Boldog kitörés napját!
2016. február 07. írta: L. Alex mondom a magamét

Boldog kitörés napját!

- Boldog kitörés napját! – köszönt rám Pozsgay elvtárs álmomban és én megsimogattam zakóján, a Fidesz kitűzőt. Az a jó az álmokban, hogy itt akár Semjén is belovagolhat és elrikkanthatja magát – Éljen a Pride! – senki nem fog meglepődni, sőt ebben a rem, vagy milyen alvófázisban még az is természetes, hogy nácik menetelnek Székesfehérváron, miért ne?
art_64_varmegye1.jpgA pofára esés akkor kezdődik, amikor az ember azt tapasztalja, hogy ébren van.

Nácik menetelnek Székesfehérváron, szépen, nyalkán, kifenve, kikenve, lehetnének akár a fehérvári huszárok is, de ami késik, az nem múlik, sokszorosan beért az elmúlt huszonhat év fasiszta dédelgető politikája.
art_64_varmegye16.jpgMert mi fajmagyarok, szeretjük ám a rasszistákat, sőt a fasisztákat is, és ha nem lett volna, azaz apró kisiklás, tudjátok az a holoizé, akkor még a nácik is szalonképesek lennének, bár tulajdonképpen azok is.
art_64_varmegye17.jpgNem tudom, ki volt az a politikus, akinek kipattant a fejéből az ötlet, hogy jó dolog, ha van egy kis náci is a fésű mellett a farzsebben, aki bármikor előkapható, de valószínűleg abból a politikusi garnitúrából származik, akik a fésű mellé berakták a cigányokat és a zsidókat is.

Az is tény, hogy a módszerváltás utáni időszakban, sőt még utána is elég volt belengetni egy kis III/akárhányas Csurkát és a magyarországi „demokraták” egyből heveny sikító frászt kaptak, az emberek meg igyekeztek baloldalra húzni az ikszet. Szóval működött a mumus program, halkan jegyzem meg, Orbán ugyanezzel a módszerrel dolgozik.

Az is tény, hogy lazán nem kellene ezzel, sőt a Fidesszel, meg a Jobbikkal sem foglalkoznunk, ha annak idején, komolyan vesszük a saját törvényeinket és nem hagyjuk a szólás és sajtószabadság jegyében a fasiszta-náci- hungarista propagandát terjeszteni. Valamint a mindenkori titkosszolgálatok maradéktalanul felszámolják a szélsőjobb félkatonai szervezeteit, kiképző bázisait.

De ez akkor olyan jó ötletnek tűnt, néha hagyjuk őket csörtetni, egy-két koponyát bevernek, randalíroznak egy kört, oszt lehet rettegni. Amit számításon kívül hagytak az „okosok”, hogy bizony eltelt egy emberöltönyi időszak és a holokausztból, „holokamu” lett.

Ezért aztán megszentelve vonulhatnak a nácik Fehérváron, legfeljebb pár libsi hisztizik a fészbukon, de azt meg ki nem…
art_64_varmegye13.jpgVan balra húzó Jobbik, szélsőjobbos Fidesz és még a gyereknek is tetszik ez a kis masírozás – Kitartás elvtársak!

A fotók: Molnár Artúr

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr98367638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása