Merjünk nagyot álmodni, ja!
2015. augusztus 07. írta: L. Alex mondom a magamét

Merjünk nagyot álmodni, ja!

Szóval az úgy volt, hogy a zsebzsötem hazai világbajnoka Viktor, álmot látott. Tény, ez nem vele fordult elő először a világtörténelemben, de neki hatalma és lehetősége is volt arra, hogy az álmait megvalósítsa.
(A magyarok többsége már előre fél, hogy a felcsúti alsópolcos nehogy álmot lásson, de nem úsztuk meg!)

A stadionok, kisvasút, meg egyéb nyalánkságok és euró milliók eltüntetésére szakosodott brigád örömmel hallgatta a vezér nagy tervét – építünk egy bazi nagy kerítést!
- Mekkora legyen vezérem?
- Hát milyen hosszú a szerb határ?
Gyorsan el is szalajtottak egy legényt Hende, kupak védett, vas megyei hadúrhoz, hogy mennyi, az annyi?
- 175 kilométer - jött a válasz tüstént, meg nyomban, ráadásul még íziben is!
Orbán megpödörintette nem létező bajszát és kihirdette a diktátumot!
- 2015. augusztus 31-re álljon a kerítés! Legyen az 4 méter magas és elrettentő minden hazánkba igyekvő gazdasági menekült számára, de legyenek rajta kiskapuk, hogy aki a 300 ezer eurót befizeti egy összegben a Fidesz pártkasszába, letelepedési kötvény formájában, azt be tudjuk engedni!
drotkerites-a-hatarokon_2015-06-17_tka2v0.jpgLett is nagy sürgés meg forgás a Mutyi Rt. háza táján, gyorsan ki is kalkulálta valaki, hogy 22 milliárd forintból állni fog a kerítés, mint Giziben a gyerek. Persze plusz, mínusz pár milliárdocska…
776_keritesepites_morahalom46_gs.jpgMivel a magyar nép olyan, hogy nem ugrik neki tüstént, de hamarjában sem leginkább semminek („ej, ráérünk arra még!”), ezért egy próbakerítést állítottak fel valahol Ásott vagy Mórahalomnak határában, amint mindenki megcsodált, még a messze határon túlról is elismerőleg szóltak, talán még Kínából is jött delegáció a "falat" tanulmányozni!
19b2cc83ca2d3e49bb4074f213993a16.jpgÉpülni kezdett a kerítés, olyan magyarosan, valahogy úgy mint Rákosi alatt a Hofi paródiában –„mennyit fog fialni a disznó?” vagy mint a Tanú című filmben az a bizonyos magyar narancs vagy citrom…

Kész lesz az a kerítés augusztus 31-ig,csak más az álom és más a valóság!

Kicsit alacsony, kicsit átjárható, kicsit szétvágható, de miénk!
l3039552.jpgIstenem, mekkora lúzer vagy te Orbán, és az egész seggnyaló bandád és most, hogy mehet a cidri a Fideszben

„Mi lesz velünk elvtársak?”

Semmi! A nép megint egy jót röhög ezen az újabb baromságon, lássuk a következőt! Felkészül kötelező napi énekóra!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr197689444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása