JELENTKEZZ TE IS KÁPÓNAK
2015. augusztus 14. írta: L. Alex mondom a magamét

JELENTKEZZ TE IS KÁPÓNAK

Na, csak meglesz az egymillió munkahely!

Pártunk és kormányunk, arczal a szebb jövő felé, kihasználva a menekült hullám adta lehetőségeket, táborokat létesít az ország különböző pontjain.
Egyelőre a táborok a menekülteknek készülnek, de egy csöppnyi fantáziával, túl lehet látni a narancsszín horizonton. A történelmi visszatekintések tükrében, ahol megjelenik a szögesdrót, ahol az állam területeket sajátít ki, ahol táborok épülnek, ott mindig megszokott jeleni kis időre rá, a katonai diktatúra is.
images_8.jpgÚgy gondolom, hogy a jelenlegi geopolitikai események, mind, a mi kis zsebzsötem Viktorunk malmára hajtogatja a vizet. Adva van, egy rohamtempóban népszerűségét vesztő és egy, csak papíron létező párt. Az egyik ugye a Fidesz, a másik pedig a KDNP. Nos, ezek a politikusnak mondott rablólovagok, tavaly őszre olyan mélypontra jutottak, hogy kellett találni valamilyen megoldást, amivel továbbra is hatalomban tudják tartani önmagukat.
A legjobbkor jött számukra a menekült áradat!
images_4_1.jpg
Adva van egy nagyszámú embertömeg, akik, minő pofátlanság, nem beszélnek magyarul. Éppen ezért, védekezni sem nagyon tudnak, legalábbis szóban, írásban és nem ismerik a lehetőségeiket, diktatúrából menekülnek.

- Tökéletes ellenségek! – sóhajthatott fel népünk bölcs vezére, jobbak, mint a cigányok, zsidók, balliberális söpredék. Oszt, neki is állt riogatni, a nem túl művelt, királyi tévén és idegenellenes plakátokon edződött magyarokat. Hatása már érezhető, hiszen a „NAGY MAGYARORSZÁG”, misztikus lázálmaiba és árpád sávos kendőkbe burkolódzó honpolgárok, önkéntes határvadász, félkatonai szervezetekbe tömörülve akarják védeni a végeket.
images_2_2.jpg…és itt jön az újabb csavar!

Mit akarnak a menekültek? Természetesen gyorsan átjutni Magyarországon, hogy valahol, valami normálisabb országban megtelepedjenek. Ez viszont nem buli a mi felcsúti Führerünknek, hiszen, ha a magyar állam segítené, a minél gyorsabb átjutást, akkor mivel lehetne riogatni a népeket?

Éppen ezért, gyorsan szögesdrótakadály kell a határra, ami legfeljebb a vadállományt tizedeli majd, a menekültek pedig ugyanúgy jönnek továbbra is. Viszont lehetőség újabb milliók lenyúlására illetve csúcsra lehet járatni, egyben kipróbálni a magyar rabszolga, akarom mondani közmunkás állományt. Rengeteg tapasztalatot lehet szerezni, hiszen látható, hogy ellenzéki tiltakozás nincs, azok legfeljebb kihasználva szintén a menekülteket, cukiság kampányt indítanak és vizet osztogatnak különböző pártszínek alatt, tovább osztva és egymásnak ugrasztva, a maradék ellenzéket.

…és máris itt a következő pénzlenyúlási lehetőség, illetve az újabb esély arra, hogy a Jobbik szimpatizánsaiból szerveződött „szabadcsapatokat”, a Fidesz párszínei alá tereljék, táborokat kell építeni!
images_1_4.jpgA táborokat a már lealázott, befenyített közmunkások építik, katonai felügyelettel, ahová be lehet majd terelni a menekülteket. Igen, ezeket a táborokat pedig őrizni is kell, erre pedig jól jönnek a kápói állásra akár „ingyé”, pénzért meg pláne, jelentkező hazaffyak!

Bár pártunk és kormányunk azt mondja, hogy ezek a táborok ideiglenesek, voltunk mi már ideiglenesen megszállva, cirka negyven évig, szóval ezt ismerjük már…

Ahogy pedig ezt, a jelenlegi rablóbandát elnézem, leszünk mi magyarok is, nagyon sokan még táborlakók!

Ja, és a lényeg!
images_3_1.jpgAki kápó akar lenni, az jelentkezhet az alábbi linken! Nincsenek magas elvárások, tudjál verekedni, lőni és szerintem az sem hátrány, ha ölni is tudd a jelentkező delikvens!

http://halasinfo.hu/munkalehetoseg-halason-jelentkezzen-fegyveres-biztonsagi-ornek/

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr777705320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hellmatt · http://hellmatts.blogspot.hu/ 2015.08.14. 14:18:42

hát ja. és az megvan, hogy a jó magyar gazdág lelopkodják a vonatokról a munkaképes menekülteket és éhbérért dolgoztatják őket a földeken?

L. Alex mondom a magamét 2015.08.14. 14:38:35

@hellmatt: az nincs, de ha tudsz konkrétumot, az érdekel!

hellmatt · http://hellmatts.blogspot.hu/ 2015.08.14. 15:35:12

@L. Alex mondom a magamét: mindenki fél akivel történt ilyen. önkénteseket is megpróbáltak beszervezni az egyik fővárosi pályaudvaron, sőt kísérőt is a vonaton, hogy jelentsen a gazdáknak, ha van jó munkaerő. gyönyörű nem?

L. Alex mondom a magamét 2015.08.14. 18:19:14

@hellmatt: pedig jó lenne eről is írni, ráadásul dokumentálni

terlasz 2015.08.15. 13:15:18

A tények magukért beszélnek, a jóslatoknak pedig van alapjuk. Jó írás, köszönjük!

Gyöngyver 2015.08.22. 20:35:17

Rátapintottál a lényegre, Alex, itt a tökéletes ellenség. Amelyik még pénzt is hoz a konyhára.
süti beállítások módosítása