Mint a mókus…
2016. február 15. írta: L. Alex mondom a magamét

Mint a mókus…

S. Katalin, magát demokratikus érzelműnek tartó, a fecebookot gyakran használó polgár véleménye Orbánról  -  „Miért neked jobb a cigány aki tönkre teszi az országot! Pfuj!”Én?

Én meg csak nézek ki a fejemből, mi megy itt. Persze így két nappal a pedagógussztrájk és a DK országos, meg minden, nagy gyűlése, ja és a nácik Budavári korzózása után már nehéz újat mondani.
budaivar.jpgA pedagógustüntetésen esett az eső és a szakszervezetileg osztott olcsó és visszakérhető esernyők védelme alatt, meghatóan hallgatott a nép összes napszámosa, mert ebben a néma tömegben csak napszámosok voltak.
Ezt természetesen a kormány, támadó hallgatásnak értelmezte és rögvest ki is nyilatkozták magukból az össze félelmüket. Ezekből a nyilatkozatokból egy dolog derült ki, hogy két párhuzamos nem fogja egymást keresztezni és teljesen nyilvánvaló válaszlépés volt, hogy a pedagógusok létrehozták saját kerekasztalukat, ahol szerintem legfeljebb Balog feje kerülhet az asztalra tálcán, vagy pedig tényleg elindul egy országos sztrájk.

Persze és igen volt még a DK kongresszus, ahol szerintem még léggitározás sem volt, legfeljebb légvárak építése ezerrel.
gyurcsany-ferenc14-e1443076683952.jpgNekünk meg mi marad, mezei halandóknak?

Nem sok, de nekünk van egy Sándor Máriánk, aki előrébb lépett és már nem csak feketében, hanem fehérben is szól, kér, követel értünk.
carcinoid-cancer-ribbon.gifIgen, nekünk van egy Sándor Máriánk, aki, ha kéri, hallgat a nép, és ha kérni fogja, utcára megyünk érte, magunkért és maradni fogunk!
dok1.jpgÉpíthet a hatalom magának fűthető gyepet, kazánházat sok milliárdért, építhet stadiont, fizethet megannyi egyenruhás zsoldost, egy dolgot nem vehet soha – BECSÜLETET!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr438391710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása