Medveczky Ilona pucérsága
2015. augusztus 15. írta: L. Alex mondom a magamét

Medveczky Ilona pucérsága

Egy nő, az a pokolban is nő, mit neki a 74 év

Sokszor kiderült már, hogy a magyar társadalom nehezen tolerálja a másságot, legyen szó annak bármilyen formájáról. A napokban az egyik bulvárújság Medveczky Ilonáról írt, fotókkal illusztrálta, ahogy a bőven nagymamakorú hölgy, élvezi a napot, a vizet és láthatóan még a korát is pozitívumként éli meg.
medveczky-ilona.jpg/fotó:Story/
Személyesen nem ismerem Medveczky Ilonát, így számomra sem maradt más, mint a partvonalról való bekiabálás, teszem ezt most, a védelmében.  Adva van egy kortalannak tűnő és még most is ragyogóan kinéző nő, aki panaszkodhatna ezerrel, hogy itt fáj, ott fáj, telebeszélhetné a sajtót azzal, hogy őt mennyire üldözték az elmúlt rendszerben. Elmesélhetné, hogy kik voltak a szexpartnerei az elmúlt évtizedekben, mesélhetne partnerei rossz szokásairól. Nem teszi!

Nem mások hátán akar felmászni most sem a címlapokra, ugyanis nincs rá szüksége. Medveczky Ilona ugyanis jelenség, ráadásul magyar földön ritka jelenség, nem fekszik be a politikának, bár úgy gondolom, mindenről megvan a véleménye. Olvasom nem egyszer az átkos „menő” zenészeit, színészeit, stb., hogy őket mennyire üldözte az a bizonyos szocialista rendszer, elég csak „csikidam” Robira, „ufo” Attilára, „István a” Miklósra gondolni, de például a mostanság háttérbe vonult, Kerényi is telezokogta már a sajtót, hogy neki milyen rossz volt.

…és akkor itt van Medveczky, aki 74 évesen nem a rózsafűzért morzsolgatja, nem arról beszél, hogy már alig van neki valami hátra, hanem bikiniben, barnán „beleröhög” az objektívba és szerelemről, illetve annak vágyáról elmélkedik. Miért baj ez, miért bűn?

Azt is tudom, hogy erre is jön a válasz, hogy persze neki könnyű, van rá pénze, vannak kapcsolatai, meg, hogy nem szült, gyerek nélkül könnyű. Ez mind igaz is lehet! Arról viszont mindenki elfeledkezik, hogy mennyi munka, tudatosság van egy ilyen múlt és jelen mögött, mert ahhoz nem elég szépnek lenni, hogy valaki évtizedeket töltsön el színpadon ünnepelt dívaként, ott bizony sok lemondás is van.

A magam részéről roppant boldog lennék, ha 74 évesen, majd így tudnék pózolni a kamera előtt és bizony, ha körbenézünk a világban, sokaknak ez már húszon évesen is hatalmas kihívás lenne.

Kleopátra a kancatejre esküdött, Medveczky Ilona a állítólag a vizeletre, bár sejtésem szerint inkább áll a háttérben, egy jó adag vágy, a polgárpukkasztásra, mint valós történet, de nem ez lenne a lényeg, legalábbis szerintem!

Számomra Medvecky Ilona címlapüzenete egészen más, egy hatalmas nagy életigenlés, humor, társadalom és sajtókritika és igen, legyünk 74 évesen is csillogó nők és férfiak vagy akár 47 évesen is!

A bejegyzés trackback címe:

https://alexanderplatz.blog.hu/api/trackback/id/tr597707928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andráska8 2015.08.15. 12:27:12

A sok trotty jöhet panaszkodni, az elmúlt ötven év, ja igen, hölgyeim, le kéne szokni a pörkölt, nokedli, rántotthús - hármasról, zöldséget enni, kevés gyümölcsöt, no cukrot, no kenyeret, s aztán így néznétek ki. Valszeg túlél titeket is.

lászlóági 2015.08.15. 14:35:23

Minden ember annyinak szeretne kinézni amennyinek érzi magát, és nem ahány éves. Én azt se itélem el, aki ha teheti ehhez rásegíttet. Medveczky viszont maga is megdolgozott alaposan ezért a testért. Friderikusz műsorában nagyon őszintén beszélt mindezekről és sok másról. Szeretem, ha valakiben 100 évesen is van életigénylés és nem koporsóra gyüjt.

Géza Galyas 2015.08.15. 16:28:33

rackevei te mekkora kretén vagy k

dasilva64 · https://www.facebook.com/korulottemavilag 2015.08.21. 21:16:23

Úgy is van, csak sulykoljuk ezerrel mindenkinek: a külső, az a fontos! Kizárólag! Nyilván pl. Molnár Piroska elmehet a sunyiba, hiába zseniális színésznő, nade hogy néz ki! Nem minősítem a különböző művészek (vagy bármilyen emberek) produktumait, de hogy folyton csak az legyen a lényeg, hogy néz ki, az elképesztő. A művésznőről meg annyit, szokott ő is panaszkodni épp eleget, a fotósokat meg nyilván ő hívta be a privát szférájába. A kép meg visszatetsző.

Gyöngyver 2015.08.22. 18:54:07

Nem találom a képet sem vonzónak, sem visszataszítónak. Mindenkinek joga van élvezni a napsütést, a vizet, az életét, akár pucéron, akár felöltözve, és korától függetlenül. Akkor sem szabadna rajta megütközni, ha púpos lenne és hájas. Az élethez mindenkinek egyformán joga van. Akinek pedig nem tetszik, egyszerűen nem kell odanézni. Megbámulni és cámcsogni rajta egyszerűen primitív. Mikor tanuljuk meg már egymást békén hagyni?

Gyöngyver 2015.08.22. 20:18:37

Lassan nem lesz helyük a földön a testi fogyatékosoknak, az öregeknek és senki másnak sem, aki nem tökéletes.
süti beállítások módosítása