EINSTAND
2016. január 27. írta: L. Alex mondom a magamét

EINSTAND

Einstand - Olyan kifejezés, amelyet olyan helyzetekre használunk ma is, amikor az erősebb jogán, valakinek felháborító módon lefoglalják a tulajdonát.
1622618_227164440801293_130535545_n.jpgLátszik, hogy a fideszes fiúk is Molnár klasszikusán, a Pál utcai fiúkon nőttek fel! Igaz, őket nem Nemecsek hatalmas szíve és önfeláldozása motiválta és motiválja is jelenleg, hanem a vörös ingesek ikerpárjának einstandolása, amikor is kifosztották a többi gyereket, de legalább ők annyit mondtak - EINSTAND!

A Fidesz nem mond semmit, elvesz!

Eddig is elvette és ezután is elveszi bárkinek a megélhetését, nyugdíját, bérét, hitét, de akár az életét is!
A Pásztor fiúk annyival voltak becsületesebbek, mint jelenlegi kormányunk, hogy ők "tisztességesen" raboltak! Nem mondták azt, hogy az egyháznak kell, nem hivatkoztak a vörös ingesekre, a népre, az iskolára, senkire!

Elvették ami nekik kellett és ezt mondták - EINSTAND!

A Fidesz rátette a kezét a nyugdíjpénztár, energiaszektorra, MNB-ra,dohánybizniszre, Takszöv. Paks, stb..
A Fidesznek van rendfenntartó ereje, pénze médiaháttere, civil(CÖF) hadserege, fanatikusai...és ez van, az ....EINSTAND!

A fidesz már indoklás nélkül, betörheti a lakásom ajtaját, lehallgathat, megnézheti a levelezésemet, kirúgathat az állásomból, elveheti a cégemet, profitomat...szívás...azaz EINSTAND!
A legszomorúbb az egészben, hogy ők nem olyanok mint a Pásztor fiúk, azok bár zsiványok voltak, de mint a Pál utcai fiúk regényének végén kiderült, gerinces zsiványok!
A Fidesz nem ilyen...nem fognak a történetük végén szégyenkezve bocsánatot kérni, nem fognak semmit önként vissza adni, a hatalmat pláne nem.
balint-nap.jpgHát igen...a Fidesszel lassan jobb érzésű ember, már nem ül le egy asztalhoz...nemhogy tárgyalni, bár vannak kivételek!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr648321834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása