Szüljünk, nagyot merni
2015. december 14. írta: L. Alex mondom a magamét

Szüljünk, nagyot merni

„- Nagymama, miért ilyen széles a csípőd? – kérdezte Piroska.
- Hogy jobban szülhessek! – válaszolta, a Kövér Lászlónak álcázott farkas”


Nem tudom pasiként, hogyan viselném a havi ciklusokat, a hormoningadozásokat, az esetenkénti rosszullétet, de szerintem bele tudnék halni. Utána pedig itt van, az úgynevezett áldott állapot, vagy mezei egyszerűséggel a terhesség, amikor az anya csak ad és ad, hogy fejlődni tudjon benne egy új élet. Nem hinném, hogy ez az általában kilenc hónapra tehető időszak, ne viselné meg a női testet, mégis képesek vagyunk, mi, férfiak elnézni, hogy sok nő, nálunk, férfiaknál jobban és többet teljesít, de ugye ez csak azért van, mert el vagyunk nőiesedve.

Nem tudom, ki mennyire becsüli a párját, anyját, nagymamáját, de azzal a lekezelő hanghordozással, cinikus megvetéssel, ahogy Kövér László a Fidesz egyik megmondó embere illette tegnap a nőket, az bizony egy normális társadalomban elfogadhatatlan lenne!
6ncnsyvfnodv1huqus.jpeg(MTI)

Kövér Lászlónak tegnap nem taps járt volna, hanem egy kiadós szájba verés, miután saját és pártjának dogmatikus elveiről, ismételten lerántotta a leplet és újfent kilógott az a bizonyos patás láb. Az Iszlám Állam legelvakultabb nőgyűlölői is elégedetten csettintettek volna, Kövér László legújabb monológját meghallgatva, hiszen újfent bizonyította, hogy a Fidesz – KDNP kormány mit gondol a nőkről és a nők társadalmi helyzetéről.

A nő, az csak szülésre jó, meg talán, még a konyhában megfoghatja a lábost és moshatja a férfi által lehajított büdös zoknit! Az orbanizmusban, még vagy harminc évig ez a szerep vár a nőkre itt, az illiberalista, munkaalapú társadalomban.

Megszülte már az ez évit?
www_tvn_hu_e86c4d86a86483ba768ef412353b0795.jpg
Mert, ha nem, akkor nyomás vissza apa alá, az izzasztóba, oszt csapassuk!

…és ebben a politikailag és gazdaságilag is inkorrekt társadalomban bőven van helye a vakkomondornak, az esetenként maflásnak, hö-hö, a fuga pucolásának fogkefével és még a gyereket is falhoz lehet néha vágni, a „keresztényiség” szellemétől áthatva!

Mit várhatunk, amikor ennek az országnak a kormánya képtelen aláírni az Isztambuli egyezményt, ami a nők jogállását szabályozná törvényileg?

Persze, hogy nem írjuk alá, hiszen akkor számon kérhető lenne a családon belüli erőszak.

Rohadt érdekes, hogy ezerrel megy a köpködés a muszlim vallásra és közben a vezetőpolitikusok pedig a sötét középkor nézeteit akarják ráerőszakolni az országra a huszonegyedik században!

Mélyen elítélem a Fidesz – KDNP kormány nőkkel szemben kinyilvánított diszkriminációját és újfent rá kell néznem a naptárra, melyik évszázadban is járunk?

Tiltakoznunk kell, mert ez az út az abortusz és a fogamzásgátlás betiltásához vezet, illetve a nők önrendelkezésének totális felszámolásához!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr608172096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása