Sándor Mária és a komlói szeánsz
2016. január 14. írta: L. Alex mondom a magamét

Sándor Mária és a komlói szeánsz

Mivel volt szerencsém végigkísérni Sándor Máriát és társait Komlóra és igyekeztem mindent rögzíteni, ezért fényképeken tudom megmutatni, hogy milyen „jobbikos” csapattal kellett együtt utaznom.
dscf8052.JPGA képen az indulás előtti állapot, mint látható, sehol egy turulos árvalányhaj, még egy icipici árpád sávos zászló sincs.
dscf8059.JPGÚtközben, bár tény, hogy nem vettem fel a hanganyagot, de szó sem esett, Jobbikról, de talán még politikáról sem. Volt, aki pihenni próbált, mert melóból jött, meg mindenféle fiatalkori élményekkel szórakoztattuk egymást.
dscf8063.JPGKomlón kipakolás után, Kiss Laci szólt pár jó szót a Gagarin emléktáblához, de neki egyébként mindenkihez van pár jó szava.
dscf8102.JPGMajd a helyi posta előtti útszakaszon a lányok kifeszítették a molinót és páran szórólapozni kezdtek.
dscf8115.JPGdscf8149.JPGAmikor elfogytak a szórólapok, bementünk a téren lévő hotelba, a nevét nem tudom (elnézést a komlóiaktól), többen mellékhelyiséget kerestek és elvonultam gyorsan elemeket venni a fényképező gépbe.
dscf8183.JPGAz emeleti teremben sokan voltak, a falon valamilyen bányászokat megjelenítő festmény volt, erősen szocreálos beütéssel, de sehol egy árva turulmadár.
dscf8188.JPGAmikor maga a fórum elkezdődött, tulajdonképpen ekkor szembesültem a Jobbikosokkal, azt nem mondom, hogy nem szaladt össze a szemöldököm, de mivel hárman voltak és baromira az jött le mondanivalójukból, hogy most ebben a pillanatban, a fenébe kívánják a politikai hovatartozásukat, kiengedtem a levegőt.
dscf8199_1.JPGMaga a rendezvény nem a Jobbikról szólt, hanem az egészségügyről, nem volt egyetlen hozzászóló, aki utalt volna a Jobbikra, vagy a szerepére.
dscf8202.JPGVéleményem szerint, ezen a rendezvényen nem volt jó politikusnak lenni, ez nem egy, szimpatizánsok közötti vállveregetős, 2018-ban nyerünk, esemény volt.
dscf8211.JPGItt bizony arról volt szó, hogy az ellenzéki politikusok, miért nem tesznek valamit? Itt nem volt elfogadva, a beadtunk, hu, de sok beadványt! Itt kőkeményen számonkérés volt!
dscf8222.JPGJa, és a végén az egyik Jobbikos politikus mondott egy nagy baromságot. Azt mondta körülbelül, hogy jók az ilyen civilkezdeményezések és milyen jó, hogy van Mária, aki legyen ebben az egész ügyben a „lándzsa hegye”
dscf8218.JPGEgyből kapta vissza - „hogy az jó lenne mi? Kikaparni a gesztenyét?”, szóval ez nem a Jobbik napja volt itt Komlón, hanem az egészségügyé és Sándor Máriáé!

A magam részéről csak sajnálni tudom, hogy csak a Jobbiknak volt annyi esze itt egyedül Komlón, hogy beállt Sándor Mária mögé biztosítani a helyszínt. Megtehette volna más is, nem tette.

…és mint Mária mondta – „…az egészségügy nem párt ügy, nemzeti ügy!”

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr978272744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása