Lájk, ha te is 12 pont!
2018. február 23. írta: L. Alex mondom a magamét

Lájk, ha te is 12 pont!

Petőfi elégedetten dőlt hátra a forgószékben, még egyszer elolvasta a versének címét.
“Talpra magyar!”
Hm, egészen jó, gondolta, és nyomott egy kövér entert.

photo.jpg
Ahogy megjelent verse, a hírfolyamban egyből kapott egy lájkot, majd még egyet és még egyet.
Ennyi idő alatt el sem lehet olvasni – sóhajtott, majd írt egy privit Vasvárinak, hogy nézzen már rá a versre, elég forradalmi lesz-e a holnapi gigatüntetésre a Múzeumkerthez. Rágyújtott egy pipára és még a konyhába sem fordult ki, mert az anyjának a tyúkja nem főtt meg.
Aztán megjelentek az első hozzászólások:
A. Bálint – Mi az, hogy „hí a haza”, legalább írni tanulj meg, ha itt a Monarchia ellen uszítasz, az hív a haza.
E. János Zoltán – Szerb kutya, mit irkálsz te a magyarok oldalán?
Petőfi bosszús lett, most magyarázza el ennek a fasznak, hogy szlovák származású, ujjai ott táncoltak a klavi felett, de inkább hagyta, majd később.
Z. Marika – ez tök szupi, hová megyünk futni?
Sóhaj
K. Ferenc – Sanyikám, ez a legjobb versed eddig, holnap ezt fogod felolvasni? Nem tudod, esni fog holnap? Mert ha esik, én inkább nem megyek, de lélekben veletek leszek.
Sz. István – Király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Holnap te is gyere a MÚZEUMKERTHEZ!!!!!!!!!!!!!OTT találkozunk!!!!!!!!!!! Utána írány a nyomda!!!!!!!!!! NEM HAGYUK!!!!!!!!
L. Zoltán – lájk!!!
J. Mór – Petőfi Sándor! Gigalájk, rád még emlékezni fognak 150 év múlva is.
V. Pál – Írok privit
I. Dániel – Akkor holnap hányra megyünk a Pilvaxba? A Versed kegyetlen jó!
M mint MAGYAR – Mi az, hogy a magyar név megint szép lesz? Eleve az Magyar te nyomorult libsi, a másik pedig az, hogy a Magyar név az mindig jól csengett Európában, és milyen gyalázatot? Nem kell itt lázítani!
R. Péter – Azt hiszed, te írtad meg a tutit? Egy rakás ilyen önjelölt forradalmárocska van fent a facén, te se vagy jobb, mint ők.
K. Imre – Respect
Z. Ildikó – Szupi a versike, holnap én nem jövök, esni fog.
S. Sándor – Mi vidéken lakunk, nem biztos, hogy tudunk menni
K. Henrich – Elment az eszetek? Holnap szerda és munkanap, miért nem hétvégére teszitek az ilyen rendezvényeket?
S. Lisa – A Táncsicsot pedig nem kellene kiszabadítani, nem akarjunk erőszakosan fellépni, bőven elég lesz, ha a Múzeumkertnél csinálunk egy figyelmeztetős gyűlést.
P. Péter – én is azt mondom inkább hétvége, de a vers az jó, bár szerintem erős. Ez arabok tovább nem leszünk ez baromság, mert oda mész a világba, ahová akarsz.
T. Tibor – én sem tudok menni
K. Anna – Ne te már mond, meg, hogy kinek milyen a becsülete!!!JÓ?
SZ. Istvánné – Lélekben veletek, (Mici)
L. Béla – Szerintem is hétvégén kellene, írtam a többieknek is, fújjuk le! Esni is fog, meg már láttam, írták mások is, ez a Táncsics dolog ez gáz. Mi van, ha lőnek? Nem kockáztathatjátok mások életét, több felelősséget!
 
Petőfi délután ránézett megint az oldalára, alig 70 megosztás, mindenki az eső és a hétköznap miatt dohogott. Írni kezdett
 
Ok. Szóljatok akkor mindenkinek, hogy áttesszük valamelyik áprilisi hétvégére, amikor már az idő is jó lesz. Jelezzetek vissza, a vers jó lesz vagy írjak másikat, vagy töröljem? Kell egyáltalán vers, nem elég a 12 pont?

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr2113691728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása