AZ ÉN NEVEMBEN SE!
2015. szeptember 02. írta: L. Alex mondom a magamét

AZ ÉN NEVEMBEN SE!

A mai napon megint megmozdul pár ember, hiszik sokan, csak a menekültekért. Pedig ez a megmozdulás, ami 19.00 órától kezdődik a Nyugatinál és körülbelül 21.00 óráig tart, a Kossuth téren, már régen nem csak a menekültekről szól!

Rólunk szól, magyarokról, megítélésünkről a világban és a jövőnkről!

Sok, túl sok magyar barátom, ismerősöm, de még idegenek is írnak rám külhonból, nem értik mi zajlik Magyarországon! Egykori, 45-ben, 56-ban, hazát váltó menekültek és leszármazottaik. A Kádári puha diktatúrából nyugatra távozó disszidensek, olyanok, akik emlékeznek arra, hogyan fogadta őket a nyugati világ!
diszidalas.jpgSok magyar, akikben most újra felmerülnek az elfeledett képek, szögesdrótról, aknazárról, tűzparancsról, arról, hogy mi elől menekültek el Magyarországról, szégyenkeznek!
rakosi_-_orb_1.jpgSzégyenkeznek Magyarország, a Fidesz – KDNP rezsim menekültellenes politikája miatt, de még azok is, akik az utóbbi pár évben hagyták el Magyarországot gazdasági menekültként!

Az AZ ÉN NEVEMBEN NE - NOT IN MY NAME elnevezésű megmozdulás segélykiáltás a világ felé, egy segélykiáltás a menekültekért és értünk magyarokért.

A mai napon, a magyar országgyűlés, olyan törvényeket fog elfogadni, amelyekkel kriminalizálják azokat az embereket, akik háborús válságövezetekből menekülnek, viselve sokszor testükön és lelkükben, olyan szenvedések nyomait, amit mi magyarok, talán elképzelni sem tudunk és akarunk!
orban-viktor.jpgA mai napon, a magyar országgyűlés, olyan törvényeket akar elfogadtatni, amelyek csak háborúban vagy diktatúrákban szoktak megjelenni a törvényhozásban!

Jegyezzük meg a törvényjavaslatok számait!

- T/5985 számú javaslat tartalmazza a megnövelt rendőrségi és honvédségi jogosítványokat.
-  T/5983 számú, ezt is a kormány nyújtotta be, ez alapozza meg az előbb említettet. Ebben a jogosítják fel a kormányt a "tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet" kihirdetésére, és ez határozza meg az egész embertelen új eljárást a menekültekkel szemben. (zárt tranzit zóna a határon, a kérelem befogadhatóságának gyorsított vizsgálata, ami a "befogadhatóság" tömeges elutasítását jelenti, hiszen aki a "biztonságos" Szerbia felől jön, azt eleve visszautasíthatják, majd a felülvizsgálati kérelem komolytalan, telefonon történő tárgyalása, a bírósági hatáskör korlátozása stb.)
- 5984-es számú javaslat. Ezt nem a kormány nyújtotta be, hanem Fideszes és KDNP-s képviselők, de ugye már ismerjük már a Fidesz –KDNP rezsim működést! Ez a javaslat pedig az ideológiai részét támasztja alá a két törvényjavaslatnak!

A 700 forintos „netadó” miatt, körülbelül százezer ember vonult utcára és ostromolta meg, a Fidesz székházat!
images_9.jpg
A nagy valószínűséggel megszavazásra kerülő törvények, nem 700 forintról szólnak, sokkal többről, az emberi jogokról!

Nem hiszem, hogy azok, akik kockáztatják a vízbefulladás lehetőségét a menekülésükkel, akik háborús sebeket mutatnak a testükön, akik nem akarnak katonák lenni és harcolni, nem hiszem, hogy ezek az emberek gazdasági menekültek lennének!
aleppo1_1.jpgAzt sem hiszem, hogy egy komolytalan szögesdrótkerítéssel sikerül megállítani a menekülőket, de még az eredetileg tervezett kerítés sem állítaná meg a menekülteket!

A Fidesz – KDNP rezsim által tervezett törvényekkel, csak azt fogják elérni, hogy a menekültek erőszakkal fognak válaszolni. Amire szintén csak erőszak lesz a válasz!

Az Orbán vezette rezsim, csak egy dolgot felejt el!

A menekültek nem a magyar nép! A menekültek már elveszítettek mindent, készek akár meghalni is azért, hogy eljussanak a céljukhoz!
sziria-torok.jpgAz Orbán vezette rezsim, ezekkel a törvényekkel tényleg eléri, hogy kiírjanak bennünket Európából!

… és akkor többé nem kell, sem a francia, sem az osztrák nagykövetet raportra hívni, mert nem lesz kit számon kérni!

Jelenleg a magyar külpolitika ott tart, hogy civilizált ország nem áll velünk szóba! Most az arab országokat is kezdjük magunk ellen hangolni!
orb_-_fasz.jpgMarad Putyin és az ő feneke…ha, hagyja!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr877752902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kubatov szavazó 2015.09.02. 12:01:12

Erős cikk: csípős, mint a macsakapöcs paprika...

cca. 2015.09.02. 14:39:47

@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Beengedni minden jöttmentet, és svéd életszínvonalon eltartani őket hetedíziglen. Korlátozni őket semmiben sem szabad, kötelezettségeket rájuk róni nem lehet, együttműködő magatartást várni tőlük nácizmus.

L. Alex mondom a magamét 2015.09.02. 14:46:12

Hehe! Viccesek vagytok, ahogy végig jártok minden ellenzéki oldalt! :-)

Frony 2015.09.02. 16:34:35

Aki csak tud menjen ma este tüntetni. A netadó elleni tüntetés sem volt hiába.....lett eredménye. Attól félek,mivel Orbánban semmi emberség nincs - semmiben nem fog engedni!semmi A magyarok már szinte mind elvesztette a hitét, hogy változást hozhatna akár egy tüntetés. Az emberek enerváltak és az országban a depresszió elhatalmasodik egyre jobban! Mindenkitől csak azt hallom, hogy szél ellen nem lehet......!! Én látok még reményt arra, hogy egy nagy tüntetéssel el tudnánk nyomni ezt a szelet - bármennyire is a pofánkba fúj!!!
süti beállítások módosítása