Elég volt belőletek, kurvára elég!
2015. november 19. írta: L. Alex mondom a magamét

Elég volt belőletek, kurvára elég!

Tudod te, 2/3 által megválasztott hatalom, hogy milyen érzés ma Magyarországon élni?


No, nem nép zsírjából előállított benzinnel hajtott, állami pénzen vett autóban ülve, élvezve a klímát és a gondoskodó sofőr semmit nem halló, üveges tekintetét észre sem véve, kibámulva olykor a lesötétített üvegen keresztül a népre!
2_o_orban-hg.jpgMert te hatalom így látsz minket! 
maxresdefault.jpg
Néha persze megállsz, szociális érzékenységet hazudva, kiszállsz a TEK által védett autódból, hogy megsimogasd valamelyikünk fejét, gondosan ügyelve, hogy a média ott legyen, véletlen, abban az adott pillanatban.
b_ov_kezcsok_1.jpg
Arcodra együtt érző mosolyt ragasztasz, de látszik a szemeden, szabadulnál a kezedet csókoló tömegből, mert irritál a zaj a sírás, mert te hatalom, te is tudod, bármit ígérsz ott, vagy máskor és máshol, HAZUDSZ!
hazudik-d0001a226c35d9310f60f.jpg
Már nem mondom azt, hogy egyes tagjaid a bűnösök, hanem Te vagy a bűnös hatalom, amikor nem fogod be annak a száját, aki alázza a néped!

Az elmúlt 25 évben türelmesen vártam én is a csodát, hogy egy gyarapodó, fejlődő országban fogok élni, demokráciában!

Ahol legfeljebb a saját elhibázott döntéseim miatt kell felelősséget vállalnom!

Egymásnak adtátok a stafétát, nem vállalva a következményt, a KÖZ SZOLGÁLATÁT, felcseréltétek az egyéni érdekeitek kiszolgálására és mi a nép... igen mi a nép, egy négy évente felhasználható, eldobható, hulladékká silányultunk! 
hajr_magyarok_1386845596.JPG
Az eltelt évek alatt, pedig a mi életünk teljesen kiszámíthatatlanná vált!
szamla-kozmu2.jpgMi a nép, már nem tudunk tervezni évekre, de hónapokra sem előre, mert te hatalom nem engeded, sokan napról, napra élünk, elfelejtve, milyen felemelt fejjel, mosolyogva járni.

Lassan elfelejtünk nyaralni, egészségesen élni, enni, eldobjuk vágyainkat, álmainkat, marad a lehajtott fej!
eszosz1.jpg Viszont megtanultunk éhezni, félni a holnaptól és megtanultuk hogyan kell helyetted hatalom, bizony helyetted, egymást gyűlölni!
8593815_6df31c0e299916c7dea52dc3ce81f7a3_wm.jpgTudod hatalom, kurva nagyok a bűneid, mert te nem éltél, hanem visszaéltél azzal a lehetőséggel, hogy szolgálhasd a néped, te ribanc KÖZSZOLGA!

Tudod hatalom elég volt, és üvöltöm is, hogy  ELÉG VOLT!

Hatalom, te felettem már nem uralkodsz, és szolgám se vagy, lettél ellenségem, nekem! Aki 47 éve itt hajtom álomra a fejem, ebben az országban én most már üvöltök ELÉG VOLT!
korrupcio-ellenes-tuntetes960x640.jpgNem érdekel a fenyegetésed, lelőhetsz, megölhetsz, de tovább nem törhetsz! ELÉG VOLT!

Elvetted a vágyaimat, mit akarsz még, nincs több!

Nem tudok adni és nem is akarok!

Egy dolgot akarok, a véred, lássam piroslik e?

Hallod hatalom? Nem tulajdonod vagyok, egy személyi szám, hanem érzek, élek, ...még!

Eddig én féltem, most már TE reszkess HATALOM, mert ELÉG VOLT!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr878090742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lászlóági 2015.11.19. 12:45:59

Nem tudom másoknál mi a helyzet, de az én ismeretségi körömben többen vannak, akik míly érdekes véletlen pont pár évvel nyugdíj előtt találták magukat hirtelen az utcán több évtizednyi egy munkahelyen töltött év után! Nálunk nem divat sok tapasztalatú idősebb embereket alkalmazni, mert esetleg annak magasabb bért kéne adni, mint egy a világon semmihez nem értő, de fiatal kezdőnek. És ez egyre inkább így megy, ezért nem megy semmi normálisan, mert már sehol senki nem ért semmihez, de nem is kell, minek? Nem tudom ez meddig mehet így? Attól félek, már nem is fogom megtudni. A halhatatlanságot még nem találták fel.
süti beállítások módosítása