IGENIS, LE KELL MENNI KUTYÁBA!
2016. november 05. írta: L. Alex mondom a magamét

IGENIS, LE KELL MENNI KUTYÁBA!

Több írásom után kaptam kritikát a bal, vagy demokratikus, vagy liberális, vagy mit tudom én milyen oldalról!
Durván, sokszor keményen és sértően írok a Fideszről és annak holdudvaráról!

Ezen nem tudok és nem is akarok változtatni! Belefáradtam abba, hogy körülírjam a mocskot, amikor egy szóval is ki lehet fejezni.

Emlékeztek még arra amikor 1992. okt.23-án Göncz Árpi bácsit, kifütyülték és "patkányozták" azok a "nemzeti" ifjak, akiket valakik felbujtottak és Árpádsávos zászlóval a Kossuth térre vezényeltek?

NA, AKKOR KELLETT VOLNA ODACSAPNI!
1653473_227729304078140_1260734173_n.jpgMi történt? Semmi! Pár hétig cirkuszoltak a parlamentben, és figyeljetek mit mondott akkor Orbán Viktor, ez a kis napraforgó!

"„Az önök nyilatkozatából egyértelműen kiderül, hogy Göncz Árpád addig akadályozta a végrehajtó hatalom alkotmányos működését, amíg a felháborodott – úgymond – nép kénytelen volt fasiszta egyenruhát és jelvényeket ölteni, hogy e feletti felháborodását kifejezze. … Álláspontunk szerint a rendőrségnek fel kellett volna lépnie a Kossuth téren. Még ha nagyon szigorúan értelmezzük a jogszabályokat, az esetben is egyértelműen megáll a garázdaság szabálysértése, … A Kossuth téren jelen lévő kormánytagok nehéz helyzetét megértjük: választaniuk kellett saját – egyébként náci viseletbe öltözött – híveik és az ország elnöke között. S önök, uraim, nem az elnököt választották. … Ezért a magunk részéről felszólítjuk a kormányt, hogy pártjai, miniszteriális szervei szakítsanak meg minden kapcsolatot a szélsőjobbos csoportokkal, és a lehető legkeményebben lépjenek fel a polgárok nyugalmát fenyegető csoportokkal szemben.”

Nos, mint az akkori beszédből is látszik, Orbán Viktor akkor még nem szerette a "nemzeti" ifjakat.

Minden évben megünneplik a mi fasisztáink a "becsület napját" február 8-án, igen megtehetik már 1988 óta! Volt komolyabb retorzió?
NEM!
Ma pedig már ott tartunk, hogy parlamenti pártjuk van, félkatonai szervezetekbe tömörültek, Horthy szobrot, utcanévtáblát, emléktáblát, teret avatnak, egyházi áldással!

Mi pedig, akik DEMOKRATÁKNAK valljuk magunkat, nézzük és csak nézzük, erőt nem mutatva, sőt inkább egymást lepisszegve, hogy "ne süllyedjünk le az ő szintjükre"!

Na, ebből elég!
Mért hallgassak? Miért ne anyázzak vissza? Mért tűrjem el, hogy kommunistának neveznek, hogy zsidóznak, hogy cigányoznak?
Mitől félünk?
Miért tűrjem el, hogy engem ebből az országból el akarnak zavarni?
Miért tűrjem el, hogy az én cigány, zsidó barátaimat megalázzák?
Miért hajtsam le a fejem és miért nézzek félre?
Nem nekem kellene!

2006 -ban Orbán Viktor azt mondta az akkori szocialista kormányról, hogy nem legitim!

"Ma Magyarországon a kormánydöntések (...) nem egy legitim kormány demokratikus intézkedései, hanem önkényes diktátumok, amelynek meghozatalához a kormánynak nincs joga"

sőt ellenállásra buzdított!

"Mindig nekünk lesz igazunk, mindig mi a ellenállásunk fog felülkerekedni. Sosem gyűjtenek be tőlünk annyi pénzt, amit szeretnének, az, amit pluszbevételként gondolnak, és belőlünk akarnak kipréselni, az nem fog beérkezni"

Orbán Viktor 2007-ben pedig már kifejezetten polgárháborúra uszított - „a népnek joga van elkergetni a kormányt!”

Mi pedig csak néztük, mi demokraták, hogy a Fidesz BT.(Baráti Társaság), elveszi a pénzünket, a hitünket, az életünket.

Lehet fanyalogni, lehet azt mondani, hogy mi nem vagyunk ilyenek!

Viszont én azt mondom, ha megütnek egy demokratát, akkor nekünk meg kell védenünk és vissza kell ütnünk!

/2014.jan.31/

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr10011931763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása