért egy országnyi összeszerelő műhelyben,"

Ne is jusson eszedbe bazmeg, hogy te tévedsz. Maradj csak ilyen hülye fasz, egész életedre.

teéjesenmindegy 2018.10.31. 23:19:38

@pepin_nymburk: No igen. Hazudoznak és lopnak. Hát persze. Tényleg nem unjátok még ezt a szar mantrát?

prakp 2018.10.31. 23:42:34

@teéjesenmindegy: "Az meg se forduljon a fejedben, te ostoba majom, hogy esetleg te látod rosszul a dolgokat."
- Na jó. Te ostoba illiberált köcsög, a kecódba:
keress:

burkolót;kőművest;villanyszerelőt;gépészt.

Intézd a bika CSOKodat ukrán pajtimunkásokkal, kistáska, aztán meglátjuk. Meg jövő szeptemberben. Szaporodj, ostoba, de fizesd is.

Alick 2018.10.31. 23:51:54

"Ti értitek? Mert én nem!"

Amikor az EKA-nak nevezett gengszterszindikátus megalakult és az addig uralkodó poszt-kádári MSZMP-s maffia közéjük dobta a kassza kulcsát, lehetett látni, hogy ez lesz belőle. Semmi rendkívüli nincs a jelenlegi helyzetben.

vénkujon 2018.10.31. 23:58:07

@teéjesenmindegy: már azér is fizetni kell jó kis froncsikat, hogy itt kommentelhess :) szívesen hazafi:D

prakp 2018.11.01. 00:08:01

@teéjesenmindegy: teéjesenmindegy viszi a vállán az ellen-illiberált ideológiát, (jelentsen ez bármit is) ; nade toljuk csak, mert mi nem vagyunk bolsevikok!!! Nahát, persze van a NÉP, a KDNP adta nép! Akik egy "illegális migráncsra" ráeresztenének egy egész rakaszt." A nyáj meg fel se fogja, hogy a tsába tüzel a vezérkersztyény helikopáterből migráncsellenség szarvasra. Ehh, a Márti a hülye, mibazdmeg. Megkérdezte, függesszük fel, satöbbi. Azért halkan, a bika titok ciprusi bikicsunájban mi a faszt keresett az orbání nevű kicsicsaj, akit aztán az airbus hozott haza... Mert minden adófizető onpolgárnak megadatik, hogy airbusba tegye a poppolóját. Na, mentek a picsába.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.01. 00:18:12

@midnightcoder2: Ahhoz képest,hogy a magyar nem mobil,egész jól tljesítünk mi is!:((

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2018.11.01. 00:20:08

@math0: Őket is vinni kell.
Csak ugye nem mindenki akar menni.
Merthát nem is nekünk kéne.:))
Mondjuk speciel én nem csak orbánék miatt mennék.

Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2018.11.01. 00:41:23

@pepin_nymburk: "hogy számodra a kormány lopásai és hazudozásai elfogadhatóak. "

Eloszor is nem tudok rolla, hogy lopnanak.
Masodszor ha lopnanak sem erdekelne, amig ilyen jol vezetik az orszagot, mint most. Sosem gondoltam volna, hogy 8 ev alatt ilyen durvan fellehet javitani a gazdasagot.
Kit erdekel mennyit lopnak. Lopjanak evi 500 milliardot, de 10000 milliarddal emelkedett a GDP. Vagyis az orszagnak NAGYON megeri az Orban kormany.
Es akkor ott van meg a kulpolitika amit szinten jol csinalnak, a bevandorlas kezelesben egyertelmuen Orban gyozott, mar Merkelnek is vege, de Makron sem huzza mar sokaig, Orbannak meg meg mindig ATOMBIZTOS a ketharmada.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01. 01:23:30

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "Az ellenzék, meg akik nem szeretik Orbánt jelenleg nem tudnának kormányozni azon egyszerű oknál fogva, mert nem alkotnak egy politikai erőt."

Olvasgattam kicsit a történelemkönyveket a 100 évvel ezelőtti eseményekről. Őszirózsás forradalom, országrészek leválása, Tanácsköztársaság stb. Az jutott eszembe, látva az új és új kormányok és bizottságok hosszú névsorait, hogy száz éve pont olyan szétziláltan mentek itt a dolgok, mintha a mostani ellenzék lett volna hatalmon. Kinevezte, leváltotta, összeveszett, megalakult, lemondott, katasztrofális fejetlenség. Orbán tudja, hogy ezt az emberek tudják, és hogy ha hagyja a haverjait élősködni, az jelenleg nem elég ok, hogy a fejetlenséget válasszuk. Kár, hogy így van, de én most már nagyon unom az ellenzék tökéletesen terméketlen pampogását.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:02:13

@konrada: a demokrácia szempontjából a választások számítanak, és nem az, hogy te miket álmodoztál.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:03:39

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: " De akkor ki legyen a vajda? "

Ez a kérdés mutatja, hogy micsoda szellemi károsult vagy. Semmiféle vajdára nincs szükség, te faszfej!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:04:40

@Vajk a Vitéz Várjobbágy: "Az ellenzék, meg akik nem szeretik Orbánt jelenleg nem tudnának kormányozni azon egyszerű oknál fogva, mert nem alkotnak egy politikai erőt. "

Nem téged, 4 elemis parasztot fogunk erről megkérdezni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:08:00

@Vajk a Vitéz Várjobbágy:

" Egy sokkal szegényebb ország is tudna többet áldozni az oktatásra, egészségügyre, ha az emberek nem lennének hedonisták és nihilisták. "

ja, Orbánék azért lopják el ezeket a pénzeket, vagy költik stadionra, horvát jachtra és magánrepülőre, mert az emberek hedonisták.

Idióta elmebeteg köcsög vagy.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:10:51

@conchita wurst: látom, te azt a pártot szereted, amelyik személyesen tőled lop, vidéken. Nagy idióta paraszt vagy, mint az összes Fideszes.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:12:36

@DFK: a 2018-as választás eredménye, hogy a Fidesz kisebbségben maradt. 48%

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:16:15

@különvélemény: a Fidesz döntése alapján Magyarországon szolidaritás alapú, egyenlő gyógykezelés jár mindenkinek. A védőöltözetért elkért pénz törvénytelen. Hiába sipítozol.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:19:16

@Belzebubo: többen szavaztak ellene. Orbán egy kisebbségi diktátor

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:24:15

@teéjesenmindegy: tény, hogy a magyarok közül sok százezer menekült nyugatra, mert ott jobb. te csak megerősíted, hogy a Fidióták hülyék és hazug görények. ezért szavaznak a Fideszre, akkor is, ha megszívják.

remélem, megdöglesz egy kórházban orvoshiány miatt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:27:45

@Francba már megint nem az Orbán bukott meg.:

"Eloszor is nem tudok rolla, hogy lopnanak. "

Ezzel csak megerősíted, hogy a Fideszesek idióták.

"Masodszor ha lopnanak sem erdekelne, amig ilyen jol vezetik az orszagot, mint most. Sosem gondoltam volna, hogy 8 ev alatt ilyen durvan fellehet javitani a gazdasagot."

A gazdaság nem Orbán miatt fejlődött, ha nem lopnának, sokkal előrébb lennénk. Egy Fidióta ezt nem fogja fel, pedig kb 90-es IQ kéne hozzá.

"Es akkor ott van meg a kulpolitika amit szinten jol csinalnak, a bevandorlas kezelesben egyertelmuen Orban gyozott"

MOndom, téged a néger érdekel, akit sose láttál. Hogy Orbán ellopta a magánnyugdíjad, az nem érdekel. Mert idióta vagy.

Wod Meselo 2018.11.01. 02:32:17

klasszikus proli höbörgés , mindig a másik -most éppen a politikus- a hibás. Ha a társadalom nem képes, csak vágóhídi jószágként viselkedni akkor mit kell ezen csodálkozni, hogy a rafkósabb meg is lovagolja ezt?
Tényleg , csak akkor kell erőt mutatni ha az ingyen pornót veszélyezteti a kormány?
9 millióan vagytok abban az országban azt meg is úgy táncoltok ahogy egy fütyül.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 02:34:02

@Wod Meselo: nem sikerült felfognod, hogy a blog nagyjából azt mondja, amit te. te idióta!

Wod Meselo 2018.11.01. 05:33:36

@math0: Na te kis buzik fattya ezek szerint te is egy proli hőbörgő vagy. Hát hajrá.

Dzendör Sztadiz 2018.11.01. 05:35:11

@math0: egyszerűen ilyen gyengeagyú vagy, vagy pedig nem akarod érteni? Nem sima listás rendszerünk van, hanem vegyes.
A te "logikád" alapján senki se kormányozhatna, mert egyik párt sem kapott 50 % felett.

Dzendör Sztadiz 2018.11.01. 05:39:05

@math0: hányan szavaztak Vona ellen, Gyurcsány ellen, Szél ellen? A MASZOPnak még miniszterelnökjelöltje se volt...
Hoppá, ellenük 80% szavazott.

Dzendör Sztadiz 2018.11.01. 06:00:43

@math0: szerezzen a maszop is 2.8 millió szavazót. Ja az nem megy.

anyo05 2018.11.01. 06:29:35

A magyarok, mert csak ők, azért tűrik, mert jobban élnek, mint valaha:))))) A fidesz kivezette az országot a gödörből:))))) 100 évre visszatekintve nem akarunk még 1 dicsődégest, pláne hogy ilyen dicsőséges esetén megölik a minelnököt!!!!!!! TI TETTÉTEK:(((((((

midnightcoder2 2018.11.01. 06:54:13

@pepin_nymburk: Amennyire én tudom, bevándorlókkal együtt számolva a miénk is növekedett.

midnightcoder2 2018.11.01. 07:02:02

@math0: "A gazdaság nem Orbán miatt fejlődött, ha nem lopnának, sokkal előrébb lennénk. "

Persze hogy sokkal előbbre lennénk. A nagyinak meg ha áramszedője és kerekei lennének, akkor ő lenne a villamos. Csakhogy 1986 óta kb. folyamatosan zajlik az ország szétlopása. Azóta itt nem volt hatalmon olyan formáció, ami ne lenne velejéig korrupt tolvajbanda.

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2018.11.01. 07:13:15

Mi most a választás után a teendő? A magyar nép többsége az országos építő munka, a belső rend és a demokratikus egység mellett döntött. E döntés parancsolóan megköveteli, hogy sürgősen vessünk véget a meddő politikai viszályoknak és fondorlatoknak, amelyeket jogos visszatetszéssel néznek a dolgozó tömegek. Azonnal rá kell térni az alkotó munkára, a népünket közvetlenül érintő gazdasági, pénzügyi és politikai ügyek rendezésére. A nemzetközi karvalytőke elleni küzdelem és az orosz nép által mutatott példa követése szintén fontos feladat.

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2018.11.01. 07:15:17

@Dzendör Sztadiz: Gyengeelméjű te vagy libsikém, mert még nem hallottál a koalícióról.

maxvaI baIcán bircaman · http://bircahang.org 2018.11.01. 07:17:27

@Wod Meselo: Hogy ő próbálta a sötét agyadba beleerőszakolni a felismerést, hogy ugyanazt röfögöd amit a posztba írtak, attól ő miért hőbörgő?

$pi$ 2018.11.01. 07:46:51

"és rabszolgaként dolgoztatják éhbérért egy országnyi összeszerelő műhelyben"

Tisztelt blogger,
Téged tényleg a fidesz dolgoztat? Éhbérért? Mégis mennyit gondoltál, ha ilyen cikket írsz róluk? :D

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.01. 08:30:15

@maxvaI baIcán bircaman: az gáz, mert állítólag Bulgáriában élsz...ott a leva a fizetőeszköz. Szóval saját magad buktattad le, mégis putyinpincsi vagy.

sic! 2018.11.01. 08:30:39

Pedig elég egyszerű: ez a feudalizmus öröksége, amelyben a nép felülről várja a megoldást és az államot nem közügynek, hanem fejőstehénnek tekinti. Erre ráerősítenek a Fidesz által visszaállított feudális struktúrák, ahol vidéken csak az jut munkához, megbízáshoz, ill. abban a faluban marad iskola meg aszfalt az úton, aki/amely jóban van a kormánypárti földesúrral (a választások után a nem a kormánypártra szavazó falvakban legalábbis ezt mondták a polgik: bit.ly/2JuXLkt)

Visceroid 2018.11.01. 08:33:43

"Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még?"

Azé', mer leszarja a politikát. Ha nincs Orbán, aki szervezze a tüntikéket, akkor nem érdekel senkit. Meg egyébként is, Magyarország már csak nevében magyar, illetve akkor, amikor a felcsúti féleszű veszélyben érzi a hatalmát. Magyarországon a magyarokat leszarják. Szépen lassan elhullik mindegyik, és nem érdekel senkit.

Igazamvanvagyigazamvan? 2018.11.01. 08:40:38

@Francba már megint nem az Orbán bukott meg.: nem magyarázom el századszor, úgyis kár belétek, Magyarország nem teljesít jobban.
Az számmágia, varázslat, látszat, hazugság.
Az igaz lehet, hogy teljesíthetne rosszabbul is.

Szarban vagyunk, nem kicsit. Ami jó húzás volt, az az államadósság forintra váltása.
@$pi$:

Orbán veje 2018.11.01. 08:44:34

@midnightcoder2: Jól mondod haver. Gyakorlatilag mészáros lölö egy év alatt többet lop a pénzünkből, mint az összes többi pár 20 év alatt.
Persze az a pénz az orbáné, mit gondolsz, miért röpköd annyit Svájcba?
Szóval a lényeg az, hogy a fideszhez hasonló tolvaj, korrupt, a pénzt kamionszámra lopó banda még soha sem volt kormányon. A demokrácia helyreállítása után azonnal börtönben végzi ez a bűnszövetkezet, ezt ők is tudják, ezért a kormányzást leszarják már nagy ívben, mindent a hazug propagandának az emberek hülyítésének rendelnek alá.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.01. 09:16:54

@sic!:

A ballibek várják a messiást, most éppen az ultraliberális MZP és a gyurcsányista Hatházy a fő jelöltjük.

A nép viszont simán leszavaz ezen kártevők ellen.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.01. 09:19:12

@math0:

Ha a Fidesz elvesztette szerinted aválasztásokat, akkor hogyan lehetnek ők kormányon?

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.01. 09:19:54

@midnightcoder2:

Azt a sötétséget ami a te orbán farok szopó fejedben uralkodik! Mert ugye 2010-töl azért menekül a 40 alatti kororsztály Orbanisztánból tömegben, mert 20 éve elprivatizálták? Nem pedig azért mert egy putyini illibbant diktatúra magyar változatában lehetősége sincs legalább egy félnormális jövőre, csak a kussolásra. KIvéve ha benne van az Orbán klánban.

Visziont arra jó voltál itt hogy bemutattad, hogy meddig terjed Orbán farok szopóinak a szellemi sötétsége: a végtelenségig.

Orbán veje 2018.11.01. 09:24:00

@$pi$: Hát jól lebuktál haver. Ugyanis most derült ki, hogy a Rogán vezette tárca “hírportálok, blogok, a YouTube, a Twitter, a Facebook, és az orosz közösségi oldal, a Vkontakte felületein megjelent cikkeket, posztokat, bejegyzéseket figyeltet egy magáncéggel.

Látod milyen szarember vagy. Egy ócska diktatúra mocskos kiszolgálója.

$pi$ 2018.11.01. 09:27:56

@Orbán veje: "Látod milyen szarember vagy."

És mondcsak, mi a fenéből gondolod, hogy nekem valami közöm van a Rogánhoz? Csak úgy gondolod? :D Elég vad fantáziáid vannak...

$pi$ 2018.11.01. 09:29:13

@bóvli ország jobban teljesít: "Mert ugye 2010-töl azért menekül a 40 alatti kororsztály Orbanisztánból tömegben"

Kábé annyian mentek ki,mint németországból. Azt hiszem kicsit korai még diktatúrát vizionálni, nem? :D

$pi$ 2018.11.01. 09:30:33

@Orbán veje: "Persze az a pénz az orbáné, mit gondolsz, miért röpköd annyit Svájcba?"

Szerinted akinek svájcban van bankszámlája, annak rendszeresen oda kell "röpködnie"? Nekem nincs bankszámlád? Erdőben élsz? :D

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 09:48:39

@Wod Meselo: Na te kis buzik fattya ezek szerint te is egy proli hőbörgő vagy. Hát hajrá!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 09:49:58

@Dzendör Sztadiz: Amilyen idióta fasz vagy, koalíciós kormányzásról még nem hallottál. De ugrálsz, és okoskodsz, te baromarcú, reklámozod, hogy milyen sötét vagy!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 09:51:15

@Dzendör Sztadiz: Orbán diktátor. EZ ellen nem érv, hogy MSZP-zel, terelsz, te rühes, ostoba Fideszes, ennyit tudtok csak, ostoba Fidióták. Terelni, hazudni, hülyeségeket írni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 09:52:18

@anyo05: A környező országok egyre inkább jobban élnek, mint a magyarok, Orbán a jó édes kurva anyádat vezette. Orbán semmit nem csinált, csak lop.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 09:53:07

@midnightcoder2: A környező országokhoz képest lemaradunk. Ez Orbán teljesítménye.

teéjesenmindegy 2018.11.01. 10:08:27

@math0: "tény, hogy a magyarok közül sok százezer menekült nyugatra, mert ott jobb."
Na ja, ilyenek a te tényeid :D A sok mennyi neked? 3? 4? Bravó.
Aztán menekült? Ez honnan jött, te nyomorult? Nem menekültek bazmeg, hanem ott vállaltak munkát. Hiszen ez az unió lényege.

Az összes tényed baromság. Attól mert kiabálsz, hogy lopnak, még nem lesz igaz. AZ nem lopás, hogy x cég kap megbízást.
Aztán nyivákolsz, hogy összeszerelőüzem, és példálózol, hogy bezzeg a szomszédok. Bár ugye román vagy szlovák terméket egy darabot nem tudsz mondani. Azzal se nagyon jössz elő, hogy máshonnan hányan dolgoznak nyugaton.
Gyanítom, hogy ezt már leírták neked ezerszer, de lényegtelen. Maradsz egy hülye szar.

morph on deer 2018.11.01. 10:21:30

De végre lehet örülni, fiúk, lányok, egyéb!

Biztosak lehetünk benne, hogy szavaink megôrződnek, ahogy elôbb vagy utóbb mi is!
Na nem az utókor számára, hanem Tónika minisztériuma kapja az arra “érdemeseket”, - gondolom, hogy legyen kéznél “bizonyíték”, ha majd a kijelentések gazdáinak felelősségre vonása és “megőrzése” kovetkezik..!

De azért lehet örülni is, hiszen pl az elődeikhez képest ma már sokkal könnyebb dolguk van, mivel már nem a lehallgatási átiratokat meg ilyen-olyan szamizdat cikkeket kell elemezgetniük a “szerzők” személyazonosságának megállapításához, az intelligens algoritmusok elvégzik a munka nehezét, így aztán minden adat rendelkzésre áll a kritikusok “megőrzéséhez” is, ha eljön az ideje.

Igen, haladunk hölgyeim és uraim, - oppardon: - és drága LNBT honfitársaink, imádott vezérünk bölcsen vezet bennünket vissza a jól bevált és jól megérdemelt nemzetiszocialista jövőbe!

Végül is mi történhet, nem igaz?
Legfeljebb több lesz a kerítés, több börtönőr kell, meg keretlegény, - előrelátóan már bővítjük is a “hadsereg” létszámát 8000 fővel, meg jönnek az átképzett “tartalékosok”, cseh licensz alapján gyártjuk a “magyar” fegyvereket, (merthogy magyar kézbe magyar fegyvert, és magyar seggbe..stb).

Szóval már megint s legjobb úton vagyunk, hogy egy zavarodott mániákus és hűséges kővetői - nem kell jelentkezni, úgy is tudjuk - már megint belelökjék az országot egy eleve vesztes szituációba, és már megint leradírozzanak bennünket a civilizált nemzetek térképéről, ha nem mindjárt a többi térkéoekről is..!

Az lesz ám az igazi eredmény, igaz, kedves nemzetvédő testvérek?

Addig is ízlelgessétek, hogyan épül a (Himmler) Rogán féle “hivatal”:

index.hu/belfold/2018/10/31/kiderult_hogy_mivel_foglalkozik_rogan_antal/

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 10:24:52

@teéjesenmindegy:

Na, ennyit tud a a Fidióta barom. Van egy érvem, amely százezer kivándorlóval is érv, kétszázezerrel, tehát nem az a llényeg, hogy hány százezer. De a Fidióta nem tud mit csinálni, beleköt, hogy hány százezer. Mert a Fidióta ilyen agyhalott barom, és köcsög. Ti vagytok a magyar társadalom selejtje.

Különféle becslések vannak 3-600 ezerig.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/eltunt_hatszazezer_magyar_az_orszagbol.646446.html

"Nem menekültek bazmeg, hanem ott vállaltak munkát."

Az ilyeneket ti neveztétek gazdasági menekültnek.

Ez lopás. Nem kiabálok. dokumentálva van, hogy lopás. Bizonyítékok vannak rá.

24.hu/belfold/2018/02/07/igy-csalt-orban-vejenek-cege-megszereztuk-az-olaf-jelenteset/

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 10:38:59

Címbéli kérdésedre válaszolva:azért kisfiam,mert nem akarják,hogy ti mocsok libsik visszakerüljetek a hatalomba..

illiberális 2018.11.01. 10:43:25

@morph on deer: Ez a nácizás már kissé uncsi. Viktor meg bandája nem fasiszta nem náci szimplán egy bűnszövetkezet akiknek egyetlen céljuk van minél több pénzt összeharácsolni a törvényesség látszatának fenntartása mellett. Amiről írsz az USA-ban már kb. 10-15 éve működik (internetes algoritmusokkal lenyomoznak bárkit a terrorizmusra hivatkozva) tehát nem Trump vezette be hanem liberális elődei. Ennek ellenére a minap is besétált valaki egy zsinagógába és halomra lőtte az ott imádkozókat. De gondolom ennek ellenére nem állítod azt az USA-ról hogy fasiszta állam, hülyék, elmebetegek, zsidógyűlölők mindenhol vannak és ha sikerül még néhány millió arabot betelepíteni Európába akkor Európában is szépen fog növekedni a számuk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 10:48:30

@illiberális: Viktor és bandája amellett, hogy tolvaj bűnöző, bizony náci, és pont a náci szavazók közül a legidiótább 2,8 millió támogatásával tartják fenn a maffiaállamot.

Orbán Viktor beszédeiben, a kormány különféle intézkedéseiben, annak indoklásában, a kampányaikban, a sajtótájékoztatókon egyértelműen megjelenik az a náci nézet, hogy más bőrszínű és vagy muszlim emberek alacsonyabbrendűek. Ez rasszizmus, ez fajelmélet, ez nácizmus. akárhogy is sipítozol, hogy nem az.

exterminador 2018.11.01. 11:04:21

Nagyon egyszerű: mert meg lehet vásárolni rezsicsökivel meg 10 ezer forint Bözsiutalvánnyal. Ha ezek megvannak, már az sem érdekelné, ha feltámadna Rákosi és bevezetné újra a proletárdiktatúrát.

amit még megtehetsz 2018.11.01. 11:05:06

@math0: Szerintem ez a "fajelmélet" dolog csak a szimpatizánsoknak szól. valójában annyi kínai ömlik ide hogy lesnének az emberek, ha tudnák, hogy minden első osztályban 8-10 kínai gyerek ül.
Migránsok ugyan, az csak néphülyítés. A kínaiak, meg az oroszok már rég itt vannak és még többen jönnek.
Lehet örülni.

Éhesló 2018.11.01. 11:06:32

@prakp: a gondjaidat az ápolóddal próbáld megbeszélni.
Én nem írtam ilyesmit.
Jobbulást kívánok!

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 11:10:49

@math0: Le kellene válta már azt a rohadt népet..Van valami eképzelés erre vonatkozóan a Ceu-n?

VT Man 2018.11.01. 11:13:50

Kis orszag, keves homeless.

Nagy-Britanniaban (lakossag: 66 millio) korulbelul 300 ezer homeless van, bar aki valoban az utcan kenyszerul aludni, abbol csak 4-5 ezer, a tobbi hajlektalanszallon, hostelben, onkormanyzati szallason, stb.

england.shelter.org.uk/media/press_releases/articles/more_than_300,000_people_in_britain_homeless_today

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 11:17:10

@amit még megtehetsz: az, hogy önellentmondásos, zavaros, bugyuta nácik, nem változtat azon, hogy nácik. ne mosdasd őket, szánalmas vagy!

amit még megtehetsz 2018.11.01. 11:21:58

Annyira magyaros mentalitásod van! Örülhetsz te is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 11:35:19

@EU zászlót mindenhova!: valószínűleg se leváltani, se meggyőzni nem tudunk titeket, idiótákat. Nektek Mohács kell. Előbb véreset fogtok pisilni, majd utána látjátok be, mekkora idióták voltatok. Szerencsére ti fogtok jobban szívni a saját idiótaságotok miatt. Ez mindig így van az idiótákkal.

Te fogsz megdögleni a kórházban, nem én.

ertelemblog.wordpress.com/2018/04/11/mi-a-megoldas-emokere/

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 12:24:35

@math0: Neeem matyika te leszel kénytelen liberálfasiszta világod leépüléséve szembesülni. Jövő tavasszal pl. éppolyan hülyén fogsz magad elé bámulni az EU parlamenti választások után, mint április 8-án. Bizony kis köcsög, új idők jönnek és te csak egyre szomorúbb leszel. És egyre több politikus osztja majd a bevándorláskritikus politikát nyugaton. Trump és Kurz csak az első fecskék. Muttikádnak pedig úgy tűnik befellegzett..;)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:34:42

@EU zászlót mindenhova!:

1) Belelóg a bilibe a kezed.
2) Még ha így is lenne, ha egész Európa nácivá válna, akkor is te fogsz szopni, amikor megdöglesz a kórházban, nem én. Pontosan azért vagytok ti idióták, mert azt hiszitek, hogy attól neked tényleg jó lenne, ha egész Európa olyan idióta náci lenne, mint ti. Nem, ettől nektek még nem lenne valójában jó. 1945-ben a német idióta náciknak se lett attól jó, hogy majd egész Európa náci hatalom alá került. A végén ti buktok, és ti szívtok.

De egyébként nem, az EU választásokon semmiféle náci áttörés nem lesz.

A nyugati országokban tényleg nem olyan idióta nácik az emberek, mint ti.

index.hu/kulfold/2018/10/31/a_zsidokat_jobban_birjuk_mint_a_muszlimokat/

Azok az emberek, akik akár a családjukban is elfogadnának egy muszlimot, nem fognak iszlamofóbiás pártokra szavazni.

Francba már megint nem az Orbán bukott meg. 2018.11.01. 12:41:03

@math0: Koalicito ?? Egy lofaszt !!!!!
Kivel , SZEMKILOVETO GYILKOSOKKAL ? (dk)
Az ISZLAM FANATISTA ALLATOKKAL ? (jobbik)
A KOMMUNISTA UTODPARTOKKAL ? (mszp)
Es egyebb VICC partokkal ? (lmp)
Ezekkel a kulfoldrol penzelt megelhetesi partokkal sehova nem jutnank, mint ahogy 2010- ig, CSAK LOSZAR volt az orszagban. Szegenyseg, nyomor, munkanelkuliseg, sehova nem jutott az orszag 21 ev alatt.

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 12:42:57

@Brendel Mátyás: Én nem fogok megdögleni a kórházban, mert nem egy dagadt, nagyseggű, lufifejű kis buzeráns vagyok mint te, aki 8 lépcsőfok után kapkodja a levegőt.
Európa pedig nem fog nácivá válni, ez csak a ti hazug kifejezésetek arra, amikor egy ország a saját állampolgárai védelmét és érdekeit tartja szem előtt. Kénytelen leszel szembesülni azzal, hogy szépen folyamatosan az ilyen politikát hirdető politikusok fognak vezető pozícióba kerülni nyugaton is.
A valódi nácik pedig ti vagytok: dogmatikus liberálnácik, ez a jó kifejezés rátok. De szépen lassan ki lesztek fingatva. Tíz év múlva nem fogsz ráismerni erre a földrészre..:)

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:53:14

@Francba már megint nem az Orbán bukott meg.: a demokrácia nem attól függ, hogy te kit nem akarsz koalícióba, te Fidióta barom!

az nem demokrácia, hanem diktatúra, ha egy párt 48%-nyi szavazattal kormányoz, pláne kétharmaddal. felfogod, te Fideszes selejt?! PÁRTÁLLÁSPONTTÓL FÜGGETLENÜL, ez diktatúra.

morph on deer 2018.11.01. 12:53:23

@illiberális:
“De gondolom ennek ellenére nem állítod azt az USA-ról hogy fasiszta állam”

Mint ahogy nem is tettem.
Rosszabb hírem van: még az orbanista Magyarországról sem állítottam, hogy fasiszta állam lenne, képzeld.

Azt viszont állítottam, és továbbra is fenntartom, hogy a módszerek amelyekkel haladunk a nemzetiszocialimus jelenkori és magyaroschitott változata felé, kisértetiesen emlékeztetnek, vagy egyenesen azonosak például ahogy a náci propagandaminisztérium működött, vagy mint esetünkben a titkosszolgálat.

Nyilván ugyanonnan vették át az “elvtársak” is a régi szép időkben, én konkrétan tudok róla, hogy egy egész elemző részleg foglalkozott a rendszerellenesnek ítélt írások feldolgozásával, rendszerezésével.

Az pedig, hogy hol vannak még mocskosabb módszerek, az engem qrvára nem érdekel, és végképp nem vigasztal. A relativizálás úgy sem mossa tisztára ezt a mocskos bagázst, szóval feleslegesen fáradsz... :))

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:57:12

@EU zászlót mindenhova!:

"Én nem fogok megdögleni a kórházban, mert nem egy dagadt, nagyseggű, lufifejű kis buzeráns vagyok mint te, aki 8 lépcsőfok után kapkodja a levegőt."

Dehogynem, kis Fidióta paraszt, te egy genetikai selejt, 4 elemis, kövér disznó vagy, és meg fogsz dögleni a kórházban. Azért, mert a csuti parasztra szavaztál, és az mindent szétvert. Halálhörgések közepette utálhatod majd a négereket, meg a melegeket, nem fog rajtad segíteni.

"Európa pedig nem fog nácivá válni, ez csak a ti hazug kifejezésetek arra, amikor egy ország a saját állampolgárai védelmét és érdekeit tartja szem előtt."

Az ország érdekeit mi tartjuk szem előtt. Ti tönkreteszitek az országot. És nácik vagytok. Nyugat Európa nem ilyen hülye. Nyugat Európa nem náci, és az országaik érdekeit tartja szem előtt a többség. A muszlim meg melegutálat sehol nem érdeke semmiféle országnak, te idióta selejt!

" Kénytelen leszel szembesülni azzal, hogy szépen folyamatosan az ilyen politikát hirdető politikusok fognak vezető pozícióba kerülni nyugaton is."

Nem fognak, nincs támogatottságuk, ott a felmérés.

Te viszont meg fogsz hamarosan dögleni egy kórházban Orbán miatt. Meg is érdemled, mert idióta vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 12:58:03

@EU zászlót mindenhova!:

"Én nem fogok megdögleni a kórházban, mert nem egy dagadt, nagyseggű, lufifejű kis buzeráns vagyok mint te, aki 8 lépcsőfok után kapkodja a levegőt."

Dehogynem, kis Fidióta paraszt, te egy genetikai selejt, 4 elemis, kövér disznó vagy, és meg fogsz dögleni a kórházban. Azért, mert a csuti parasztra szavaztál, és az mindent szétvert. Halálhörgések közepette utálhatod majd a négereket, meg a melegeket, nem fog rajtad segíteni.

"Európa pedig nem fog nácivá válni, ez csak a ti hazug kifejezésetek arra, amikor egy ország a saját állampolgárai védelmét és érdekeit tartja szem előtt."

Az ország érdekeit mi tartjuk szem előtt. Ti tönkreteszitek az országot. És nácik vagytok. Nyugat Európa nem ilyen hülye. Nyugat Európa nem náci, és az országaik érdekeit tartja szem előtt a többség. A muszlim meg melegutálat sehol nem érdeke semmiféle országnak, te idióta selejt!

" Kénytelen leszel szembesülni azzal, hogy szépen folyamatosan az ilyen politikát hirdető politikusok fognak vezető pozícióba kerülni nyugaton is."

Nem fognak, nincs támogatottságuk, ott a felmérés.

Te viszont meg fogsz hamarosan dögleni egy kórházban Orbán miatt. Meg is érdemled, mert idióta vagy.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 13:01:35

@EU zászlót mindenhova!: ja, és még valamit, Fidióta kis elmerokkant! Az EU választásokon nincs olyan, hogy kisebbségből kétharmadot csal a Fidesz magának. Az EU választásokon a kisebbség az kisebbség marad.

Kivlov 2018.11.01. 13:04:04

Ha nem érted, akkor te szimplán h*lye vagy. :D
"Tetszettek volna forradalmat csinálni..."

Kivlov 2018.11.01. 13:06:13

@Brendel Mátyás:
Te meg tanulmanyozd először a magyar választasi rendszert, mielőtt f*szságokat írsz. Nem a szavazatok száma a lényeg, hanem a mandátumoké, mivel nem aránxos, hanem vegyes választási rendszer van 1990 óta!!!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2018.11.01. 13:10:11

@Kivlov: " a magyar választasi rendszert"

Ismerem a magyar választási rendszert. Nem sikerült felfognod, hogy az állítás az, hogy az Orbán féle választási rendszer szar, az a diktatórikus. Idióta vagy, hogy ezt neked a szádba kell rágni?!

Kivlov 2018.11.01. 13:22:56

@Brendel Mátyás:
Nem ismered, mert f*szságokat írsz.
Amúgy meg sz*ptatok megint, "oszt jónapot." :D

pepin_nymburk 2018.11.01. 13:40:34

@midnightcoder2: a hülye KSH szerint Magyarország lakossága csökken, utána kell nézni, nem pedig lódítani...

Kurt úrfi teutonordlkus vezértroll 2018.11.01. 14:17:28

@Brendel Mátyás: Nézz már magadra te szerencsétlen hülye! Érzed a veszted te mocsok liberálfasiszta patkány. Bizony az utóbbi 3 évben olyan dolgok történtek, amiket még legrosszabb rémálmaidban sem tudtál volna elképzelni.;). Kipucolásotok az öreg földrészről elkezdődött...:)

"Nem fognak, nincs támogatottságuk, ott a felmérés."

Hányszor bíztál már a felmérésekben kis buzi..? Emlékszem amikor a 2014-es választások előtt valami felmérés alapján a Fidesz vereségét jósoltad nagy pofával, aztán szépen pofára estél, mert segghülye vagy a statisztikához. Jövő tavasz után egy egész más EU parlamenttel és más brüsszeli politikával leszel kénytelen szembesülni.

Ma Baker 2018.11.01. 14:29:15

Irigylitek kedves libsik hogy most hasít a gdp csökken az államadósság kilônek a reálbérek alacsony az infláció egyre kevesebben mennek el külföldre nô a termékenységi ráta nem jönnek a migrik és nindemellé még közel rekordnépszerû a fidesz. Ezt ti még álmaitokban sem vagytok képesek mégcsak megközelíteni sem.

illiberális 2018.11.01. 14:58:07

@math0: " Viktor és bandája amellett, hogy tolvaj bűnöző, bizony náci, és pont a náci szavazók közül a legidiótább 2,8 millió támogatásával tartják fenn a maffiaállamot. Orbán Viktor beszédeiben, a kormány különféle intézkedéseiben, annak indoklásában, a kampányaikban, a sajtótájékoztatókon egyértelműen megjelenik az a náci nézet, hogy más bőrszínű és vagy muszlim emberek alacsonyabbrendűek. Ez rasszizmus, ez fajelmélet, ez nácizmus. akárhogy is sipítozol, hogy nem az."

Beteg lelkületű, téveszmék rabjává lett emberekkel felesleges vitatkozni. Te eldöntötted hogy a magyarok fasiszták ezért támogatják Viktort hát akkor biztos így van. Nézeteid alapján kb. 60 éve még USA is fasiszta állam volt tekintettel arra hogy milyen törvényeik voltak és hogyan bántak a fekete bőrszínű lakossággal.

nimand 2018.11.01. 15:11:54

Nekem annyira nem tunik megleponek a dolog, inkabb csak elszomorit es megijeszt.

1., alapvetoen nepszavazassal nyertek, tehat egyelore ezt meg nevezhetjuk demokratikusnak (meg ha velhetoen voltak is csalasok, a legtobben onkent valasztottak oket)

2., nem talaltak fel ujdonsagot, ismert modszereket alkalmaznak
- felelem keltes (a szimpatizansok a migransoktol, a tobbiek meg az ujraepulo kader es kozponti hatalmi rendszertol)
- szukitsd es iranyitsd az informacio aramlast (birtokoljak a jelentosebb mediak nagy reszet)
- oszd meg es uralkodj (legyen kelloen nagy szakadek a ket tabor kozt, semmikep se legyenek egyseges velemenyen semmiben, mert az egy veszelyes szovetseg alapja lehet)
- egyszeru igazsagokat fogalmazz meg (soros terv)
- a zsidok (az elmult sok szaz evben mindig bevalt, ha oket tettek meg bunbaknak (ugy velem leginkabb azert, mert oket akkor azonnal le lehetett rabolni, gyors es konnyu zsakmany gyanant))
- tartsd oket a letminimumon (a politizalas uri huncutsag, akinek az eletben maradas minden napos problema, az konnyen megvasarolhato par ezer forinttal, nem foglalkozik a nagyok jatekaval, mert nem engedheti meg maganak)
- kialts ki mindenkit kozellensegnek, aki ellened szol

Ha a felteveseim helytalloak, akkor a varhato jovo meg ijesztobb:
- haboru/katona allam (a migracio megadja az alaphangulatot es okot, beindult a loveszet kepzes, intenziv testneveles oktatas, kiterjesztett katonasag) ez ismeros valahonnan, nemde?

nimand 2018.11.01. 15:16:08

Ezzel egyebkent reszben azt is akartam mondani, hogy nem az emberek birkasagarol van itt szo, hanem a nagyok ugyesen keverik a lapokat es tul sok esely most mar nincs a valtozasra. Minden nappal egyre konnyebb dolguk van.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01. 15:17:15

@Brendel Mátyás: "az Orbán féle választási rendszer szar, az a diktatórikus"

Hát rendben, tegyük fel. Orbánt ma szünet nélkül basztatják a németek és a franciák, néha a kiskutyáik is. Van-e emléked arról, hogy ezek az országok a választás előtt magát a választási rendszerünket támadták? Mert ahogy most megtehették egy ostoba félholland spinét eszközül használva, megtehették volna ugyanezt már akkor is, magát a rendszert kifogásolva.

"A nyugati országokban tényleg nem olyan idióta nácik az emberek, mint ti."

Ezt a nácizmust végre alátámaszthatná valaki pár fogalmi definícióval vagy ténnyel. Merthogy az, ha az illegális bevándorlókat nem csípjük, bár a legális bevándorlókat többé-kevésbé békében hagyjuk, és az illegális bevándorlók jellemzően egy-két, tőlünk eléggé láthatóan különböző etnikai csoportból származnak, még ugyanúgy nem nácizmus, mint ahogy antiszemita sem volt az, hogy leírták egy plakátra, hogy Soros György nem jó. Értem én, hogy mindenféle eszköz után kapkodtok azért, mert Orbánba akartok hangzatosan belekötni, és az sem tart vissza benneteket ettől, hogy az eszközök egy része szimplán nevetséges, de én nem szeretnék nevetséges eszközökbe kapaszkodni, magamat is folyton nevetségessé téve.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01. 15:20:25

@illiberális: "kb. 60 éve még USA is fasiszta állam volt tekintettel arra hogy..."

Szerintem ez stimmel is. A Ku-Klux-Klan sem egy maroknyi mozgalmár gyermeteg mobilmutogatásával vett részt a közéletben.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.01. 15:47:03

@$pi$: Kábé annyian mentek ki,mint németországból.

Te idióta, azzal villogsz hogy a 10 milliós Magyarországból kivándoroltak száma pont annyi mint a 80 milliós Németországból kivándoroltaké?

Ti illibbant orbán birkák, ti tényleg kivétel nélkül ennyire hülyék vagytok???

laci_52 2018.11.01. 15:52:23

Nagyon profi módon megfogalmazott cikk. Kár, hogy a megállapításai jórészt nem igazak. Hogy miért hallgat a nép és miért tűr még? Mert sokaknak jó a mostani rendszer! Különben is: demokráciában élünk, még csak fél éve, hogy meg lett választva a mostani parlament és demokráciában illik elfogadni a választás eredményét.

Hőbörögni, tüntetni lehet, de minek? Akar itt valaki forradalmat? Legfeljebb néhány elmebeteg.

Akinek nem tetszik az Orbán-rendszer, ne szavazzon '22-ben a Fideszre és ha az ilyenek elegen lesznek, Orbán megbukik. Addig tetszik vagy nem tetszik, el kell viselni, hogy ő a főnök.

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.01. 15:53:16

@teéjesenmindegy:

ma is bemutatod a hülyét fidesz troll? A külföldre megélhetési és egyéb célokból kivándorolt magyart MIGRÁNSnak hívják. Az Európába jövő szírket, afrikaiakt stb meg menedék kérőknek. A migráns marad, a menedékkérő meg mehet haza ha elutasítják. Egy külföldi országot tehát nem a menedékkérők szállnak meg és veszik el a helyiek munkáját hanem a magyar migránsok.

Amikor az agymosó fideszmaffia média állandóan a migránsokról beszél, akkor tehát az egymillió magyar migráns ellen uszít!

bóvli ország jobban teljesít 2018.11.01. 15:57:35

@Hajléktalanokat a CEUba!:

illiberált fiodesz troll mesélj már bővebben arról, hogy Soros évekig pénzelte Orbánt, luxus repülőztette, Orbán pedig az európai LIBERÁLIS INTERNACIONÁLE ALELNÖKI posztjáig küzdötte fel magát.

A mocskos hazaáruló álmagyar libsi Orbánját!!!!!! A Figyelő remélem őt is rárakta a Soros bérencek listájára!!!

Orbán Viktor 2010.......2030 2018.11.01. 16:33:45

@Brendel Mátyás: "az nem demokrácia, hanem diktatúra, ha egy párt 48%-nyi szavazattal kormányoz,"

Ezt a FASZSAGOT nyugodtan elfelejtheted. Egy demokraciaba, nem az nyeri a valasztast, aki 50 %-ot vagy tobbet eler, ilyen sehol sincs,(egy kormany akar kisebbsegben is lehet ) hanem az nyer aki a legtobb szavazatot kapja. Es a valasztasi rendszerek ugy vannak kialakitva, hogy a legtobbet elert part kepes legyen kormanyozni. Ha 50 %-ra vagy tobbre varnanak, akkor akar evtizedekig varhatnanak az orszagok arra, hogy kormanyuk legyen, mert az egy ritka kiveteles helyzet, hogy annyi ember egy iranyba szavazon.

amit még megtehetsz 2018.11.01. 16:35:55

@nimand: kihagytad, az oktatász

Lógás Hugó 2018.11.01. 16:41:54

Füzesi Alex a poszter... Keressetek rá a facén...
Igazi retek. Fogatlan proli mlm ügynök

OneBall · http://oneball.blog.hu/ 2018.11.01. 16:45:42

Elolvastam a posztot, gondoltam hozzászólok. Aztán végigolvastam a kommentfolyamot. Elszomorító, de legalább mindent megmagyaráz. 2018-at írunk, szégyen, hogy ezt tudjuk produkálni...

Jakab.gipsz 2018.11.01. 16:58:51

@Brendel Mátyás: "Az ország érdekeit mi tartjuk szem előtt."

Áruld már el, ki az a MI, honnan származtatható ez a királyi többes mert a mondataid szitkozódás, egy kinyilatkoztatás és befejezetlen, ezért a véleményed értelmetlen.

Segítek "MI a sátánfajzat Soros lelketlen ateista csicskásai" így befejezett és igaz!

Te pedig ne hazudozz Matyi ! Még vudu varázslónak is gyöngécske vagy.

jajdehülyevagyok 2018.11.01. 16:59:13

@morph on deer: ez olyan, mintha a sörivók nácik lennének,mert a náci párt a Hofbrauhausban alakult meg.

Péter51 2018.11.01. 17:14:15

Ahhoz hogy valaha le tudjátok váltani a Fideszt ,az kell,hogy a szavazói közül milliós tömeget áthozzatok.Az itt kommentelő ostoba barmok ,akik nácikról,,fidiótákról,birkákról fröcsögnek láthatóan ezt nem akarják.
Ugyan miért kellene átszavaznom azokra,akik szerint gyengeelméjű gazember vagyok? Tehetetlenségeteket nem pótoljátok mocskolódással.

nimand 2018.11.01. 17:15:41

@amit még megtehetsz: valoban, az hirtelen nem jutott eszembe, de teljesen jogos az eszrevetel, az oktatas folyamatos leepitese illetve politikai toltetu koordinacioja jelentosen hozzatesz

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.11.01. 17:16:25

@Geza vagyok:

Oroszország célja a független létezés és a nagyhatalmi státusz visszaszerzése. Ez már meg is történt 10-15 éve.

midnightcoder2 2018.11.01. 17:54:09

@math0: Ha megnézed az adatokat 2002 és 2018 között, akkor azt fogod látni, hogy ezt a lemaradást nagyrészt Fletóék hozták össze. Akkor húztak el mellettünk Pl. a szlovákok mint a versenyautó a trágyásszekér mellett. Persze az is tény, hogy Viktorék sem igazán lendítettek semmit a helyzeten, max. lassabban romlik tovább a relatív pozíciónk a térségen belül, mint a szocik alatt. Persze az is igaz, hogy 55%-os GDP arányos államadóssággal valamivel könnyebb lett volna jó gazdaságpolitikát csinálni mint 78% körülivel.

midnightcoder2 2018.11.01. 18:03:51

@Orbán veje: Azért ne szerénykedjünk, anno két ciklus alatt a szocik is szétlopták egy ország vagyonát. Ezzel persze nem mentegetem Orbánékat, mert tolvajbanda mind a kettő, de ne tegyünk úgy mint ha a másik csapat nem lenne az. Azon lehet vitatkozni hogy ki a nagyobb tolvaj, de mint ahogy az ide vonatkozó szakállas vicc poénja szól: asszonyom azt hogy Ön micsoda az előbb tisztáztunk, csak az áron vitatkozunk. Másrészt Pl. ha egy egymilliárdos céget a jóelvtárs elad mondjuk fél milliárdért, amiből ő csak 5 millió forintot forintot kap, akkor lehet hogy az ő személyes haszna csak 5 millió, de a veszteség ettől még ugyanúgy fél milliárd. Arról nem is szólva, hogy azt hogy Orbánék lopnak leginkább onnan tudni, hogy Mészáros itt is beruház valamibe, ott is beruház valamibe. Ha a lopott pénzt nem ilyen nyíltan használják fel, a büdös életben nem tud róla senki.

midnightcoder2 2018.11.01. 18:13:24

@bóvli ország jobban teljesít: Azért mennek, mert kinn ugyanazért a melóért kb. 4x annyi fizut kapnak. És azért kapnak 4x annyi fizut, mert a gazdaság olyan amilyen, és az hogy ilyen nem kis részben az elkúrt privatizációnak illetve Antallék balfék húzásainak tudható be. 8 év alatt sikerült az első két kormánynak felszámolni szinte a teljes hazai gazdaságot, lerombolni az addigi piacainkat. Az egész termelési infrastruktúra úgy tűnt el, hogy közben az államadósság is durván emelkedett, plusz még az emberek életszínvonala is csökkent, és hazai gazdaság sem jött létre. Ami maradt az a MÉH telepről megmentett volt szovjet gépekkel termelő hazai cégek, és a többnyire zöldmezős beruházó multik, akik persze az itteni munkaerőpiachoz igazítják a béreket, és akik eleve az olcsó munkaerő miatt jönnek. Ez az az örökség amit Orbánék 98-ban átvettek, és alapvetően ez határozza meg a mai helyzetet is. Fletóék persze elkúrták és nagyot rontottak a helyzeten, de az igazi bajunk a 40 év szocializmus, és az utána következő két ciklus eredménye. És persze Orbánék is csinálhatnák sokkal jobban a dolgokat, de biztos vagyok benne, hogy ha valami istentelen csoda folytán holnaptól az MSZP vagy a DK kerülne hatalomra, esetleg az LMP-vel fűszerezve, akkor 4 év múlva sokkal szarabb lenne itt a helyzet mint Orbánékkal.

midnightcoder2 2018.11.01. 18:14:28

@pepin_nymburk: Utánanéztem, igazad van. Mea culpa.

bandiras2 2018.11.01. 18:20:40

De mostmár a jövőhéten tényleg megbukik a fidesz ugye?

pepin_nymburk 2018.11.01. 19:02:31

@illiberális: addig amíg vidéken többdiplomás magyarokat lemigráncsoznak, mert beszélnek idegen nyelvet, és szóba mernek állni egy külföldivel, akinek barna a bőre ( idei megtörtént eset), akkor nyugodtan mondhatjuk, hogy a kormány náci eszközökkel operál, és többszázezer vidéki polgár nácivá tételén dolgozik kábé 3 éve. Öcsényről már ugye ne is ejtsünk szót....

Kunhallmi Agnes 2018.11.01. 19:09:01

@bandiras2: Ugy lesz, meg fognak bukni, ez mar biztos. Osszefognak a DK-as nyugdijasok, meg a Jobbik alkalmazottjai, es mind a 300-an, elsoprik a gonosz diktatort. Hat nem lennek az Orban helyebe, durva lesz.

Proud Mary 2018.11.01. 19:11:32

@SomiTomi: jaja, ez a lila libsifing. hogyan teszel kompromisszumot egy eldöntendő kérdésre?

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.01. 19:17:18

@Proud Mary: Egy eldötendő kérdésre nem, de őszintén szólva egy ország kormányzása kapcsán szerintem semmi sem egy sima eldöntendő kérdés.

Gábor Révész 2018.11.01. 20:10:15

@midnightcoder2: Alapvetően egyetértek, de azért azt ne hagyd ki, hogy Gyurcsányék alatt volt egy gazdasági világválság is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 20:47:10

@illiberális: igen, az volt. ennyikeh. tökön szúrtad magad.

Demokrácia nélküli liberalizmus 2018.11.01. 20:49:23

"Ti értitek? Mert én nem!"
Ertjuk, a magyarok utaljak az araszopo libsiket, ezert nem szavaznak rajuk.

Gábor Révész 2018.11.01. 20:53:42

@Demokrácia nélküli liberalizmus: Ezért kár volt új fikanicket csinálnod, csak hogy többnek tűnjetek, idióta fiseszbuzik!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 20:57:21

@laci_52: valójában senki nem fog annak örülni, hogy megdöglik a kórházban. az idióták csak azt hiszik, hogy jól mennek a dolgok.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:01:49

@Orbán Viktor 2010.......2030: hülye vagy. 48%-kkal kétharmadot csinálni nem demokrácia. azt meg, hogy ki kapta a legtöbb szavazatot, azt feldughatod a kurva anyádnak, nem ez a demokrácia. bazdmeg, amilyen fasz vagy, nálad 5%kkal lehetne kormányozni, ha az a legtöbb szavazat. ti Fideszesek mind ekkora idióta, totálkáros, kis görény faszok vagytok. egytől egyik selejtes, a társadalom legalja vagytok

illiberális 2018.11.01. 21:02:34

@math0: Az biz a Te körbemetélt tököd volt de örülök hogy ennyire boldog vagy tőle!!! Még jó hogy ebben a világban ahol lassan már mindenki fasiszta meg náci (kivéve az arab országokból érkező migránsokat ők mint tudjuk igazi demokraták imádják a zsidó származásúakat és tisztelik és becsülik a női nemet) még az amcsik is vannak ilyen elkötelezett antifasiszták mint Te.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:22:38

@Jakab.gipsz:

kérdezd az ostoba náci kollégádat:

"ez csak a ti hazug kifejezésetek "

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:23:33

@Jakab.gipsz: Soros támogatta Orbánt. nekem soha egy vasat se adott. ellenben a kurva anyádnak fizetett miután seggbekúrta.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:25:07

@Péter51: "Ahhoz hogy valaha le tudjátok váltani a Fideszt ,az kell,hogy a szavazói közül milliós tömeget áthozzatok."

nem. van pár millió tartózkodó, és elég, ha azok felkapják a vizet, hogy mégiscsak szánalmas, hogy olyan idióta barmok rontsák el az életüket, mint ti.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:27:01

@midnightcoder2: a lemaradást Orbánék folytatták. és ha 8 év után már nem okolhatod Gyurcsányt amiatt, hogy Románia idén és tavaly hozott annyit rajtunk, te idióta, Fideszes faszfej! ez tisztán Orbán elbaszása.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:28:18

@midnightcoder2:

"anno két ciklus alatt a szocik is szétlopták egy ország vagyonát."

Mészáros egy év alatt lop annyit, te geci kis köcsög!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:30:04

@midnightcoder2: "a gazdaság olyan amilyen, és az hogy ilyen nem kis részben az elkúrt"

Oranisztánnak tudható be. ne mutogassál már mindig vissza az őskorba, te idióta Fideszes geci! a hibás Orbán. 8 éve van itt a geci paraszt, ezalatt fellendíthette volna Magyarországot, de elbaszta, mert lemaradunk.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:31:06

@SomiTomi: "őszintén szólva egy ország kormányzása kapcsán szerintem semmi sem egy sima eldöntendő kérdés."

egy csomó minden az, mert nincs félmegoldás.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:31:58

@Demokrácia nélküli liberalizmus: a magyarok, a 2,8 millió idióta legalábbis magát utálja, mert meg fog dögleni a kórházakban. a saját szavazata miatt.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:33:00

@illiberális: ennyit tud a náci. érvelni nem, ahhoz szegény túlságosan elmebeteg. helyette körbemetéltezik, és sipítozik, hogy de ő nem náci.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.01. 21:35:41

@math0: Mi az a csomó minden, ahol egy parlament döntési lehetőségei kimerülnek egy egyszerű "igen/nem" választásban?

kvadrillio 2018.11.01. 21:53:45

háááénesztetet nemértem.......ennyire hüjjjje vezetőink, főügy-----észünk nem lehet ! VAGYDEEEEE ?????

Három Facebook-poszttal ment a kukába 13 év karrier
nt 03
Német Tamás
Német Tamás
követés
2018.10.30. 07:31
A fővárosi főügyészt és helyettesét is tanúként meghallgató munkaügyi per van folyamatban: egy ügyész 13 év ügyészi szolgálat és számos szakmai elismerés után három, választások előtti Facebook-posztja miatt a választást követő napon kapta a telefont, hogy fegyelmi eljárás indul ellene. Végül menesztették. A döntést bíróságon támadta meg. A pernek tárgya többek között, hogy a posztok szétfeszítik-e a szólásszabadság kereteit, de leginkább az, mennyire arányos ez a büntetés.

Egy kirúgott ügyész perli volt munkahelyét, miután pár Facebook-posztja miatt egy fegyelmi eljárás után felmentették. A per tárgya eldönteni, hogy

a lefolytatott fegyelmi eljárásban bizonyított volt-e a jogsértés;
ha igen, akkor ennek bizonyítása jogszerű volt-e;
a szólásszabadság része-e a három Facebook-poszt;
és végül, arányos szankció-e a hivatalvesztés a fegyelmi jogsértés miatt egy ilyen szakmai előéletű, munkája elismeréséért folyamatosan jutalmakban részesített ügyész esetében.

SZEGÍÍÍÍÍNY !...SZEGÍÍÍNY...AGYARORSZÁG !

MEDDIG SENYVED MÉG E NÉP ?????!

kvadrillio 2018.11.01. 21:57:57

EZÉÉÉÉÉ...,EG EZÉÉÉÉÉ???
És akkor nézzük a posztokat, nem időrendi sorrendben:

Az egyik poszt egy kép, amin egy birkanyáj van, ehhez a képhez pedig a következő szöveget írta ki az ügyész: „A mai ünnepről ennyi fog megmaradni nekem. Itthon is maradtam, alszom, filmet nézek, elvagyok. Remélem jövő ilyenkor már kedvem lesz kimenni."

A poszt az ügyész szerint semmilyen politikai állásfoglalást nem tartalmaz, csak egy humoros megjegyzés, hogy nem mozdulna ki. Nyilván a bíróság dolga eldönteni, hogy ez így van-e, azért érdemes hozzátenni, hogy a poszt március 15-én készült, a választás előtti március 15-én pedig ellenzéki tüntetéseken kívül kormánypárti békemenet is volt a városban.

A másik poszt egy megosztás az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága nevű Facebook-oldalról. A képen összefogó kezek láthatók, minden kézen egy-egy ellenzéki párt logójával, a szöveg a képen pedig a következő: „Ha ezt a képet 1 millióan megosztjuk, akkor biztosan lesz összefogás! Itt az idő, most vagy soha!"

Az ügyész szerint az összekapcsolódó kezek a nemzeti zászló előtt, illetve a nemzeti dal egy részlete csak az összefogás nemzeti erényére hívja fel a figyelmet, és bár a pártlogók adhatnak fogódzkodót egyfajta értelmezésre, de nincs ott, hogy ki ellen is kellene összefogni. Szintén a bíróság dolga eldönteni erről is, hogy ez mennyire politikai üzenet, és hogy mennyire alkalmas az ügyészi hivatás lejáratására, de laikusként itt sem lehet nem látni: az összefogásról posztolni, ellenzéki pártok logóival, a választások előtt talán picit több, mint fogódzkodó az értelmezéshez, pláne a megosztásra való buzdítás kíséretében.

És a harmadik poszt, amit képen is megmutatunk – mert az első tárgyalási nap alapján a legerősebb –, és amit a tanúként meghallgatott budapesti főügyész is leginkább kifogásolt, és ami leginkább meghatározó volt a felmentési döntésében, a következő:

papp

A március 14-i poszt tehát egy Index-cikk – ami arról számolt be, hogy a Fidesz erős emberét hogyan vezette meg egy csengeri javasasszony –, a címe az volt, hogy „Kósa: Valósnak tűntek a papírok, de németül voltak", az ajánlója pedig: „A miniszter azt állítja, az őt csőbe húzó nő ragaszkodott ahhoz, hogy közokirat rögzítse az ügyüket". Az ügyész pedig azt írta a megosztás fölé:

NOS, MINDEN „VÁDLOTT" MAGA VÁLASZTJA MEG A VÉDEKEZÉSE SORVEZETŐJÉT, MAXIMUM KIRÖHÖGJÜK. HAJRÁ... JA, ÉS ÁPRILIS 8.

RÖHÖGJEK VAGY SÍRJAK-ÉÉÉ ?????

A LEGFŐBB GONDOM AZ, HOGY EBBEN AZ ORSZÁGBAN SZÜLETTEM, NŐTEM FEL ÉS 30 ÉVVEL EZELŐTTIG CSAKIS NORMÁLIS ORSZÁGVEZETŐK ALATT ÉLTEM. MOST VISZONT A LEGHÜJÉBBEK MIATT KESERVESEN TŰRÖKMÉG EGY KIS IDEIG.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 21:58:22

@SomiTomi: nyuszókám, nem fogok neked óvodás dolgokat magyarázni, fordulj kezelőorvosodhoz!

illiberális 2018.11.01. 22:25:04

@math0: Biztos voltam abban hogy a körülmetélés szóra nácizni fogsz, én érvelek Te nácizol, aki nem ért veled egyet az náci és egyben elmebeteg. Neked lassan az egész világ náci lesz de ha ettől érzed jól magad akkor ám legyen!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.01. 22:34:12

@illiberális: az, hogy körülmetéltezéssel érvelsz az legfeljebb az elmegyógyintézetben lehet "érv" a nácizmusod ellen. mindenhol máshol tökéletes érv amellett, hogy náci vagy. erősebb érvet magad ellen nekem már nem kell felhoznom. úgy szúrtad tökön magad, hogy azóta is a falon lógsz a töködnél fogva.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.01. 22:52:31

@math0: Ne agódj, ezt a választ látva a hülyének nézés kölcsönös. Ha a kezelőorvosod súg valami értelmes választ a kérdésemre, postafordultával írd meg.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.01. 22:55:44

@math0: "nácik. TÉNY."

Ja, az más, akkor neked van igazad.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 00:49:13

"Ti értitek, hogy miért hallgat ez a nép és miért tűr még? Mert én nem!"

Tévedsz, a nép nem hallgatott és nem is tűrt. Nyolc év balfaszkodásotok után ezért penderített ki benneteket a hatalomból zsinórban 3-szor 2/3-os többséggel.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 00:55:41

@math0:

"nekem soha egy vasat se adott. ellenben a kurva anyádnak fizetett miután seggbekúrta."

Először is az nem Gipsz Jakab, hanem a te anyád volt. A kurva tényleg stimmel, az anyád valóban a Kocsisoron szokott strichelni. Te azonban nem valamelyik kuncsafttól születtél, hanem egy kóbor kutyától, akit a seggrészeg anyád kuncsaftnak nézett és megdugatta magát vele.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 01:02:27

@Gábor Révész:

"Alapvetően egyetértek, de azért azt ne hagyd ki, hogy Gyurcsányék alatt volt egy gazdasági világválság is."

Alapvetően egyetértek, de azért azt ne hagyd ki, hogy Gyurcsányék alatt már 2006-ban pár óra híján csődbe ment az ország, pedig 2006-ban még sehol nem volt a világválság.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2018.11.02. 01:10:55

@midnightcoder2:

"azt hogy Orbánék lopnak leginkább onnan tudni, hogy Mészáros itt is beruház valamibe, ott is beruház valamibe. Ha a lopott pénzt nem ilyen nyíltan használják fel, a büdös életben nem tud róla senki."

Valami rémlik nekem arról, hogy a rendszerváltáskor a vérliberális szadesz azt prédikálta, mindegy, kinek a kezébe kerül az állami vagyon, a lényeg az, hogy működtesse, mert az állam rossz gazda.

Ezek után a liberális urak és hölgyek miért lettek hirtelen olyan kényesek? Mészáros jól működteti a lopott vagyont, beruház itt, beruház ott. Hirtelen már nem mindegy, kié lesz az állami vagyon?

Ki érti esztet? :O

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:45:12

@SomiTomi: természetesen. Neked Dunning-Kruger effektusod van, nekem meg 8-as H indexem. Ez a különbség. Meg az, hogy te erre a kérdésre nem tudod a választ, szerintem még a kérdést se tudod felfogni:

X= {x_1,x_2,x_n: sum_i=1^n x_i = 50}, |X|=?

Az, hogy te a 80-as IQ-ddal hülyének nézed az okosakat, az természetes. Csak kicsit Magyarországra nézve baj, amikor a társadalom selejtje azt gondolja, hogy majd ők irányítják az országot, mert ők az okosak a 4 elemijükkel.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:45:48

@Hajléktalanokat a CEUba!: ott volt az érv, nem is tudsz rá mit makogni. ennyit tudnak a Fidióták.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:46:36

@Kovacs Nocraft Jozsefne: A kurva tényleg stimmel, az anyád valóban a Kocsisoron szokott strichelni. Te azonban nem valamelyik kuncsafttól születtél, hanem egy kóbor kutyától, akit a seggrészeg anyád kuncsaftnak nézett és megdugatta magát vele.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:49:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: az elmegyógyintézetben ezt mesélték neked az ápolók? 2006? ennyit tudnak az elmebeteg idiüták. ti vagytok a társadalom selejtjei, a legalja, az elmebetegek, a pszichopaták. Fidesz szavazók.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 07:51:20

@Kovacs Nocraft Jozsefne:

"mindegy, kinek a kezébe kerül az állami vagyon, a lényeg az, hogy működtesse, mert az állam rossz gazda. "

a lopás egyébként akkor is lopás.

Mészáros meg ráadásul akkora idióta, hogy ő az államnál rosszabb gazda. a Fidesz nemcsak nagyságrendekkel többet lop, hanem koncentráltan egy paraszt baromnak adja a pénzt.

Éhesló 2018.11.02. 09:40:55

@maxval bircaman szeredőci oroszbérenc: te szerencsétlen hülye nicktolvaj, a trágárságoddal együtt mehetsz el a retkes kurva anyádba!

Exploiter 2018.11.02. 10:26:19

Az országnak nagyon nagy kárt okoz a jelenlegi kiegyenlítetlen felállás, a kormány ellen mindenképpen szükség lenne egy alternatív erőre, ami kordában tudja tartani a vadhajtásokat.
Ez nyilván nem a kormánypárt érdeke, mindenki más érdeke lenne, akik nem ők.
Épp ezért kiemelten fontos, hogy végre olyan pártok erősödjenek meg, akik képesek valami értelmessel megszólítani az embereket.
Megfordítom a kérdést: miért nem történik ez? Ki érti? Mert én nem.

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.02. 11:00:46

@math0: Ezt a lekezelő stílust most hagyd abba, diplomás emberrel beszélsz. De nyilván mindenki más hülye, csak te vagy helikopter, ezért értelmes diskurzus helyett

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.02. 11:12:14

@math0: Ezt a lekezelő stílust most már tényleg hagyd abba, diplomás emberrel beszélsz. De ezek szerint az is természetes, hogy te a mittudoménhányas IQ-d elefántcsonttornyából mindenkit hülyének nézel, mert az egyszerűbb az értelmes diskurzusnál.
A kérdésre valóban nem tudom a választ, nem nagyon kellett halmazelméletet tanulnom és az is rég volt. Ha jól értem, amúgy megadtál egy halmazt és ennek a számossága a kérdés.

Hajléktalanokat a CEUba! 2018.11.02. 15:56:49

@math0: "ott volt az érv"

Ott? Akkor ha megadnád annak az érvnek az időpontját, megpróbálnám újra értelmezni.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:44:04

@Hajléktalanokat a CEUba!: ugyan már, nyuzsókám, ha már egyszer letagadtad, minek ismételném meg?! bárki visszanézheti. te lusta és idióta vagy, de ettől nekem még nem kell helyetted dolgoznom. ugráltasd a kurva anyádat!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:48:36

@SomiTomi:

1) igen, egy halmaz számossága a kérdés.
2) Ph.D.-ssel beszélsz
3) nem meglepő módon tényleg okosabb vagyok nálad, és itt mindenkinél

ennyi. ez akkor is így van, ha neked meglepő. de nem az én dolgom a meglepetésed kezelése.

Miután eleresztetted ezt:
" a hülyének nézés kölcsönös"

nagyot koppantál.

máskor ne nézzél hülyének nálad okosabb embereket! próbálj meg magadhoz mérten szerénynek lenni! mert egy nálad okosabb ember könnyen meglehet, hogy olyat válaszol, amire utána csak sipítozni tudsz, mint most is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:49:17

@SomiTomi: @SomiTomi:

1) igen, egy halmaz számossága a kérdés.
2) Ph.D.-ssel beszélsz
3) nem meglepő módon tényleg okosabb vagyok nálad, és itt mindenkinél

ennyi. ez akkor is így van, ha neked meglepő. de nem az én dolgom a meglepetésed kezelése.

Miután eleresztetted ezt:
" a hülyének nézés kölcsönös"

nagyot koppantál.

máskor ne nézzél hülyének nálad okosabb embereket! próbálj meg magadhoz mérten szerénynek lenni! mert egy nálad okosabb ember könnyen meglehet, hogy olyat válaszol, amire utána csak sipítozni tudsz, mint most is.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:50:23

@SomiTomi: "Ezt a lekezelő stílust most hagyd abba"

miután ezt eresztetted el:

" a hülyének nézés kölcsönös"

elmész te a jó édes kurva anyádba, hogy még neked áll feljebb, te köcsög kis paraszt!

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:52:10

@Exploiter: "Épp ezért kiemelten fontos, hogy végre olyan pártok erősödjenek meg, akik képesek valami értelmessel megszólítani az embereket.
Megfordítom a kérdést: miért nem történik ez? Ki érti? Mert én nem."

vannak ilyen pártok. az emberek a hülyék. ezeket az embereket csak Sorosozással és niggerezéssel lehet megszólítani. ezeket a fontos dolgok nem érdeklik, mert idióták. természetesen a demokratikus ellenzéki pártok szavazóira ez nem vonatkozik.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 19:54:29

@Exploiter: megmondanád, hogy mi a jó édes nénikéd volna az a téma, amivel az embereket meg kéne szólítani, ha leszarják, hogy ellopják a nyugdíjukat, ha leszarják az egészségügy, az oktatás tönkretételét, ha leszarják a demokrácia lerombolását, ha leszarják a korrupciót, a lopást, ha leszarják, hogy PAKS II évtizedekre tönkre fogja vágni az országot? ha elszarják, hogy bevándorlás nélkül az ország tönkremegy?!

mi a jó édes faszomat kellene ezeknek az idióta szavazóknak mondani, ha ez nem szólítja meg őket, te idióta?!

Exploiter 2018.11.02. 20:53:16

@math0:

1: ha a pártok nem képesek olyat mondani, amivel megszólítják az embereket, az nem a nép hibája.
2: annyira okos nem lehetsz, ha egy olyan országban élsz még mindig, aminek megveted és gyűlölöd a lakóit, te degenerált szubhumán.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 21:21:47

@Exploiter: "ha a pártok nem képesek olyat mondani, amivel megszólítják az embereket, az nem a nép hibája."

de. felsoroltam azokat a fontos kérdéseket, amelyekkel a pártok megszólították az embereket. akit ez nem szólít meg, az idióta. mind.

"2: annyira okos nem lehetsz, ha egy olyan országban élsz még mindig, aminek megveted és gyűlölöd a lakóit, te degenerált szubhumán."

biztos, hogy abban az országban élek, amelyre te gondolsz, te idióta faparaszt?!

Androsz · http://wikipedia.blog.hu/ 2018.11.02. 22:45:24

@math0: "mi a jó édes faszomat kellene ezeknek az idióta szavazóknak mondani, ha ez nem szólítja meg őket, te idióta?!"

Noha a fogalmazásmód nem az én stílusom szerinti, a mondandóddal, a történelem során először, egyetértek.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.02. 23:03:56

@Androsz: nem volt cél, hogy tetsszen a stílusom. Expoiltert illetően kifejezetten az volt a cél, hogy ne tessen.

Gábor Révész 2018.11.03. 07:50:22

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Te hülye fideszkurva! Ez csak a fidesz-legendáriumban létezik, az olyan segghülyék számára, mint te vagy!

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.03. 09:35:27

@math0: Lehet, hogy okosabb vagy nálam, de ez nem látszik. Kérdeztem valamit, amire válasz helyett lenézően közölted, hogy nincs kedved elmagyarázni. Majd folytattad azzal, hogy "Dunning-Kruger effektus" meg "80-as IQ" és velem ellentétben továbbra is lekezelően beszélsz. Szóval ennek kapcsán nem nagyon anyázhatsz. Szerénységről kioktatni meg pláne képmutató dolog részedről.
Szerintem amúgy te is koppantál, miutál eleresztetted ezt az amúgy teljesen irrelevánt matekpélda kapcsán: "szerintem még a kérdést se tudod felfogni".

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.03. 12:06:37

@SomiTomi: "Lehet, hogy okosabb vagy nálam, de ez nem látszik. "

Már elmagyaráztam, hogy ez pont azért van, mert hülye vagy. Ahhoz is hülye vagy, hogy felismerd az okosabbat. Dunning-Kruger effektus. A te, azaz egy ostoba véleményével szemben van a PhD fokozatom, kutatási eredményeim, H-index, sakk fokozatom, go fokozatom, és sok más ember véleménye. Szerinted a te kis szaros véleményedre fogok adni?! Te tényleg ennyire idióta vagy?!

"válasz helyett lenézően közölted, hogy nincs kedved elmagyarázni."

Igen, nyuszókám, nem vagyok kisegítőiskolai tanár, nem vállalkoztam óvodás szintű dolgok elmagyarázására.

"és velem ellentétben továbbra is lekezelően beszélsz. "

Hazudsz. Te is hülyéztél.

" a hülyének nézés kölcsönös"

Már rád bizonyítottam, idéztelek. Fasznak ismétled meg a hazugságodat, te kis geci görény?!

Elmész te a kurva anyádba a hazugságaiddal!

SomiTomi · http://somitomi.blog.hu 2018.11.03. 19:43:05

@math0: Pont azért kéne belátnod, hogy én sem vagyok teljesen idióta, mert okosabb és képzettebb vagy. Ergo viszonylag okos emberek is butábbak nálad.
Hazugságot meg nem bizonyítottál rám. Kiemelném a "továbbra is" részt, az általad többször idézett hozzászólást követően ugyanis én végig udvariasan és higgadtan válaszoltam. Te viszont még mindig alpári stílusban fröcsögsz és próbálsz földbe döngölni, ami szerintem undorító és méltatlan egy doktori címhez. Mellesleg olvasni sincs kedvem, úgyhogy a viszontlátásra.

math0 · http://ateistaklub.blog.hu 2018.11.04. 09:34:03

@SomiTomi: rád bizonyítottam, idéztelek. Hazudós pszichopata vagy:

"SomiTomi · somitomi.blog.hu 2018.11.01. 22:52:31
@math0: Ne agódj, ezt a választ látva a hülyének nézés kölcsönös."

És iszonyat idiótának is kell lenned, hogy egy olyan dologban hazudj, ami visszaidézhető, visszanézhető, mert itt, pár napja írtad.
süti beállítások módosítása