Válaszom a jobbról áradó bayeri stílusra
2015. december 01. írta: L. Alex mondom a magamét

Válaszom a jobbról áradó bayeri stílusra

Tudjátok, ti, kedves kis nemzetiek, nacionalisták, vagy kik, tehettek arról, hogy az emberből kikopik a szó, az érzés, a hazaszeretet. Ti, akik folyamatosan a múltba révedve, sikongattok a benneteket ért gyalázatot emlegetve, kaparva a sebet, ne gyógyuljon csak azért se. Trianonról zokogtok, meg Mohácsról, elfeledve azt, hogy mindig a magyar ártotta a legtöbbet a magyarnak.

Belopva a sorok közé, vagy üvöltve kérdőjelezitek meg hitemet, amihez közötök nincsen, miért is lenne, és bizony sugalltok, sunyin, belelehelve az olvasók fülbe, mint afféle Bayer-utánzat a mérgezőt, az epést, sváb rokonról elmélkedve, vagy tótról, miközben űznétek el mindent e földről, mi nem „magyar”.
roszke_2_nap_2015_0914_072.jpgMert Mária országa az a Máriáké, csak nem azoké, akik dolgoznak benne éhbérért, hanem a szenté, a szűzé, aki előtt lehet térdepelni, ájtatosan, és lehet feloldozást nyerni, akár a vurstliban, 10 Miatyánk, egy kis jatt a papnak és feledve minden bűn.

Számon kéritek a pozsonyi csatát, a Turáni átkot, Hunyadiról regéltek, a közben eltelt 600 évet feledve. Háborút akartok a románnal, a szlovákkal, utáljátok az osztrákot, az egykori sógort és döftök bele a koma hátába is kést, ha nem magyar.

Összeesküvésről beszéltek, aljas zsidókról, idetelepített vándor cigányokról, kiket úgy hoztak vala, valami gonosz elme, hogy ez nép is legyen a magyar ellensége. Sziszegtek, mérget lövellnek szavaitok a tengeren túlra, egy „színes bőrűn” kéritek számon, hol az indián kultúra.

Beszennyeztek mindent, hiszen Petőfi sem magyar, csak Petrovics, Rejtő az Reich, humor nélküli alak. Ó, és nagy büszkeség, mikor a Nemzetiszín téglával vert mellkas horpad, mert az Aradi vértanúk színe-java sem magyar, csak csupa gyütt-ment , hova és mire a virtus és büszkeség?

…és ti, igen, ti vagytok azok, kik pusztítanak lelket, érzést, hagyományt, ti, kik rovásírásba kapaszkodva csak töritek a magyart, kerékbe, satuba.

Ez a ti országotok, hát legyen a tiétek.

/Az írás az alábbi helyen is megjelent :

http://huppa.hu/l-alex-mondom-a-magamet-valaszom-a-jobbrol-arado-bayeri-stilusra/

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr28131252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása