AZ ORSZÁG LÁBÁN ÁLLÓ MINI/SZTERELNÖK, TÖKÖN LŐTTE ÖNMAGÁT
2016. február 22. írta: L. Alex mondom a magamét

AZ ORSZÁG LÁBÁN ÁLLÓ MINI/SZTERELNÖK, TÖKÖN LŐTTE ÖNMAGÁT

Brüsszel előtt és után, avagy milyen egy sikertelen pávatánc, amikor Orbán Viktor Mihály szerez 2 millió szavazót a Jobbiknak?
pavatanc.jpgMinden józanul gondolkodó ember tudta, tudja, hogy a kerítés csak ideiglenesen emelhet gátat a menekültáradat előtt.
Azt is mindenki tudta, hogy a Brüsszeli hadjárat csak vereséggel végződhet, vagy a tagságunk felfüggesztésével és megszüntetésével az Európai Unióban.

Magyarul, Orbán az elmúlt egy évben semmi mást nem csinált a plakátkampánytól kezdve, a „migránsozós” hirdetéseken keresztül, megfejelve az aláírásgyűjtéssel, Vonának és a Jobbiknak gyűjtött cirka 2 millió szavazót.
napoleon.jpg
Az ember csak röhögni tudna az egészen, ha nem a bőrére és a zsebére harcolna a felcsúti kis Napóleon, pedig de, arra harcol a kis „geci”!

Mi is történt?

Egy éve Párizsban, Orbán szabadságharcot hirdetett a menekültek ellen. Kinevezte őket, „migránsnak”, gazdasági menekültnek, majd összemosta menekülteket a terroristákkal. Elindította a plakátkampányt, tudva az érkező menekülthullámról, és amikor elérték a szerencsétlenek a határt, ráeresztette őket tudatosan a magyar nagyvárosokra. Tette ezt úgy, hogy a segélyszervezetek vezetőinek és aktivistáinak elmondása szerint, nem engedélyezte azok részvételét a menekültkrízisben, való részvételben.

Felmerül a kérdés mi szükség volt erre az egészre?

2014-ben a Fidesz népszerűsége rohamosan zuhanni kezdett, a Jobbik pedig látványosan erősödött. Túl voltunk egy netadós bukáson és egy Simicska féle gecizésen. Majdnem egy éven keresztül a Fidesz minden időközi választást elbukott, vissza kellett állítani a párt népszerűségét. A Fidesz-KDNP kormánynak úgy kellettek a menekültek, mint egy falat kenyér. Teljes média túlsúlyukat felhasználva feküdtek bele a témába, retorikában pedig fasisztábbak lettek a cukisodó Jobbiknál. A legszégyenteljesebb az volt, amikor Magyarországon végigutaztatták a menekülteket, provokálva a lakosságot és a menekülésben elcsigázott, de eltökélt embereket. A magam részéről teljesen biztos vagyok abban, hogy a cél az volt, kiprovokálni egy véres összecsapást a menekültek és a lakosság bevonásával a karhatalom között. Hatalmas szerepe volt a Migration Aidnak és más civil szervezetnek, hogy ez nem történt meg.
roszke_2_nap_2015_0914_035.jpg
A menekültekből gazdagon profitált a Fidesz, elképesztően megerősödött a tavalyi év végére. Népszerűségét nem tudta erodálni a quaestor ügy, egészségügyi dolgozók szinte folyamatos akciózása, sőt, tavalyi év végére úgy nézett ki, hogy végleg kifárad Sándor Máriának és társainak embert próbáló küzdelme a kormánnyal szemben, kifullad az általános közöny miatt.
12662732_1569193523406134_1380230680912540379_n.jpgAmit a Fidesz ebben a win-win állapotban figyelmen kívül hagyott, vagy nem vett komolyan, az a háttérben szerveződő szakszervezeti mozgalmak összefogása már decemberben. Valószínűleg nem vették komolyan a PSZ ébredezését, a PDSZ-t , pedig túlságosan súlytalannak találták, a KLIK-be belekényszerített pedagógustársadalmat pedig túl gyávának, hogy komolyan vették volna a szerveződő tanerőt.
dscf8942.JPGEzért érte váratlanul a Fidesz – KDNP kormányt a Kossuth téri nagyszámú tüntetés, a szakszervezetek kemény reagálása, az összefogás. Zavar lépett fel a kommunikációban és a megegyezésre, felszalámizásra építő Fidesz politika lefagyott. Megmondó emberek vették át az irányítást és a felelőtlen nyilatkozatokkal, magukra rántották a „kockás inges társadalmat”.

Így érkeztünk el Moszkvához és a Brüsszeli csúcshoz.

Orbán meleg szarig benyalt Putyinak Moszkvában és ugyanezt megtette Brüsszelben is, természetesen úgy kommunikálva az egészet, hogy ez egy fényes magyar győzelem volt, pedig nem!
10521187_763984166987242_945076557_n.jpgOrbán Moszkvában elárulta a magyar érdekeket, amikor ismét hitet tett PaksII mellett.

Orbán Brüsszelben pedig elárulta azt a kétmillió magyart, akiknek az aláírását összeszedték a betelepítési kvóta ellen, tulajdonképpen a Fidesz szavazókat!

…és akkor mi van most?

Orbán meghekkelte Brüsszelben saját magát, így teret engedett újfent a Jobbiknak. Annak a Jobbiknak, amelyik nyíltan oroszbarát és EU ellenes. Magyarul, Orbán kétmillió szavazót szedett össze a Jobbiknak, kétmillió olyan embert, akik a kvóta ellen vannak és számukra teljesen nyilvánvalóvá vált most Orbán és a Fidesz-KDNP hazugságpolitikája.
Ráadásul itthon forró tavasz elé nézhet, elképesztő mélységbe zuhanhat a Fidesz népszerűsége és veszélybe kerülhet a Fidesz – KDNP 2018-as választási győzelme is.


Itt tartunk most és mit várhatunk?

Nyilvánvaló, hogy a Fidesz mindent el fog követni, hogy visszaszerezze népszerűségét és ebbe bármi belefér és ezt a legkomolyabban gondolom!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr658411710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása