FORR A DALOM!
2016. február 10. írta: L. Alex mondom a magamét

FORR A DALOM!

KIFÁRADÁSRA, KÖZÖNYRE, FÁSULTSÁGRA JÁTSZIK, A FIDESZ MAFFIA KORMÁNY ÉS JÓL TESZI, MERT TEHETI!

Legyintünk, és sokszor már csak megcsóváljuk a fejünket, majd tovább lépünk a következő hírre. Úgy gondolják, megunjuk, és igazuk van, mert látom, mert magamon is érzem. Nem lehet heteken, hónapokon, éveken keresztül forradalmi hevületben élni, írni, nem lehet mindenre reagálni, kiég az ember, kiürülnek a sorok, megszokottá válnak a szenvedések, az arcok, a fájdalmak. Sziklafalként zár össze, a Fidesz maffia állam felháborodásunk hullámai előtt, és hiába a kitartás, az erő, elfogy egyszer.

Nem egy, nem kettő ismerősöm magánélete ment rá az elmúlt évekre. Arra, hogy jobban vágyták a szabadságot, az igazságot, mint azok, akik csak névleg léptek fel a diktatúra ellen.

Menni, szervezni, osztogatni, felügyelni, nem számít, hogy milyen nap, hogy esik vagy fúj, de ott lenni, mert takarodj Orbán!

Láttam ezeket az embereket lelkesedni, oroszlánként küzdeni, és lassan kifáradni, elfáradni abban, hogy a sokadik tüntetésen is, valami önjelölt, helyezkedni akaró sokadik senki azt mondta - menjetek haza békével.

Mintha ezzel bármi el lenne intézve, hogy ott voltunk, hogy tiltakoztunk, legfeljebb kapunk egy újabb nemzeti konzultációs levelet a saját pénzünkön. 

Nekem már régen nem az oktatással, egészségüggyel, Orbánnal, Szijjártóval, Kósával, vagy tudja, a franc kivel van gondom, nekem ezzel az egész szájba vert Fidesz – KDNP kormánnyal, és az elmúlt cirka 26 évvel.

Egyszerűen felfogni sem tudom, hogyan lehet leírni olyanokat ellenzéki oldalon, hogy győztünk, meg, hogy meghátrált a kormány! A kormány nem hátrált meg, csak beelőzött kommunikációban, ennyi történt.

Ugyanúgy lopnak, csalnak és hazudnak ma is, mint tegnap, semmi nem változott. Amikor pedig valaki radikálisabban gondolkodik, egyből támadva van – mit akarsz, hogy az legyen, mint 2006-ban?

Könyörgöm mi volt 2006-ban? Orbán és Vona a futballhuligánokkal közösen államcsínyt akartak végrehajtani, amit az akkori hatalom megakadályozott! Ők akkor szélsőjobbos jelszavakat kiabáltak, és egy demokratikusan megválasztott kormányt akartak, a demokráciával együtt felszámolni!

Én, pedig egy olyan kormányt akarok leváltani, bármilyen áron, ami diktatórikus, ami nem legitim, mert az Orbán kormány nem legitim! Ezt egy volt alkotmánybíró, Vörös Imre is alátámasztja.

Ne féljünk már a szavaktól, ne féljünk már a tettektől!
screenshot_04.jpg
Mindenki tudja, hogy Orbánt nem lehet már demokratikus eszközökkel leváltani, akkor viszont nem marad más, mint a forradalom!

Tegye fel a kezét, aki elhiszi, hogy lesz itt bármilyen változás 2018-ban!

Mert én sem! Másrészt ki sem bírom addig már, de nem csak én, hanem nagyon sokan!

Egy dolgot lehet tenni, odamenni a Kossuth térre, ott maradni, és amikor eljön az ideje, befejezni azt, amiért ott vagyunk!

Nincs tovább, a saját szabadságunkat, demokráciánkat, csak mi vívhatjuk ki, senki más!

...vagy marad Orbán...

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr688378220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása