888.hu és az öngól
2016. január 07. írta: L. Alex mondom a magamét

888.hu és az öngól

…de még mekkora öngól!

Hálószaggató név nélküli írás a 888.hu elnevezésű nem tudom min, mert hírportálnak nem hívnám, talán a fasiszta hírcsárda lenne a megfelelő elnevezés.

Úgy gondolták ennél a jobboldali, bár inkább Fideszes internetes szócsőnél, hogy ideje Sorost kicsinálni. Persze nem fizikai értelemben, hanem csak úgy verbálisan, mert ugye Soros, az biza ellenség!

Most a feleségei, élettársai kapcsán találták meg, szőttek bele az írásba egy kis burkolt gyurcsányozást is, persze névtelenül, mert máshogy nem megy.

az alábbi linken elolvasható a cikk
http://888.hu/article-te-bejonnel-soros-gyurinak

Végig ekézik a cikkben Soros Györgyöt, feledve azt az aprócska tényt, hogy van nekik egy Vajnájuk, Timikével dúsítva. Meg van nekik Dajcstompikájuk és egy rakás erénytelen, gerinc nélküli politikusuk.
99410.jpgAz meg külön pikantériája az írásnak, hogy a mostani vezető hatalom politikusai Soros alapítványt kihasználva lettek „demokraták” vagy mik!

888.hu – elmentek ti a fenébe!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr138248918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása