Zsebzsötem diktátor kerítése
2015. augusztus 03. írta: L. Alex mondom a magamét

Zsebzsötem diktátor kerítése

Épül!

Magyarország is épül!

Lefelé!

Fejek, melyek kopaszok, kitömve a hazaffyaság mítoszával, mikor törököt vertünk a végeken, mikor az angolokat a Wembleyben, pont 6:3 lett a vége, és büszke volt a magyar, taps szólt Rákosinak, a kopasznak.

Új idők járnak, régi vihart hoznak, barnát, sötétet, nacionalizmustól dagad a kebel, vöröslik a fej, tetovált ököl lendül és fröccsen az idegen, a rossz vér!
Hörgő L. Simonok, barackmagos kuruc világa lettünk, ahol gázszerelő milliárdos jár a Balaton vizén istennek képzelve önmagát, miközben barátja Posványosról köpköd hazafelé szotyihéjat és más mocsokságot, mi elhagyja száját, melyet ép lélek nem bír, csak a magyar.

41757.jpg
Kerítést építünk elzárva magunkat a világtól, kizárva magunkat Európából, pengékkel kifelé alattomosan, miközben a sajtóban rasszista aknákat robbant a „magyar idők” napi gazdaságnak álcázva.

Az értelmiség, értelmesen hallgat, mert megszólalni nem mer, mert jobb kussban talpat nyalni, mint kiállni, vállalni a gerincet. Civilek, akik ételt osztanak zsebből, zsebükbe nyúlva menekültnek, hajléktalannak, felelősséget vállalva az állam helyett, sokszor leköpve és megalázva, egymásért és másért, egymással is összeveszve, megbékülve.

10917052_10152978353356093_5722771370768297215_n.jpg

Itt Európa közepén, hiszik sokan, hogy a világ közepén, egy jelentéktelen kis ország szenved zsebzsötem diktátorának kisszerűségétől, álmaitól. Egy kis ember, kinek nincs még vége, kisszerű vágyai, farokmarkoló magabiztosságába kapaszkodva, írt lelket, vágyat, építtet stadiont, kerítést és önmagának nimbuszt! Üzen haza gyáván, magyarnak, nem nemzetinek, hogy ellenség vagy, hisz ha nem velem, akkor ellenem!

orban_napszamosai_1.jpg

…és a jó szolga, igavonó magyar, szürke-arcú barom megy, mert parancsolják, épít kerítést, csillogót, gyilkosát vadaknak és álmoknak, épít, mert közmunkás, mert mondják, mert huszonezer forintért eladva a lelkiismeret, mert kell kenyérre és jön a tél, és kell a malenkij robot!







A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr127676298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Irén Kardos 2015.08.03. 20:58:06

Örülök a döntésednek. Rendszeres olvasója leszek a blogodnak, mint ahogy eddig is majdnem minden írásod elolvastam. A gondolataid segítenek a tisztán látásban, ezért mindenkinek ajánlom okulásra. Lehet úgy véleményt mondani és állást foglalni társadalmi ügyekben, hogy nem minősítünk és nem tapossuk a velünk egyet nem értőket a sárba. A gondolattal, ha az lényünkből fakad - mint ahogy Te kitárod a lelked az olvasók elé - többet tehetünk társainkért, akkor is, ha ezt még nem mindenki érzi. Én bízom az őszinte szóban. Csak abban bízom!
Gratulálok, barátod Irén
süti beállítások módosítása