„Szopd le a migráns geciket!” avagy győzött az orbáni politika!
2015. szeptember 17. írta: L. Alex mondom a magamét

„Szopd le a migráns geciket!” avagy győzött az orbáni politika!

Üzenet jő, reagálás az írásomra, mély, „magyar és emberi” érzelmeket megírva röviden, tömören. Egyre több ismerősöm fogalmazza meg felém, hogy oké, segítsük a menekülteket, de ezek állatok, ezek nem emberek és most már Magyarország határait támadják!
…és mint amikor átszakad a gát, ömlenek a menekült gyűlölő sorok, az Orbánt éltető írások, rengeteg valós vagy vélt sérelem, gennyes fekély, bűzős kelése fakad és fröcsköli be a tisztább gondolatokat is!

…és szinte senki nem hajlandó a dolgok mögé nézni, gondolkozni pedig pláne nem, mert az fárasztó, ráadásul minek, amikor készen panelban kapod a megoldást – GYŰLÖLJ!

"A gazdasági bevándorlás rossz dolog Európában, nem szabad úgy tekinteni rá, mintha annak bármi haszna is lenne, mert csak bajt és veszedelmet hoz az európai emberre, ezért a bevándorlást meg kell állítani, ez a magyar álláspont"
images_1.jpg
"Ugyanakkor nagyon határozottan világossá kell tenni, hogy mi nem fogjuk megengedni, legalábbis amíg én vagyok a miniszterelnök addig biztosan nem, és amíg ez a kormány van, addig biztosan nem fog megtörténni, hogy a bevándorlók célpontjává váljon Magyarország" 
/2015.január Párizs, Orbán Viktor/

Orbán Viktor konzekvensen tartja magát az álláspontjához, hiszen a fenti idézetek, a 2015 januárjában történt Hebdo elleni merénylet után kerültek megfogalmazásra Párizsban, amivel akkor a világ demokratikusabbnak mondott részén hatalmas felháborodást váltott ki!

Orbán a jövőbe lát? Nem hinném, ellenben akkor és ott, felült egy olyan lóra, amiről mindenki azt hitte, le fog esni, de nem így történt.
ovi_szobor.jpgOrbán Viktor győzni akar 2018-ban és ez a nacionalista, populista politika, amire Magyarországon vevők az emberek, tökéletesen kifoghatja a szelet a legnagyobb ellenzéki párt, a szintén nacionalista politikára építő Jobbik vitorlájából.

Orbán hatalmának bebetonozásához legjobbkor jött a menekültválság és mindent megtett azért, hogy a legtöbbet profitálja ebből az újkori népvándorlásból! Orbán Viktor levezényelhette volna úgy a Magyarországon áthalandó menekültáradatot, hogy ebből a magyar ember szinte semmit nem vett volna észre, de nem ez volt a cél!

Nagy valószínűséggel, igaz bizonyítani nem tudom, Orbán a párizsi kijelentéseit, titkosszolgálati információkra alapozta, előrejelzésekre, amelyek már akkor valószínűsítették egy nagyarányú menekülthullám elindulását Európa felé. Aki ismeri az orbáni politikát, az tudhatja, nincs véletlenül semmi, legfeljebb később látja át az ember az összefüggéseket.

Amikor még mindenki fel volt háborodva Orbán kijelentésein, majd az ezt követő „nemzeti konzultáción” és a magyar nyelvű, idegenellenes plakátháborún, addig Orbánék már régen megtervezték, hogy ráeresztik a magyarokra a menekülteket!
tiltakozas.jpgAz elmúlt 12-13 hét tökéletesen meg volt komponálva, kezdve onnét, hogy hagyták a menekülteket bejönni az országba nagyrészt regisztráció nélkül, hogy hagyták keveredni a lakossággal, hogy nem teremtették meg az alapvető feltételeit sem a menekültek fogadásának. Egy cél vezérelte a Fidesz - KDNP rezsimet, hogy megrémítse a magyarokat, a menekülthullámmal, majd egy jó időzítéssel megmentse őket, a „muzulmán hordáktól”.

Igaz, nem 100%-os a sikere ennek a politikának, de erősen közelít hozzá!

Mindenki emlékszik arra, hogy miképpen „mentette” meg Orbán az országot a hótól, árvíztől, éppen ezért kellett egy új, sokkal nagyobb problémát generálni, hogy erre majd emlékeztesse a népet kellő időben a Fidesz média, hogy lám, lám, ki volt az, aki megmentette az országot, a muszlim veszedelemtől, az ISIS terroristáktól!

Nagyon sokszor leírtam már, hogy Orbán Viktor Mihályt lenézni a legnagyobb hiba, pedig ellenzéki (?) politikusok ezt teszik folyamatosan, így eleve vesztésre állnak Orbánnal szemben.

Mi lett volna az európai szemmel is korrekt megoldás?

Az Orbán vezette Fidesz rezsim, azoknak az adatoknak a birtokában, amire alapozta többek között a párizsi kinyilatkozását is és azóta minden idegenellenes, gyűlöletkeltő kirohanását, nos, ezeknek az adatoknak a birtokában, már akár januárban elkezdhette volna a kerítést építtetni, beléptető pontokkal, menekülttáborokat kialakítva, megfelelő infrastruktúrával, megszervezve úgy a menekültek utaztatását, hogy a magyar átlagpolgár ne is találkozzon velük! Megtehette volna azt is, hogy a háborús övezetből ideérkező embereket kimazsolázza, így eleget téve a „dublini” egyezménynek, a Magyarországnak hasznot, profitot termelő menekülteknek, segítséget nyújt egy új életre, letelepedésre!

Nem ez volt a cél!

A cél az volt, hogy a menekültek megrémisszék a magyarokat, hogy veszélybe érezzék a családjukat, vagyonukat, talán még az életüket is!

…és erre egy megoldás legyen, „hunyadi”Orbán Viktor, aki megállítja az „Allah Akbart” üvöltő, köveket hajigáló, állatias muszlimokat a magyar határnál! Így, Orbán önmagát úgy tudja beállítani Magyarországon, de Európa egyes országaiban is, hogy megállította a muzulmán seregeket és megint Magyarország az, aki megvédi a keresztény Európát!
letoltes_7.jpgVéleményem szerint ennyi a történet, csak az a szégyen, hogy a magyar ellenzéki pártok, a mai napig nem látnak át az orbáni politikán és belemennek a játékaiba!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr377794470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csaba Rácz 2015.09.17. 11:26:37

Hajra elnokur!!!bravo...nem semmi intelligencia....10lepessel mindenki elott ez lenyugozo!!teszi amit tennie kell egy elnoknek!!!

cca. 2015.09.17. 11:41:51

Sanyikám, mondd csak a magadét, úgysem érdekel senkit.

L. Alex mondom a magamét 2015.09.17. 11:49:17

@cca.: :))) akkor minek fárasztod magad, hogy ezt leírd :)) Te is meg én is tudjuk az igazságot, elég megnézni az olvasószámot :)))

Balt 2015.09.17. 15:40:31

Az is tuti, hogy orsósviktor mondta az őszödi beszédet!

maxell birka meghízott hegesztő 2015.09.17. 17:13:22

Európai megoldás = rossz megoldás!
Én inkább a bulgár módszer híve vagyok.

efkovacs 2015.09.17. 21:02:34

@cca.: Ezt azért nem mondanám. Nagyon sokunkat érdekel.
süti beállítások módosítása