HOLNAP MIT ADOK A GYEREKEIMNEK ENNI?
2015. november 18. írta: L. Alex mondom a magamét

HOLNAP MIT ADOK A GYEREKEIMNEK ENNI?

mert Magyarországon nincs gyermekszegénység!

Fidesz-KDNP kormány! 
Amennyiben ki lehetne fejezni mélységes undoromat ettől a kormánytól, a politikusainktól, a „vezetőinktől”, akkor azoknak a szavaknak a súlyát nem bírná el ez a lap!

Röpködnek a milliárdok, épül a Fidesz birodalom, a korona is néha felugrik a fejre, titokban, homályban, lopva, megcsillanva. Így éltek Ti, hatalmasok, megjelenve újságban, modern celebként, 32 frissen csináltatott foggal vigyorogva, fehér sálban, öltönyben, frakkban, golyóállóban, pezsgőt markolva, nyáron nyaralva, télen telelve, ahogy egy újgazdaghoz illik, stílus nélküli mocskok!
11693900_1052840878101055_5261057798940502230_n.jpg
Szép is, ahogy mi, a nép, egyre sápadtabb arcunkat odaszorítjuk a képernyőhöz, így leheletünk párája sem zavar benneteket, miközben diszkréten zabáltok, osztjátok szürke cigarettafüstbe burkolózva, a trafikot, földet, igazgatói állást, észt, kis sunyi kézfogásokkal megpecsételve. 
Nem zavar benneteket, hogy látjuk ronda testeteket, mert meztelen a király, de mennyire régen meztelen…, de szartok ránk, mert tudjátok gyávák vagyunk, szolga nemzet.

Sóhajtok lemondón, az újabb adók hallatán, azon (!), 10.000.000.000 forint stadionra… bagatell összeg, csikkzsebből kivágva az asztalra, nem számít,mert megyünk a foci EB-re! Határon túli magyaroknak ugyanennyi, fizetek főúr, volt 1.000.000 biztos szavazó! – mondja a fél-ázsiaiak miniszterelnöke, mosolyogva Posványoson és azon is túl. Moszkvából egy kis kölcsön, plusz egy Paksi külön meló, majd fizeti a nép, ugye Orbán, te kis felcsúti mocsok!?
12249641_10153684505426093_7813905854057653009_n.jpg
Mert itt, birka a nép, gyáva, a saját igazáért is hajbókol, a rohadt szolga életbe. Szabadabb voltam Kádár alatt, Ó nyomorult KISZ-es bagázs! 
Mondd Szűrös, Bencsik, és hosszú a sor, ugye Orbán (?) ,sok kommunista, kik, ott KÖVÉREDTEK a parlamentben, jól alszotok? Nem féltek?

Nem féltek, hogy egyszer a nyugdíjas nem csak leugrik a Pláza tetejéről, hogy egy szülő nem magát öli meg elsőre, végső elkeseredésében, hanem rátok is gondol????

Tüntetünk egymástól külön, elfeledkezve az összefogás erejéről, tiltakozunk ellenetek, gyengén, lagymatagon, gyáván, mert félünk, mert féltjük a semmit! 
Mert félünk a büntetéstől, Ó gazda, ne bánts!
Ne vedd el a rommá terhelt házunk, autónk, ne vedd el az éhbért, de lécci néha diszkréten cigányozz egy kicsit, meg zsidózz is, mert az olyan trendi!
Engedd a Gárdát virágot szedni, és lengessen a szél nagy zászlókat, jé, ott már áll a lovas szobor, jaj, de fess volt ez a Horthy!

Analfabéta ex köztársasági elnöknek jár a hivatal, a cseléd, a luxus, az autó, holta napjáig, a bér, a gerinctelenség bére!
image.jpg
De piszkosul álszentek és aljas férgei vagytok a földnek, kereszténynek hazudjátok magatokat, de közben  arcul köpitek a pápát és annak szavára is szartok, mert aki öreg, szegény, az dögöljön meg, a nyomorékkal, vakkal, sikettel együtt, mert aki nektek nem termel csillogásra pénzt és örült ötletekre, az pusztuljon!

Már nem tudok nektek többet adni, egy kérdésem viszont van:

HOLNAP MIT ADOK A GYEREKEIMNEK ENNI??
12308310_10204933164161185_5208057535452133813_n.jpg
Elvettetek mindent, az összes lehetőséget, bezártatok minden ajtót, itt állok a sarokba szorítva, rémült szemmel – ó, nem tőletek félek, a gyerekeimet látom, nyomorult politikusok!

Ti pedig még mindig jönnétek, büntetnétek, bírságoltok, adóztattok, árat emeltek, de egyet mondok én a sarokba szorított patkány, aki nem vagyok NEMZETI, hogy a marásom fájni fog, csontig hatol ereket, izmokat fog feltépni, beleket rángatni, vöröslő szemmel, remegő állkapoccsal, fogok és fogunk jönni!
images_16.jpg
Mert, már nem tudom, hogy HOLNAP MIT ESZNEK A GYEREKEIM!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr328088048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása