Spermakirály vicc országa
2018. november 14. írta: L. Alex mondom a magamét

Spermakirály vicc országa

A kora tavaszi novemberben hajlamos az ember mindent elhinni, azt is, hogy itt Magyarországon demokrácia van. Oké, persze nem olyan igazi, hanem amolyan magyarosch, olyan kenjük be sz@rral.

Ma reggel, éppen, hogy rápillázok a telefonomra, várva a 15 percet késő vonatra, olvasom, kapaszkodj meg mimagyarok, idézem – „A vonatok 90 százaléka pontos, a MÁV pedig több dologban is megelőzi az európai vasúttársaságokat” - és el is hinném, ha nem éppen egy vasútállomáson várnék a rendszeresen késő, kimaradó vonatra. Természetesen a cikknek nincsen szerzője vagy tényleg az lehet a neve, hogy „BudaPestkörnyéke”, csak lemaradt a keresztnév a Lajos, vagy a Béla.

A „vonat nem vár” énekelte anno nagy sikerű slágerét Demjén Rózsi, bár ez a vonat inkább „nem jön”, de erről meg eszembe jut, vagyis Rózsiról, mimagyarok népszerű énekeséről, Kásler ember miniszter, aki megdobta Rózsit 24 millkával, de csak azért, gondolom, mert emberséges. Rózsi meg nem az az ugrálós fajta, aki elugrana pár millió elől, főleg nyugdíjasként, hiszen pár éve még éhen akart halni, de aztán mégse.

...és még mindig nem jön a vonat, így „szegény” nyugdíjas Demjén Rózsiról eszembe jutnak azok a nyugdíjasok, akik valóban szegények és vannak jó pár tízezren, akiknek a havi nyugdíja nem éri el a Matolcsy aláírásával díszített 28.500,- birodalmi forintot.

Erről meg az jut eszembe, hogy spermakirály parlamenti rohamosztaga leszavazta azt, hogy megemeljék ezt az összeget, nehogymá Demjén Rózsi 24 milliócskája veszélybe kerüljön. Igaz, meg is okolta viccesen Rétvári Bence nagyonkeresztény a döntést, kevesen vannak! Hát, igen, lassan több államtitkár lesz álomfizetéssel, főleg, ha Kásler tízesével nevezi ki őket, mint csóró nyugdíjas.

Tucc még követni?

... mert a vonat még mindig nem jön, én meg tovább álmélkodom a viccesebbnél, viccesebb híreken.

Asszodja, hogy ideiglenesen baráti látogatásra érkezett hazánkba a macedón miniszterelnök, Nikola Gruevszki, igaz, hogy a zöldhatáron, igaz, hogy útlevél nélkül, mivel hazájában elítélték korrupció miatt, de barátja a Spermakirály természetesen menedékjogot biztosít diktátor barátjának.
gellert_orban.jpgMondom én, hogy vicc ország, de valahogy nincs kedvem nevetni, mert eszembe jutnak azok a menekültek, akik élelmezését is megtagadta a Orbán rezsim a tranzitzónában, a déli határon, a nyár folyamán. Meg eszembe jut az a magyar püspök, ja, ja, Erdő Péter, aki úgy látszik nem olvasta Máté evangéliumát, meg úgy általában az újszövetséget sem és arról nyilatkozott, hogy a jogszabályi környezet nem teszi lehetővé a menekültek befogadását! Ne bassz…
Erről meg az ugrik be, hogy mostanság „ünnepeltük” a „kristály éjszaka” valahanyadik évfordulóját, amikor egy másik „vicc” országban illiberális emberek elkezdtek akkurátusan kiirtani, egy másik embercsoportot, és ugye akkor sem tiltakoztak a nagyonkeresztény egyházak, mert az ottani „jogszabály környezet” nem tette lehetővé…

„Nincs új a nap alatt” mondhatnánk, de nem mondjuk, helyette igyekszünk beleszürkülni Spermakirály országába, mert tök felesleges tiltakozni, úgyis csak rosszabb lesz!

A végén felteszek egy kérdést, tényleg halálra akarjuk röhögni magunkat?

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr5114372105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása