Kik ezek a zarabok?
2015. november 21. írta: L. Alex mondom a magamét

Kik ezek a zarabok?

Az elmúlt durván félévben teszteltem honfitársaimat, hogy valójában mit tudnak a muszlimokról. Kérdezgettem a boltban, szülők között, amikor mentem a gyerekért, piacon és egyéb helyeken.

Számomra nem megdöbbentő, mert sajnos a menekültkrízis kapcsán rengeteg előítélettel találkoztam, de most elétek tárom, tapasztalataimat.

A zarabok (minden arab = muszlim) sivatagban él és olajból, aki nem, az csóró és tevéket hajt, mint Prost a versenyautót. Általában sok feleségük van, akiket mély elnyomásban tartanak és szaporodnak, mint a nyulak! Koszosak, mint a cigányok és analfabéták, van görbe kardjuk és azt rikoltozzák „Allah”, valamint mindegyik arab terrorista, amelyik még nem, az is az lesz!
209-000_f6662922e3286082870e3b0615108782f4e91a8e-nol.jpgA nagyon gazdagok, azok a sejkek és fejkendőt hordanak, mint Rejtő Jenő hősei az Elveszett légióban, csak nem zsebkendőből. Az arab nők tudnak has táncolni, helyesebben csak has táncolni tudnak (mint Pepita Ofélia, bár talán éppen azt nem) és ezt, az uruk részére teszik a háremben.

Mióta világ a világ, szentháborút viselnek a keresztények és a zsidók ellen és ezzel semmi gond nem lenne, ha csak a zsidókat akarnák kiirtani. Mi magyarok, mi védtük meg a világot a zaraboktól(törökök), most is mi védjük meg Európát, a’la Orbán, und Hunyadi!
Az arabok (muszlimok) azért jönnek ide Magyarországra (haha, van kerítésünk, már csak jönnének), („Utálom Orbánt, de ebben igaza van!” – általános vélemény), mert el akarják foglalni Európát, de leginkább Magyarországot.

Röviden ennyi, keverve még egy kis Szulejmános szappanoperával, egy kis Egri csillagokkal és a 150 éves hódoltsággal.

Kit utálunk, a legjobban rangsor következik, az utca emberétől…

1, Migránsok, arabok, menekültek – lopnak, csalnak, hazudnak, koszosak és terrorista mind, amelyik nem, az is az lesz!
2, Zsidók – lopnak, csalnak, hazudnak, koszosak, elvesznek mindent a keresztény magyar embertől, sőt még a vízkészleteinkre is fáj a foguk, valamint Táborfalva alatt állomásozik egy titkos zsidó hadsereg!
3, Cigányok – lopnak, csalnak, hazudnak, koszosak – tudnak zenélni, putriban laknak, amelyik nem, az bűnöző, tele vannak velük a börtönök, menjenek vissza Indiába.

Hát, körülbelül ennyi!

Természetesen vannak olyanok is, akik informáltak, akik olvasottak és odafigyelnek a napi politikára, eseményekre. Nyilván itt is számít, hogy miből meríti a drága honpolgár az ismereteit, honnét tájékozódik.
…és a végére megosztom a legmegdöbbentőbb információmat!

Jézus magyar volt!
szent_viktor2.JPG
Akinek pedig ez sem elég, az megnézheti jövő hét pénteken, hogy Orbán jár a vízen.

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr398096174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A K 2015.11.23. 07:53:28

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja... lehet, hogy tudatlan a nép, de sok igazság vanabban amit a fenti témákban gondolnak. Kesergés helyett sokat segítene a helyzeten, ha az évi 365 holokauszt-megemlékezés helyett napi problémákról, vagy éppen az arabok világáról esne szó a közéletben

A K 2015.11.23. 08:45:16

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja... sok igazság van a nép szájáról gyűjtött véleményekben, leszámítva az egri csillagos és szulejmános részeket. Talán jobb lenne a helyzet, ha az évi 365 holokauszt-megemlékezés helyett néha a mai problémákról, esetleg az arab világról szólna a közélet!

A K 2015.11.23. 08:48:00

A mobil változat nem mutatja a kommenteket
süti beállítások módosítása