Orbán Viktor úttörőőrs vigyázz! Zászlónak jobbról tiszteeeelegj!
2018. november 01. írta: L. Alex mondom a magamét

Orbán Viktor úttörőőrs vigyázz! Zászlónak jobbról tiszteeeelegj!

Van az úgy, hogy a hülyeség begyűrűzik egy országba és tartósan ott is marad. Az előbbi mondatom akár alcím is lehetne ehhez a nagy magyar büdös valósághoz, de nem az, hanem sajnos tény.

Azt ugye mindenki látja, hogy szeretett kormányunk vadul költség csökkent, ki is rúgott már vagy 7000 embert, legyen nekik is jókedvük az ünnepekre, ne csak azoknak a mindenféle kormánybiztosoknak, akik az elmúlt napokban kerültek kinevezésre.

Mondjuk, engem végtelenül felháborít, hogy a zűr ügyi biztos nem Pataki Attila lett, pedig ő már hosszú évek óta kampányol a nem földi eredetű létformák mellett. Már látom is lelki szemeimmel, ahogy a hozzám hasonlóan méltatlankodó NERtársak demonstrációt szerveznek, közös ülve a C.Ö.F. nyugdíjas rohambrigádjaival a Kossuth térre.

Ez több okból is jó lenne, a januárban, a várba költöző fényességesnek, egyrészt Peti, a külügyér joggal verhetné akár cipővel is az EU asztalát, hogy nálunk kérem, demokrácia van, másrészt a Széles féle buszokkal, nagy valószínűséggel több embert tudnának összehordani, demonstrálni, mint az egész kollaboráns ellenzék, így akár Békemenetet is lehetne szervezni ebből a kezdeményezésből.
…és akkor két legyet egy csapásra.

Tény és való, ha az ember hátradől és igyekszik kivonni magát a magyar való világból és csak nézi, mi zajlik ebben az országban, akkor bizony felettébb humoros és szórakoztató a dolog kívülállóként.
orbirak.jpgA Fidesz rezsim tényleg komolyan veszi azt az egykori mondást, hogy „cirkuszt a népnek!” ( kenyeret ne reklamáld, mennyé el dolgozni!)
Amennyiben csak az elmúlt pár nap híreit veszem alapul, hogy aszongya felemelték 50 éves korra a hadkötelezettséget, meg van a székelyföldi jégpályáknak és a Hungarológiának is kormánybiztosa, bizony véreim humoros.

De benne élve, ebben a szeméttel és patkányokkal túlzsúfolt országban, felettébb elkeserítő!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr8614337673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása